Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΧΙΣΕ !! ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΙΚΟΥ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ 16ΜΗΝΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ !!

Τικ τοκ…

Η αντίστροφη μέτρηση για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και τον Κώστα Μπακογιάννη άρχισε. 16 μήνες μετά την κατάθεση της μήνυσής μου και 8 από την χρέωση της δικογραφίας στον εισαγγελέα Νίκο Κυπριτίδη, η εισαγγελική αρχή είναι εκτεθειμένη. Δεν πάει άλλο. Τα παραμύθια τελείωσαν.

Από αύριο θα πρέπει να αναμένουμε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του δημάρχου Αθηναίων και ανιψιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και την παραπομπή του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Το εξήγησα και στο προηγούμενο δημοσίευμα, ότι η δίωξη και η παραπομπή του Κώστα Μπακογιάννη είναι μονόδρομος για την Εισαγγελία, για τον λόγο αυτό άλλωστε έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε επιτρεπτό δικονομικό όριο η διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης, κυρίως από την ώρα που η δικογραφία χρεώθηκε στον κ. Κυπριτίδη και αυτός δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Δίωξη και παραπομπή αναμένουμε και για τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη.

Παράβαση των άρθρων 285 και 259 του Ποινικού Κώδικα, περί παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (εν προκειμένω του κορωνοϊού) και παράβασης καθήκοντος, αντίστοιχα, είναι τα αδικήματα του κατηγορητηρίου που πρέπει άμεσα να συνταχθεί.

Όπως είπα, αναμένουμε.

Και εδώ είμαστε για ό,τι άλλο χρειαστεί.

Ελπίζω να μην χρειαστεί…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x