ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ !! “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” Η “ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ” !! ΠΑΝΕ ΟΙ “ΑΡΝΗΤΕΣ” !! ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ !! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ !!

Χθες το βράδυ ενημερώθηκα ότι η ΠΟΕΔΗΝ επιχείρησε στις 7 Οκτωβρίου να καλύψει τον Μιχάλη Γιαννάκο για τις βαρύτατες προσβολές σε βάρος των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού, όταν ο ίδιος ο κ. Γιαννάκος δεν έχει απαντήσει ακόμα στην εξώδικη καταγγελία των Στράτων & Θέμη Ψυχογυιού. Η ανακοίνωση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Παραθέτω ενδεικτικά το link από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “ΑΥΓΗ”.

https://www.avgi.gr/koinonia/397692_exodiko-se-poedin-shetika-me-ti-nekri-poy-paramenei-atafi-4-mines

Είναι η δεύτερη φορά (προχθές είχαμε τον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha) που γίνεται ονομαστική και πολύ προσεκτική αναφορά στο πρόσωπό μου ! Ένα κεφαλαίο “κ” και στο “κύριος”, και θα είχαμε το απόλυτο !!

H αναφορά στον Alpha:

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/16/%ce%ba%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%83-%cf%80%cf%89%cf%83-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba/

Είναι φανερή η προσπάθεια της ΠΟΕΔΗΝ να καλύψει τον κ. Γιαννάκο πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, αναμασώντας τα της φοβερής και τρομερής πανδημίας και του φόρου αίματος που έχει πληρώσει ο κλάδος τους, “ξεχνώντας” όμως παράλληλα τις βαρύτατες προσβολές του προέδρου της σε βάρος των παιδιών. Είναι πολύ προσεκτική η διατύπωση, η ΠΟΕΔΗΝ μιλάει για σεβασμό των συγγενών των θυμάτων και απόλυτη κατανόηση του πόνου τους, αποφεύγει τους χαρακτηρισμούς (“αρνητές” κ.λπ), αντιθέτως αναφέρεται στο δικαίωμα των πολιτών στην αμφισβήτηση, και προσπαθεί να πείσει ότι ο κ. Γιαννάκος είχε περιοριστεί στο να αναδείξει το “πρόβλημα” της παραμονής των νεκρών στα ψυγεία για μεγάλο διάστημα, αλλά και ότι δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στην οικογένεια. Η μισή και πλέον Ελλάδα γνωρίζει την υπόθεση της Άννας Ψυχογυιού. Να τα αφήσουν αυτά. Όλοι ήξεραν σε ποιους αναφέρθηκε και ποιους συγκεκριμένα προσέβαλε.

“Ξεχνάνε” όλα αυτά που είπε για τους συγγενείς που δεν σέβονται τη μνήμη των νεκρών τους, που δεν έχουν τον Θεό τους και που τα κάνουν όλα αυτά για να αποδείξουν τη θεωρία συνωμοσίας τους ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.

Να τα θυμηθούμε;

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/05/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b5-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%b5%ce%b4%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%87%ce%b5/

Είναι το link της δημοσιοποίησης της επίδοσης στον κ. Γιαννάκο της εξωδίκου καταγγελίας των Στράτου & Θέμη Ψυχογυοιού, στην οποία παρατίθενται και τα links των πρώτων δύο δημοσιεύσεων.

Διαβάστε τα.

Μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Τα δικά μου θα τα ακούσετε το βράδυ στο live στον λογαριασμό του Δημήτρη Ποντίκα, την ώρα του οποίου θα ανακοινώσω αργότερα.

Γιατί μάλλον θα κάνω και δεύτερο για τα σχολεία.

Σημειώνω ότι αυτά είναι από τα τελευταία live που κάνω στο facebook. Οι εκπομπές θα γίνονται εδώ, κάποιες στο ελεύθερο πεδίο και κάποιες άλλες πολύ “βαριές” που έρχονται, στο συνδρομητικό.

 

Προς το παρόν, η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Εξώδικο απεστάλη στις 4-10-2021 στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, κύριο Μιχάλη Γιαννάκο από συγγενείς ασθενούς, η σωρός της οποίας παραμένει σε ψυγείο στο Νοσοκομείο Αττικόν επί τέσσερεις μήνες.

Με την ως άνω Δήλωση, η οποία υπογράφεται από τον Δικηγόρο κύριο Αντωνιάδη, οι συγγενείς της θανούσης ζητούν από τον κύριο Γιαννάκο να ανακαλέσει δηλώσεις του αναφορικά με το ζήτημα, διότι δήθεν εθίγησαν προσωπικά εξ αυτών.

Εάν, κατ’ ελάχιστον, είχαν μπει στον κόπο να διαβάσουν προσεκτικά, τις δηλώσεις, στις οποίες αναφέρονται, θα είχαν εύκολα διαπιστώσει, ότι το πρόβλημα, το οποίο αναδεικνύονταν μέσω αυτών, ήταν ο κίνδυνος, που απορρέει για την δημόσια υγεία και τους εργαζόμενους στις δομές υγείας από την επί μακρώ παραμονή σωρών ασθενών, που πέθαναν, εξαιτίας επιπλοκών του COVID 19, στα ψυγεία των Νοσοκομείων, τα οποία δεν διαθέτουν υποδομές για την διατήρηση νεκρών για πολλές ημέρες.

Εάν διάβαζαν προσεκτικά, θα είχαν διαπιστώσει, επίσης, ότι ο κύριος Γιαννάκος, ουδόλως αναφέρθηκε στο όνομα της ασθενούς ή των συγγενών αυτής, αρκούμενος να στηλιτεύσει την κατάσταση, που διαδραματίζεται στα Νοσοκομεία και να επιστήσει την προσοχή στους κινδύνους, που απορρέουν από αυτήν.

Κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο της αμφισβήτησης των ιατρικών δεδομένων, των θεσμικών οργάνων αλλά και της ίδιας της πανδημίας. Και αυτό, στα πλαίσια των νόμων, είναι δικαίωμα τους. Οι δε ενέργειες τους αλλά και τα αιτήματα τους, θα κριθούν από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Από την άλλη πλευρά, η ΠΟΕΔΗΝ οφείλει να υπερασπιστεί την υγεία αλλά και το κύρος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντιμετωπίσει την κατάσταση, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Οφείλει να υπερασπιστεί έναν κλάδο, ο οποίος έχει πληρώσει φόρο αίματος στον COVID 19 και κανείς δεν δικαιούται να του πει, πως η πανδημία δεν υπάρχει. Και αυτό είναι βέβαιο, ότι θα πράξει με κάθε τρόπο. Σεβόμαστε τους συγγενείς των θυμάτων και κατανοούμε απόλυτα τον πόνο τους. Μολαταύτα, δεν συναινούμε σε καμία έκπτωση, όσον αφορά στους εργαζόμενους, τους οποίους εκπροσωπούμε».

Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 !

Scroll to top
x