adplus-dvertising

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ !! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ !! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ…

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τα αισχρά εκείνα δελτία ειδήσεων, κυρίως στον ΣΚΑΪ και στο MEGA στο δελτίο του Ευαγγελάτου, με την υπόθεση του Ευαγγελισμού, που ακόμα περιμένω τον εισαγγελέα (…), των εκταφών που συνδέθηκαν με τα …ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού, και την έρευνα της Δίωξης για όλους τους άλλους εκτός από …εμένα, αλλά που τα κανάλια πονηρά έδειχναν το …δικό μου site την ώρα του ρεπορτάζ για “ιθαγενείς” & ΣΙΑ.

Θυμάστε τον Άδωνι Γεωργιάδη; Ή την Μάνδρου, τον Οικονόμου, την Αναστασοπούλου, τον Πορτοσάλτε, τον Ευαγγελάτο και όλη την καλή αυτή παρέα της λίστας Πέτσα (όνομα και πράγμα αν σκεφτείς τις πέτσες των αρνιών στα φαγοπότια του ΠΑΣΧΑ…).

Όλα κόπηκαν μαχαίρι. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια πλέον.

Χθες, στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο οποίος η αλήθεια είναι δεν είχε συμμετάσχει (ή τουλάχιστον δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου κάτι κραυγαλέο) στο όργιο αυτό της συκοφαντικής σε βάρος μου εκστρατείας, υπήρξε ένα ρεπορτάζ για την εισήγηση/απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. για τον Φαίδωνα Βόβολη. Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε και ο σταθμός αυτός να ξεφύγει από το τσουβάλιασμα στα ρεπορτάζ του όλων των περιπτώσεων, ακραίων και σοβαρών, ώστε και οι σοβαρές να παρουσιαστούν και αυτές ως ακραίες.

Έτσι, στην αρχή του ρεπορτάζ είχαν μία μητέρα με ακραίες θέσεις και έξαλλη παρουσία, η οποία καμάρωνε που δεν θα πάει στον εισαγγελέα που την έχει καλέσει (δήλωνε δηλαδή ότι θα τελέσει απείθεια…), καμάρωνε για τη μήνυση που έχει καταθέσει κατά του σχολείου του παιδιού της και των αστυνομικών που δεν πέρασαν από αυτόφωρο τους μηνυθέντες εκπαιδευτικούς, ενώ έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές ότι οι εκπαιδευτικοί εκτελούν εντολές και εφαρμόζουν νόμους και υπουργικές αποφάσεις. Στη συνέχεια είχαν το ρεπορτάζ για την νέα έρευνα της Δίωξης σε 80 προφίλ στο facebook, και μετά ήταν η σειρά του Βόβολη. Του “αντιεμβολιαστή”, βεβαίως, Βόβολη, αφού και το ρεπορτάζ αυτό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τις γνωστές ταμπέλες των “αρνητών” και “αντιεμβολιαστών”.

Και μετά δείχνουν τη φωτογραφία μου, με το όνομά μου (ναι!) και την ιδιότητά μου, και ένας δημοσιογράφος μιλούσε σαν να τα έλεγα εγώ, και έλεγε, με τα λόγια αυτά να περνάνε και στην οθόνη, αυτά που βρήκαν από τις δημοσιεύσεις μου στο site ! 

https://www.alphatv.gr/news/koinonia/article/86776/fabrika-minuseon-eisaggeleas-kalei-arnitria-mitera/

Είναι προφανές, δηλαδή, ότι διάβασαν προσεκτικά τα κείμενα που έχω δημοσιεύσει και επέλεξαν μία χαρακτηριστική παράγραφο από τις πάνω από δέκα δημοσιεύσεις που έχω κάνει αυτές τις μέρες στο site. Και δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν ήταν καλή η επιλογή, ούτε έγινε καμία προσπάθεια να συνδέσουν αυτά που ανέφεραν και εμένα με “αρνητές” και “αντιεμβολιαστές”. Ένα απολύτως φυσιολογικό ρεπορτάζ, η δε μεταφορά σε αυτό της παραγράφου μίας εκ των δημοσιεύσεών μου, εν είδει “δηλώσεών” μου ως δικηγόρου του Φαίδωνα Βόβολη, έγινε πολύ προσεκτικά και σοβαρά, όπως θα έκαναν υπό φυσιολογικές συνθήκες σε κάθε παρόμοια περίπτωση. Παρουσίασαν δηλαδή τις δηλώσεις του δικηγόρου του Φαίδωνα Βόβολη χωρίς να με ταυτίσουν με τον “αντιεμβολιαστή” καταδικασθέντα γιατρό ή με οιεσδήποτε ακραίες συμπεριφορές, ούτε βεβαίως με τη “φάμπρικα μηνύσεων” που ήταν ο αρχικός τίτλος του ρεπορτάζ, όπως είχαν κάνει το προηγούμενο διάστημα ΣΚΑΪ & ΣΙΑ (εδώ το ΣΙΑ έχει …διπλή σημασία, καθώς ΣΙΑ είναι και η Κοσιώνη…).

Είδατε πώς αλλάζουν τα πράγματα…;

Γιατί ξέρετε τι έχει συμβεί τώρα; Ένα μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου δεν με γνώριζε ή είχε ακούσει για μένα και είχε σχηματίσει την εικόνα ενός ακραίου “αρνητή” δικηγόρου, όπως όλων αυτών, τις σελίδες και τα προφίλ των οποίων σάρωσε η Δίωξη πριν λίγες μέρες και συνεχίζει όπως φαίνεται να σαρώνει.

Παρακολούθησαν όμως τις επιθέσεις εναντίον μου, θυμίζω ότι η Real News αναφέρθηκε και στη μήνυσή μου στη ΓΑΔΑ για τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, και κάθησαν να δούν ποιος πραγματικά είναι τελικά αυτός ο Νίκος Αντωνιάδης.

Μπήκαν στο site.

Και κατάλαβαν

Και το παραμύθι τελείωσε.

Οπότε, μόνο καλό μου έκαναν όλοι αυτοί στον ΣΚΑΪ και στα υπόλοιπα μέσα που με στοχοποίησαν και μου επιτίθεντο όλο το προηγούμενο διάστημα.

Γιατί, είπαμε.

Ισχυροί είναι. Έξυπνοι δεν είναι.

Και έτσι έμεινε μόνο ο …ταύρος να την έχει πληρώσει σε όλη αυτή την ιστορία.

Αλλά όπως φάνηκε από το χθεσινό ρεπορτάζ του Alpha, τα χειρότερα μάλλον πέρασαν πια γι αυτόν…

Και εμείς συνεχίζουμε…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x