LIVE ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ !! Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΟΥ “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΔΕΜΤΖΟΓΛΟΥ !! ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ !!

Άλλο να τα διαβάζετε στα δημοσιεύματα, άλλο να βλέπετε φωτογραφίες, και άλλο να βλέπετε τον ίδιο τον Δημήτρη, με ήχο και εικόνα, να εξηγεί με πόση δυσπιστία αντιμετώπιζε όλα αυτά που κατήγγειλα μήνες τώρα, και πόσο δραματικά άλλαξε η εικόνα αυτή που είχε για τα νοσοκομεία μετά την φρίκη που βίωσε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, μέχρι το εξιτήριο της 18ης  Οκτωβρίου και την επιστροφή στην οικογένειά του, την σύζυγο Βασιλική και τα τρία παιδιά τους.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/18/%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6/

Και κάπως έτσι αρχίζει ο πραγματικός κόλαφος των εκπομπών στο κανάλι. Εκπομπές φρίκης, με ανεμβολίαστα αλλά και εμβολιασμένα θύματα, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με μαρτυρίες που θα σας καθηλώσουν και θα σας ανοίξουν τα μάτια, αλλά και παρουσίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα σας φέρουν κοντά στην πραγματική επιστήμη, όπως ο Σάκης Καλογερίδης, ο κορυφαίος γενετιστής-μοριακός βιολόγος, ένας εκ των συντακτών του επιστημονικού κόλαφου της 5ης Αυγούστου, που θα σας περιγράψει με πολύ απλά και κατανοητά λόγια τι είναι αυτά τα εμβόλια, τι δεν κάνουν από αυτά για τα οποία υποτίθεται ότι κατασκευάστηκαν, και τι πραγματικά κάνουν που δεν θα έπρεπε…

Θα γνωρίσετε όμως ακόμα και όλους αυτούς τους αφανείς έως τώρα ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που τόσο καιρό βοηθάνε ανθρώπους και έχουν κρατήσει ασθενείς μακριά από τα νοσοκομεία. 

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Μπαλδιμτσής, ο Βολιώτης γιατρός που πλέον ζητάνε τη βοήθειά του άνθρωποι από όλον τον κόσμο. Και που φυσικά αντιμετωπίζει και αυτός πόλεμο από το σύστημα. Πόλεμο όμως στον οποίο έχει βρει εμένα σύμμαχο, υπερασπιστή και νομικό του παραστάτη.

Είναι η white list των γιατρών για την οποία σας έχω μιλήσει στο παρελθόν.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε ποιοι είναι αυτοί οι γιατροί…

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι έτοιμες πλέον και όλες οι υπόλοιπες μέθοδοι πληρωμής των συνδρομών, ενώ ήδη εργαζόμαστε με τον Λάμπρο Κολιοκότση για την οργάνωση του site, και στα δύο πεδία, το ελεύθερο και το συνδρομητικό, ώστε να είναι στον μέγιστο δυνατό βαθμό πρακτική η χρήση του και η περιήγησή σας στις δημοσιεύσεις και στα βίντεο, με την πρακτικότερη δυνατή κατηγοριοποίησή τους και τη θέση τους στο site ανάλογα με την θεματολογία τους.

Βεβαίως, όπως έχω ήδη προαναγγείλει, ειδικό χώρο θα έχει και το Control, για τις ιδιαίτερες δικές του εκπομπές, αρχής γενομένης από τα θέματα της Παιδείας που καίνε τους γονείς.

Και όχι μόνο…

Σε κάποιες τέτοιες εκπομπές θα είμαστε για πρώτη φορά μαζί !

Νίκος Αντωνιάδης & Control !

Και το site ολοένα και θα εξελίσσεται.

Σκοπός είναι, βεβαίως, τα βίντεο αυτά, πέραν της χρησιμότητάς τους για την ενημέρωση του κόσμου (και για τον λόγο αυτό, μετά από κάποιο διάστημα κάποια από τα βίντεο θα περνάνε και στο ελεύθερο πεδίο), να αξιοποιηθούν και στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας, η οποία μετά τη συμπλήρωση της μήνυσης της 19ης Ιουλίου με τη μήνυση για το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού, θα πάρει φωτιά.

Πρέπει, τέλος, να σας πω, ότι εκτός από τα βίντεο με τα πρόσωπα που θα περιγράφουν τις δικές τους φριχτές εμπειρίες και αυτά με τους επιστήμονες, θα ανέβει και οπτικοακουστικό υλικό για πρώτη φορά δημόσια, μεγάλο μέρος του οποίου θα έχει την αναγκαία επεξεργασία, με ήχο και εικόνα – φωτιά για όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

L I V E ΣΤΙΣ 21:45 ΣΕ FACEBOOK KAI YOUTUBE !

Scroll to top
x