ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !!! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ;; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ RAPID TEST ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡEΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ;; ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ !!! ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ;; ΞΕΡΩ… ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ…

Απίστευτες αποδείξεις έρχονται κάθε μέρα για τη μεγάλη κοροϊδία και την εξαπάτηση των ανεμβολίαστων υγειονομικών που έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης.

Ενώ υποτίθεται οι αναστολές έγιναν για την προστασία της δημόσιας υγείας, ένα έγγραφο της 4ης Οκτωβρίου, το οποίο υπογράφει ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, έρχεται να συντρίψει την απάτη και την τεράστια κοροϊδία της κυβέρνησης σε βάρος των υγειονομικών που οδηγούνται πλέον στα όρια της εξαθλίωσης.

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, όσοι εξαιρέθηκαν από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατόπιν αίτησής τους στην ειδική τριμελή επιτροπή, δεν πάνε στο σπίτι τους, έστω με τη συνέχιση της καταβολής του μισθού τους αφού δεν φταίνε αυτοί που δεν εμβολιάζονται, αλλά παραμένουν κανονικότατα στις εργασίες τους, με μόνη υποχρέωση την υποβολή τους δύο φορές την εβδομάδα σε rapid test !!

Απίστευτο !!

Οι άνθρωποι αυτοί όμως είναι προφανές ότι εξαιρέθηκαν από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Δεν εξαιρέθηκαν και από την δυνατότητα να μεταδίδουν τον “φονικό” ιό !!

Και μην μου πει κανείς ότι το πρόβλημα λύνεται με την πρόβλεψη να τοποθετηθούν σε “κατάλληλες θέσεις για την προστασία τόσο του ιδίου υγειονομικού προσωπικού όσο και των ασθενών“, γιατί με την ίδια λογική η ίδια πρόβλεψη θα μπορούσε να υπάρξει και για χιλιάδες υγειονομικούς που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας, πέραν του ότι πάρα πολλοί από αυτούς ήδη εργάζονταν σε θέσεις που εκ της φύσεώς τους δεν έρχονταν αναγκαία σε επαφή με το υγειονομικό προσωπικό ή ασθενείς. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι σήμερα σπίτι τους και υποφέρουν.

Ώστε για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη ότι για καμία δημόσια υγεία δεν ενδιαφέρεται, και ότι και η υπόθεση των αναστολών εργασίας τίποτα άλλο δεν είναι παρά μία αμιγώς εκβιαστική και παραδειγματική τιμωρία των ανεμβολίαστων υγειονομικών, στο σχέδιο του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού που εφαρμόζει σε όλη τη χώρα.

Τίποτα άλλο…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x