ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ι.Σ.Α. – “ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ” ΝΟ 2: “ΑΜΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ” !! ΩΣΤΕ ΕΓΩ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ‘ΞΕΡΑ… Ουαί υμίν…

Στο προηγούμενο δημοσίευμα έγραψα για το τρομερό “επιχείρημα” με το οποίο τα μέλη του πειθαρχικού “κατέρριψαν” τον ισχυρισμό του Βόβολη περί “χαμηλής θνητότητας” του κορωνοϊού.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/15/%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b8%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b9-%cf%83-%ce%b1/

Αλλά και το παρακάτω είναι και αυτό κορυφαίο.

Αυτό που “αμέλησε να υποδείξει την ανάγκη συμμόρφωσης σε νόμο του κράτους” !!

Πόσο πιο φανερό μπορούσατε να το κάνετε ότι ήσασταν αποφασισμένοι να τον καταδικάσετε;

Και μάλιστα υπό συνθήκες που εγείρουν υποψίες ακόμα και για έτοιμη από πριν εισήγηση, αφού αυτή όχι απλώς ήταν έτοιμη και υπογεγραμμένη την ίδια μέρα της συνεδρίασης αλλά η απόφασή σας για την εξάμηνη ποινή της αναστολής άσκησης του ιατρικού επαγγέλματός του Φαίδωνα Βόβολη διέρρευσε από εσάς στα κανάλια.

Αυτά, που εκεί δεν μπορεί ο “κάθε γιατρός” να λέει την “προσωπική του άποψη ατεκμηρίωτα”, αλλά εσείς μπορείτε να στέλνετε απόρρητες πληροφορίες για να διαπομπεύσετε μία ώρα νωρίτερα έναν συνάδελφό σας και να σταλεί, επίσης μία ώρα νωρίτερα, το μήνυμα στην μεγάλη αυτή ιατρική κοινότητα που αντιστέκεται, να το βουλώσει.

Έτσι;

Κάποιοι εκεί στον Ιατρικό Σύλλογο και στο σύστημα ήθελαν να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους άφησε…

Αμέλησε, λένε, να υποδείξει την ανάγκη συμμόρφωσης σε νόμο του κράτους.

Επομένως, εγώ υπερασπίζομαι τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και δεν το γνώριζα…

Ουαί υμίν !

 

Τελευταίες Ειδήσεις

L I V E ΣΤΙΣ 21:30 ! Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

Scroll to top
x