ΣΟΒΑΡΑ ;; ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ;; ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΕ ΠΙΑ ;; ΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ;; ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΣΦΟΔΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ !! ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ !!

Και ενώ ο Φαίδων Βόβολης περιμένει ακόμα την αναστολή άσκησης επαγγέλματος από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, όπως ακριβώς έγινε και με την εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, έτσι φαίνεται και τώρα, αντί της επίσημης ενημέρωσης από τον Π.Ι.Σ. διαβάζουμε στα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα ότι “σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο του ΠΙΣ έλαβε την απόφαση χθες, Τετάρτη, σε μία συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα την περίπτωση του κ. Βόβολη. Μάλιστα, ο ΠΙΣ ακολούθησε διαδικασία-εξπρές, καθώς πρόκειται για σημαντικό θέμα που αφορά τη δημόσια υγεία“.

Είναι πραγματικά απίστευτοι !!

Ξεδιάντροποι !!

Ξανά τα ίδια ;;

Θα σας βρούμε ποιοι ήσασταν που διαρρεύσατε την εισήγηση και τώρα αυτοί είστε αυτοί που διαρρεύσατε την απόφαση του Π.Ι.Σ. !!

Και θα τιμωρηθείτε !!

Αλλιώς θα πάτε κατηγορούμενοι ΟΛΟΙ !!

Και είναι βεβαίως για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα αυτό το “διαδικασία εξπρές” επειδή δήθεν “πρόκειται για σημαντικό θέμα που αφορά τη δημόσια υγεία“, γιατί αν πράγματι καίγονταν για τη δημόσια υγεία, θα είχαν συνεδριάσει ήδη από τις 8 Οκτωβρίου, 13 μέρες πριν, και όχι χθες, και θα είχαν επιδώσει αμέσως την αναστολή στον Φαίδωνα Βόβολη αντί να την στείλουν στο protagon.gr, ώστε από εκεί να το πάρουν και τα υπόλοιπα αρπακτικά της λίστας Πέτσα.

Και κάπου εδώ, αν ισχύει το δημοσίευμα, τελειώνει το παιχνιδάκι των ιατρικών συλλόγων και των ΜΜΕ.

Και αρχίζουν τα σοβαρά.

Τα πολύ σοβαρά.

Γιατί δεν το ξέρετε, αλλά τα κάνατε ακόμη χειρότερα.

Και δεν μιλάω για τη διαρροή…

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x