ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 8,5 ΛΕΠΤΩΝ !! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !! ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ PFAS ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MenidiMedica ME TO KIT ANIXNΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ !!

H ιστορία των συνθετικών χημικών ουσιών PFAS είναι πολύ παλιά. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο διατροφικό σκάνδαλο το οποίο έχει προκαλέσει διαχρονικά σφοδρές αντιδράσεις σε όλον τον πλανήτη, οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είναι, πώς είναι, πού είναι και τι μπορούν να προκαλέσουν. Και πόσο πολύ κοντά μας είναι. Καθημερινά.

Ώστε γίνεται γρήγορα αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας της επιστημονικής ομάδας του Δημήτρη Ποντίκα και της εταιρείας MenidiMedica, να κατασκευάσουν κιτ ανίχνευσης των χημικών αυτών ουσιών, μέθοδος η οποία πρόκειται να συμβάλει σε παγκόσμιο επίπεδο στην αντιμετώπιση του διατροφικού αυτού σκανδάλου και να αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια των μεγάλων κινημάτων σε όλον τον πλανήτη για τον περιορισμό και την απαγόρευση της χρήσης των ουσιών αυτών.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ομάδα του Δημήτρη. Είναι 8,5 λεπτά. Αξίζει και πρέπει να αφιερώσετε τον ελάχιστο αυτό χρόνο για να γνωρίσετε έναν εχθρό.

Έναν εχθρό που είναι δίπλα σας.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x
Hide picture