ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ !! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ !!

Πιστεύω ότι είναι ώρα να διαβάσει όλη η Ελλάδα την εισήγηση της 7ης Οκτωβρίου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Θαυμάστε το μνημείο αυτό της αοριστίας, της αυθαιρεσίας και του αυταρχισμού.

Μία εισήγηση που ήταν έτοιμη την ίδια μέρα της συνεδρίασης και που κάποιοι εκεί μέσα ήθελαν να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους άφησε και έστειλαν την απόφασή τους στα κανάλια ΠΡΙΝ ενημερωθεί επίσημα ο ίδιος ο “καταδικασθείς” συνάδελφός τους, για να αρχίσει μία ώρα νωρίτερα ο κανιβαλισμός του Φαίδωνα Βόβολη και να σταλεί, επίσης μία ώρα νωρίτερα, το ξεκάθαρο μήνυμα προς την ιατρική κοινότητα που εξακολουθεί να αμφισβητεί και να αντιστέκεται, να βγάλει τον σκασμό.

Βέβαια, όπως έχω γράψει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου (εδώ και εδώ), ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος φαίνεται πως έχει κάποιες …δυσκολίες και δέκα μέρες μετά τη συνεδρίαση δεν έχει ακόμα επικυρώσει τυπικά την εξάμηνη καταδίκη, η οποία παραμένει έτσι στον αέρα, και ας πανηγυρίζουν τα Μ.Μ.Ε. που μιλάνε για “καταδίκη”, και ο Φαίδων Βόβολης συνεχίζει και εργάζεται κανονικά.

Αυτή, λοιπόν, είναι η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Και θα δείτε ότι τίποτα από όλα όσα έχω δημοσιεύσει δεν ήταν υπερβολικό…

Εισήγηση προς ΠΙΣ για ΒΟΒΟΛΗ 7-10-21

Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ !! 😂😂😂

ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

BΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

Scroll to top
x