ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ !! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ !!

Πιστεύω ότι είναι ώρα να διαβάσει όλη η Ελλάδα την εισήγηση της 7ης Οκτωβρίου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Θαυμάστε το μνημείο αυτό της αοριστίας, της αυθαιρεσίας και του αυταρχισμού.

Μία εισήγηση που ήταν έτοιμη την ίδια μέρα της συνεδρίασης και που κάποιοι εκεί μέσα ήθελαν να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους άφησε και έστειλαν την απόφασή τους στα κανάλια ΠΡΙΝ ενημερωθεί επίσημα ο ίδιος ο “καταδικασθείς” συνάδελφός τους, για να αρχίσει μία ώρα νωρίτερα ο κανιβαλισμός του Φαίδωνα Βόβολη και να σταλεί, επίσης μία ώρα νωρίτερα, το ξεκάθαρο μήνυμα προς την ιατρική κοινότητα που εξακολουθεί να αμφισβητεί και να αντιστέκεται, να βγάλει τον σκασμό.

Βέβαια, όπως έχω γράψει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου (εδώ και εδώ), ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος φαίνεται πως έχει κάποιες …δυσκολίες και δέκα μέρες μετά τη συνεδρίαση δεν έχει ακόμα επικυρώσει τυπικά την εξάμηνη καταδίκη, η οποία παραμένει έτσι στον αέρα, και ας πανηγυρίζουν τα Μ.Μ.Ε. που μιλάνε για “καταδίκη”, και ο Φαίδων Βόβολης συνεχίζει και εργάζεται κανονικά.

Αυτή, λοιπόν, είναι η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Και θα δείτε ότι τίποτα από όλα όσα έχω δημοσιεύσει δεν ήταν υπερβολικό…

Εισήγηση προς ΠΙΣ για ΒΟΒΟΛΗ 7-10-21

Τελευταίες Ειδήσεις

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ…

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ…

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ …ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ …ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ GOOGLE ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Της ΤΕΤΡΑΜΗΝΗΣ ΠΑΥΣΗΣ, ΜΟΥ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗ ΠΑΥΣΗ, 16 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ! ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ «ΠΑΣΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ Α1 ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ! ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ» ΤΟΥ 1ου ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ – ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ , 12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΠΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 158/2022 ΑΠΟΦΑΣΗ !

Scroll to top
x