ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”: ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ 1:30 !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ !!! Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΔΕΜΤΖΟΓΛΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ !! ΤΩΡΑ !!! ΑΛΛΩΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ !!!

Η ιστορία του Δημήτρη Μαδεμτζόγλου είναι γνωστή πλέον σε όλη τη χώρα.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/18/%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81/

Ο ουροκαθετήρας τελικά βγήκε χθες, τον έντυσαν και του έφεραν φαγητό.

Σήμερα η σύζυγός του, που τον περιμένει στο σπίτι με τα τρία παιδιά τους, κανόνισε τη μεταφορά του με ιδιωτικό ασθενοφόρο, ειδικό για περιπτώσεις μεταφορών ασθενών με κορωνοϊό. 1:30 θα είναι εκεί.

Ο Δημήτρης όμως, με τον οποίο μίλησα μόλις τώρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας που επιστρέφει στο σπίτι του, μου λέει ότι εκεί στο νοσοκομείο “κάνουν την παλαβή”.

-“Ποιος σου είπε ότι φεύγεις;”, τον ρώτησε κάποιος από εκεί μέσα.

Τώρα, αυτή τη στιγμή που γράφω το κείμενο, ο Δημήτρης με κάλεσε ξανά και μου είπε ότι ο υπεύθυνος γιατρός του είπε “δεν μπορούμε να σε αφήσουμε έτσι” (αλίμονο…), και …”κάτσε μία μέρα ακόμα” !!

Άκου “κάτσε μία μέρα ακόμα” !!!

Διακοπές είναι, φιλοξενούμενος ή σας έχει κάνει κοινωνική επίσκεψη ;;;

Το έχετε καταλάβει, κύριοι, ή όχι ότι ο Δημήτρης θέλει να υπογράψει και φύγει με δική του ευθύνη και είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ εκ του νόμου να του δώσετε το εξιτήριο, άλλως διαπράττετε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ;;;

1:30 να έχει φύγει, αλλιώς θα έχουμε άσχημη συνέχεια…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Scroll to top
x