adplus-dvertising

ΝΥΧΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ !! ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !! “ΠΡΕΠΕΙ” ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ !! ΚΑΙ “ΠΡΕΠΕΙ” ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ !!

Προσπαθώ να συγκρίνω αυτό που ζω τον Οκτώβριο του 2021 με αυτά που έζησα κατά διαστήματα τους προηγούμενους μήνες.

Δεν νομίζω όμως ότι αυτό που συμβαίνει στα κολαστήρια αυτές τις μέρες έχει προηγούμενο. Γίνεται πραγματική σφαγή. Και ενώ τότε ήταν κυρίως οι ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα, σήμερα είναι οι ανεμβολίαστοι. Το πρωτόκολλο του θανάτου έχει πάρει φωτιά και εφαρμόζεται αυτή τη φορά κατά κύριο λόγο, αν όχι αποκλειστικά, στους ανεμβολίαστους. Πριν έπρεπε να στηριχθεί η απάτη της πανδημίας, τώρα η απάτη των ανεμβολίαστων που είναι στο έλεος της ψευδοπανδημίας και του ψευδοφονικού ιού. Στην πραγματικότητα, και τότε και τώρα τα θύματα είναι στο έλεος των κολαστηρίων.

Τα απεγνωσμένα μηνύματα και οι εκκλήσεις για βοήθεια φτάνουν από παντού και κατακλύζουν το κινητό μου. Πώς να τα προλάβω; Πώς να τα χειριστώ όλα; Αισθάνομαι ένοχος για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ζητάνε τη βοήθειά μου και δεν προλαβαίνω να τους τη δώσω. Αναγκαστικά επιλέγω τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις για να σώσω κάποιους ανθρώπους και να λάβουν το μήνυμα τα κολαστήρια ότι είμαι πάντα εδώ, ότι αποκαλύπτω για μία ακόμη φορά τη δράση τους και τη νέα στόχευση που αυτή έχει. Σίγουρα κάποιοι θα διστάσουν, σίγουρα κάποιοι άνθρωποι θα σωθούν και ας μην κάνω κάτι συγκεκριμένα γι αυτούς. Όπως γίνεται από την αρχή αυτής της φριχτής ιστορίας.

Και πρέπει να είμαι και ακόμη περισσότερο προσεκτικός από όσο ήμουν στην πρώτη φάση. Γιατί η οργάνωση μου την έχει στημένη και περιμένει το πρώτο λάθος σε μία νοσηλεία. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε, ειδικά μετά τις παταγώδεις αποτυχίες τους των τελευταίων εβδομάδων και την κακοποίηση του ταύρου, η οποία κατέληξε σε ονομαστικές πολύ προσεκτικές αναφορές από τα Μ.Μ.Ε. στο πρόσωπό μου και έφτασε μέχρι την ανταλλαγή αλληλογραφίας με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, ο οποίος με αντιμετώπισε ισότιμα, ανεξαρτήτως του περιεχομένου της απάντησής του για την αναστολή των υγειονομικών.

Και ποτέ δεν ξέρεις και αν ένα από αυτά τα μηνύματα δεν είναι και αυτό στημένο. Ή αν τα κολαστήρια περιμένουν μία επέμβασή μου για να τα κάνουν χειρότερα και να φανεί ότι εγώ το προκάλεσα.

Οπότε ο χρόνος που απαιτείται για να ελέγξω και να αξιολογήσω κάθε μήνυμα είναι αναγκαία πολύ περισσότερος από την πρώτη φάση. Και αυτό λειτουργεί σε βάρος των ανθρώπων που μου ζητάνε βοήθεια. Το ευτύχημα είναι ότι πλέον έχω διευρύνει την ιατρική ομάδα που με συμβουλεύει και αγωνίζεται δίπλα μου. Αλλά και πάλι, ο όγκος είναι τεράστιος και η προσοχή που πρέπει να δείχνουμε πολύ μεγάλη.

Την ίδια ώρα όλα τα μέτωπα στην πελώρια αυτή μάχη είναι ανοιχτά. Και ένα από αυτά βεβαίως είναι τα στοιχεία των παρενεργειών και η επικοινωνία μας με τους άτυχους εμβολιασμένους συνανθρώπους μας που ζούνε στο πετσί τους τις συνέπειες των εμβολίων και την απαξίωση με την οποία τους αντιμετωπίζουν τα εμβολιαστικά κέντρα και τα νοσοκομεία. Θυμηθείτε τον 43χρονο Θεόφιλο που τον έστειλαν με 2.000 αιμοπετάλια να οδηγήσει μόνος του στην Αθήνα ή τον 26χρονο Γιώργο που του έστειλαν έως και ψυχίατρο προκειμένου να διώξουν τις ευθύνες για την παραλυσία και στα δύο πόδια του από το εμβόλιο της Johson.

Οι νομικές επιθέσεις σε όλα τα μέτωπα θα ενταθούν. Παράλληλα με τη λειτουργία του καναλιού στο οποίο θα ανεβαίνουν σταθερά πλέον βίντεο και οπτικοακουστικό υλικό κόλαφο για την εγκληματική οργάνωση, και τις δημοσιεύσεις στο ελεύθερο πεδίο που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην οργάνωση, η οποία παρακολουθεί με απόγνωση το site να σκαρφαλώνει ασταμάτητα και με αυξανόμενους καθημερινούς ρυθμούς τα σκαλοπάτια της επισκεψιμότητας σε διεθνές επίπεδο.

Την άλλη εβδομάδα θα καταθέσω την συμπληρωματική μήνυση στην Γ.Α.Δ.Α. για το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού, με όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει όλο αυτό το διάστημα, κάποια από τα οποία έχω στοχευμένα ήδη δημοσιεύσει, στην οποία μήνυση κυρίαρχο ρόλο βεβαίως θα έχουν ο αναπάντητος επιστημονικός κόλαφος της 5ης Αυγούστου, η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στην Θεσσαλονίκη για την κατά συρροή απόκρυψη των παρενεργειών από τα εμβόλια σε εκατοντάδες μεταφορές ασθενών με το ΕΚΑΒ., οι μαρτυρίες της φρίκης των εμβολιασμένων και οι νεκροτομές που έχουν γίνει και ακόμη δεν τις έχω κάνει γνωστές.

Το ότι αντιμετωπίζουμε την απόλυτη κορύφωση της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης έχει και τη θετική ανάγνωση. Που είναι ότι η οργάνωση τα δίνει όλα, ρίχνοντας στη μάχη τα πάντα και τους πάντες, γιατί βλέπει ότι χάνεται το παιχνίδι.

Και εγώ είμαι εδώ για να φροντίσω να χαθεί οριστικά.

Και δεν είμαι μόνος.

Πολύ καιρό τώρα…

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ούτε από εδώ ούτε από εκεί…

Scroll to top
x