ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΟΤΙ Ο ΒΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΥΧΥΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ; ΟΥΑΙ !! ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ…

Τεράστια αποδείχθηκε η ευαισθησία του πειθαρχικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. στο ζήτημα της αυθεντίας της εθνικής μας επιτροπής για τον κορωνοϊό.

Το αλάθητο του Πάπα…

Αμφισβήτησες την Επιτροπή Εμπειρογνωμώνων” !!

Πώς τόλμησες ;;

Πώς το διανοήθηκες !!

Στην πυρά !!

ΤΩΡΑ !!!

Ιερή αγανάκτηση κατέλαβε τα μέλη του πειθαρχικού.

Πώς ;;

Πώς είναι δυνατόν ;;; 

Πώς είναι δυνατόν, γράφουν, έμπλεοι θυμού και οργής για τον …επικίνδυνο αμφισβητία και αρνητή, ιών, εμβολίων, επιτροπών και δεν συμμαζεύεται,  ιατρό ,

ο κάθε ιατρός να παίρνει ένα βήμα στην τηλεόραση και να λέει την προσωπική του άποψη ατεκμηρίωτα” ;;;

Δίκιο έχουν !

Άλλωστε, ήταν πάντα συνεπείς. Πάντα αντιδρούσαν ακαριαία στον Ιατρικό Σύλλογο, γιατί δεν παίζουν οι άνθρωποι με τη δημόσια υγεία, κάθε φορά που ο “κάθε ιατρός” έπαιρνε βήμα στην τηλεόραση και “όπου αλλού” και έλεγε την προσωπική του άποψη ατεκμηρίωτα και αμφισβητούσε τον Πάπα, ε, συγγνώμη, την επιτροπή εμπειρογνωμώνων.

Να, ας πούμε, όταν η επιτροπή έλεγε ότι ο ιός μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία.

Όταν μετά πήραν βήμα στην τηλεόραση η “κάθε ιατρός” Ελένη Γιαμαρέλλου και η άλλη “κάθε ιατρός” Αθηνά Λινού, και είπαν την “προσωπική τους άποψη” ότι ο ιός ΔΕΝ μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία, ο Ιατρικός Σύλλογος αντέδρασε αμέσως και τιμώρησε τις ιατρούς που αμφισβήτησαν την επιτροπή εμπειρογνωμώνων. Όπως ακριβώς έκανε με τον Βόβολη.

Ενώ για όλα τα άλλα υπάρχουν…

 

Απλά, θα πρέπει να με συγχωρήσετε γιατί ενώ έψαξα αρκετά στο διαδίκτυο για να βρω τα links με την τιμωρία τους, δεν τα βρήκα.

Θα συνεχίσω να ψάχνω…

Το μόνο που βρήκα ήταν αυτό. Και ήταν από δική μου δημοσίευση…

Δηλαδή, αν ο Βόβολης έλεγε ότι όλα αυτά τα έχει πει και κάνει επειδή είναι βαθιά θρησκευόμενος, θα ξεμπέρδευε;

Ήρεμα ρωτάω…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Scroll to top
x