ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !! ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΩ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η …ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ;; ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΗ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ !!!

Τάδε έφη Ευστάθιος Τσουκαλάς, Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος διετέλεσε και χρέη γραμματέα στην συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου της 7ης Οκτωβρίου.

Είχε προηγηθεί πριν λίγες μέρες τότε, το καλοκαίρι του 2020, η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α. να μην παραπεμφθεί η Ελένη Γιαμαρέλλου στο πειθαρχικό.

Και έτσι μας έμεινε μόνο ο …Βόβολης να προκαλεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία !

Σωστά ;

Ο οποίος ποτέ δεν προκάλεσε κανέναν να παραβιάσει τον νόμο, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, όπως η Γιαμαρέλλου ,

αλλά εσείς τον τιμωρήσατε γιατί δεν βγήκε κιόλας να πει στον κόσμο “τηρήστε τον” !!

Η Ελένη Γιαμαρέλλου, που είχε δηλώσει πέρσι το ΠΑΣΧΑ ότι θα μεταλάβει κανονικά, ενώ η …επιστήμη, αυτή, για την οποία κόπτεστε, έλεγε ότι μεταδίδεται ο ιός με τη θεία κοινωνία, και διήγειρε εμμέσως σε ανυπακοή (183 Ποινικού Κώδικα), όλα καλά. Ως “βαθιά θρησκευόμενη” και επειδή το θέμα ήταν “ένα κορυφαίο μυστήριο της πίστης της”, όχι απλά δεν καταδικάστηκε, αλλά δεν παραπέμφθηκε καν !!!

Υποκριτές !

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x