ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! EIΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ …ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ !! 15 ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΝΟΣΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !! ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ !! ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;; ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΤΩΡΑ !!

Δεν πάει ο νους σας για τα συναισθήματα που με κατακλύζουν από τη στιγμή που διάβασα το δημοσίευμα των Ελληνικών Hoaxes για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας !

Οι άνθρωποι γράφουν ιστορία !!

Στην προσπάθειά τους να βγάλουν ψευδή είδηση που διαδόθηκε στο facebook και στο διαδίκτυο σχετικά με το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, έκαναν γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι στο νοσοκομείο αυτό τον μήνα Σεπτέμβριο νόσησαν 15 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί !!

Πώς το έκαναν ακριβώς:

Η είδηση που κυκλοφόρησε ήταν ότι βρέθηκαν θετικοί 30 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί και ότι για το λόγο αυτό έκλεισε το νοσοκομείο. 

Τι ήταν ψευδές:

Ότι έκλεισε το νοσοκομείο. Και ότι οι θετικοί ήταν 30. Ήταν 15 και το νοσοκομείο δεν έκλεισε:

“Το ανωτέρω γεγονός δεν επηρέασε τη λειτουργία του Νοσοκομείου διότι από το σχεδιασμό της 6ης ΥΠΕ, είχε  προσληφθεί μεγάλος αριθμός επικουρικών υπαλλήλων για την εύρυθμη λειτουργία στην περίοδο  της πανδημίας“.

Αυτό το διαβάζουμε στην ανακοίνωση του αναπληρωτή διοικητή Δημήτρη Λαμπρόπουλου, τα hoaxes δε παραθέτουν το link της ανακοίνωσης αυτής αλλά και ολόκληρο το κείμενό της μέσα στη δημοσίευση.

Ώστε πολύ ωραία όλα αυτά, και μπράβο στα Ελληνικά Hoaxes που επικοινώνησαν με τον κ. Λαμπρόπουλο, και μπράβο και στην 6η ΥΠΕ που φρόντισε με την πρόσληψη μεγάλου αριθμού επικουρικών υπαλλήλων να μην κλείσει το νοσοκομείο, αλλά…

Αλλά η διάψευση αυτή των Ελληνικών Hoaxes βγάζει τη μεγάλη είδηση !!

Ότι “ότι ο συνολικός αριθμός των νοσησάντων από COVID 19 (ιατρικό και λοιπό προσωπικό) για το μήνα Σεπτέμβριο 2021 ήταν 15″ !!!

Ότι δηλαδή στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας νόσησαν 15 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί τον Σεπτέμβριο !!!!!

Αυτό δεν θα το ξέραμε αν τα καλά μας hoaxes δεν έκαναν αυτή τη δημοσίευση !! Και μάλιστα να μπορούμε να την αναπαράγουμε και εμείς χωρίς να κινδυνεύουμε να μας τη βγάλουν ψευδή τα …hoaxes !!!

Δεν είναι υπέροχο ;;

Κατάλαβαν τι έκαναν; Δεν το νομίζω, αλλά πολύ λίγο με ενδιαφέρει.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μετά την είδηση για το νοσοκομείο της Έδεσσας με τους 8 θετικούς πλήρως εμβολιασμένους υγειονομικούς (η οποία βεβαίως δεν διαψεύστηκε…), τώρα έχουμε και άλλο νοσοκομείο, με ακόμη περισσότερους, και μάλιστα νοσήσαντες !!

Εδώ το δημοσίευμα για την Έδεσσα.

Οπότε το ερώτημα επανέρχεται αμείλικτο για τον κ. Πλεύρη:

Ακόμη το σκέφτεστε…;

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x