adplus-dvertising

ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣ !! Η “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ” ΤΟΥ READER.GR ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…

Μου έστειλαν στο viber ένα link. Μίας δημοσίευσης – μνημείου παραπληροφόρησης. Μίας πρωτότυπης παραπληροφόρησης. Όπου το ψέμα και η παραποίηση της αλήθειας αποδεικνύονται από το ίδιο το κείμενο της παραπληροφόρησης. Όπου, δηλαδή, τα “συμπεράσματα”, τα οποία μάλιστα προηγούνται του ιστορικού, το οποίο παρουσιάζεται σωστά, είναι παντελώς αντίθετα από το ιστορικό αυτό ! Και φυσικά τους τίτλους του κειμένου.

https://www.reader.gr/koinonia/389466/mas-xeftilizoyn-stis-meth-minyseis-anemboliaston-sta-nosokomeia-gia-na-paroyn?utm_source=gazzetta&utm_medium=bolm&utm_campaign=best_of_liquidmedia

Είναι από το site “Reader”. Αναφέρεται στην περίπτωση του Δημήτρη Μαδμετζόγλου στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”. Το υπογράφει κάποιος Μανόλης Γαλάνης.

Και δείτε τι κάνει ο άνθρωπος.

Κατ’ αρχάς ο τίτλος είναι:

«Μας ξεφτιλίζουν στις ΜΕΘ!»: Μηνύσεις ανεμβολίαστων στα νοσοκομεία για να πάρουν εξιτήριο

Εννοείται ότι από την αρχή ο προβολέας πέφτει πάνω στους ¨ανεμβολίαστους”. Λες και 18 μήνες τώρα οι καταγγελίες μου αφορούν μόνο σε ανεμβολίαστους. Λες και πριν την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού, και κατά το αρχικό στάδιο των εμβολιασμών, δεν είχα δημοσιοποιήσει εκατοντάδες περιπτώσεις πρωτοκόλλου θανάτου, μεταξύ των οποίων και περιπτώσεις παράνομων κατακρατήσεων στα κολαστήρια. Ο Αντώνης Βήτος ήταν και αυτός “ανεμβολίαστος”; Η Δώρα Αγριδιώτη ήταν και αυτή “ανεμβολίαστη”; Ο Χρήστος Φολτόπουλος ήταν και αυτός “ανεμβολίαστος”; Ο Κώστας Γέρκος ήταν και αυτός “ανεμβολίαστος”; Ο Γιάννης Σαββαΐδης ήταν και αυτός “ανεμβολίαστος”. Ο Χρήστος Ρενιέρης ήταν κι αυτός “ανεμβολίαστος”;  Η Μαρία Ζαφείρη ήταν κι αυτή “ανεμβολίαστη”. Ο Χρήστος Διαμαντόπουλος ήταν και αυτός “ανεμβολίαστος”;  Και όλοι μαζί “αρνητές”;

Να συνεχίσω;

Δηλαδή, ανεμβολίαστοι ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αλλά είτε μιλάμε για την προ των εμβολίων περίοδο, είτε για την περίοδο των εμβολίων, όταν ακόμα όμως δεν είχαν αρχίσει η προπαγάνδα, οι εκβιασμοί, οι υποχρεωτικότητες και η στοχοποίηση των ανεμβολίαστων, στις οποίες προπαγάνδα και στοχοποίηση συμμετέχει και ο καλός μας αυτός δημοσιογράφος του Reader.

Και ήδη από το τίτλο, εκτός του προβολέα που πέφτει πάνω στον “ανεμβολίαστους”, έχουμε το πρώτο ψέμα. “Μας ξεφτιλίζουν στις ΜΕΘ“. Πού τη βρήκε τη ΜΕΘ στην ιστορία του Δημήτρη ο κ. Γαλάνης;

Όχι, πραγματικά. Πού τη βρήκε;

Αλλά, βλέπετε, έπρεπε να φανεί στο δημοσίευμα ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, όπως και ο Δημήτρης, είναι αγνώμονες και περίπου τρελοί, που ενώ πρώτα έγιναν καλά σε μονάδα εντατικής θεραπείας από τους “αγωνιστές” γιατρούς, μετά “ζητούσαν και τα ρέστα”. Πώς θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες της προπαγάνδας σε βάρος των ανεμβολίαστων ο κ. Γαλάνης, αν έγραφε ότι ήταν σε απλό δωμάτιο;

Άλλωστε, στον υπότιτλο δεν αφήνει περιθώρια παρεξήγησης για τα κίνητρά του:

Αδιανόητα περιστατικά με αρνητές και ανεμβολίαστους, οι οποίοι κατηγορούν τους γιατρούς για «παράνομη κράτηση» στις εντατικές. Πρώτα σώθηκαν από τον κορονοϊό και στη συνέχεια τους σέρνουν στα δικαστήρια“.

Εννοείται ότι τα περιστατικά είναι ¨αδιανόητα”, εννοείται ότι οι ημίτρελοι ή εντελώς τρελοί “αρνητές” και “ανεμβολίαστοι” (κάτι σαν “μιάσματα”…), “πρώτα σώθηκαν στις εντατικές” και στη συνέχεια “σέρνουν στα δικαστήρια” τους …”σωτήρες” τους !

Δημοσιογραφία, όχι αστεία.

Συνεχίζει:

Μετά το κίνημα των αρνητών διασωλήνωσης οι ανεμβολίαστοι ασθενείς Covid στις ΜΕΘ μηνύουν τα νοσοκομεία για παράνομη κατακράτηση! Οι θεωρίες συνωμοσίας, που αρχικά αναπτύχθηκαν γύρω από την ύπαρξη ή μη του κορονοϊού αλλά και την επικινδυνότητα της νόσου εξελίχθηκαν σε ανοιχτό πόλεμο κατά των εμβολίων και κορυφώνονται με την πλήρη αμφισβήτηση των θεραπευτικών πρωτοκόλλων και της ενδονοσοκομειακής ιατρικής αντιμετώπισης της λοίμωξης. Η στάση αυτή λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις και κλιμακώνεται σε όλα τα στάδια εκδήλωσης της Covid-19“.

Και δεν ξέρεις από πού να το πρωτοπιάσεις.

Από το “κίνημα των αρνητών της διασωλήνωσης”;

Από την επανάληψη της ΜΕΘ; Ενώ όλος ο κόσμος, και μέσα σε αυτούς βεβαίως και ο κ. Γαλάνης (…)μ που γνωρίζει την ιστορία του Δημήτρη Μαδμετζόγλου, γνωρίζει ότι ουδέποτε νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ.

Ουδέποτε.

Φυσικά όλο το σκηνικό που περιγράφει ο …αντικειμενικός δημοσιογράφος είναι σηκηνικό “θεωριών συνωμοσίας”, αρχής γενομένης από αυτήν της “ύπαρξης ή μη του κορονοϊού”, “αλλά και της επικινδυνότητας της νόσου” (εδώ μέσα είναι, αλλά και αυτή η αμφισβήτηση “θεωρία συνωμοσίας” είναι κατά τον κ. Γαλάνη).

Το “κίνημα” αυτό που περιγράφει, λοιπόν, “εξελίχθηκε” σε “ανοιχτό πόλεμο κατά των εμβολίων” (σου θίξαμε τα καλά εμβόλια…;), και “κορυφώνονται με την πλήρη αμφισβήτηση των θεραπευτικών πρωτοκόλλων και της ενδονοσοκομειακής ιατρικής αντιμετώπισης της λοίμωξης“.

Μάλιστα.

Παραβλέποντας το γεγονός ότι ο καλός μας δημοσιογράφος ως φαίνεται δεν διάβασε ούτε την αμφισβήτηση από τον ίδιο τον Σωτήρη Τσιόδρα του “θεραπευτικού πρωτοκόλλου”, το κυρίαρχο εδώ στοιχείο είναι ότι παραβλέπει εκατοντάδες καταγγελίες μου που έχουν προηγηθεί της …”εξέλιξης” που περιγράφει, παραβλέπει τη μήνυση των 4.311 σελίδων που κατέθεσα στην ΓΑΔΑ, η οποία προηγήθηκε της ίδιας …”εξέλιξης”, παραβλέπει ότι μήνες τώρα πριν την …”κορύφωση” καταγγέλλω την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου στα δημόσια νοσοκομεία. Πρωτόκολλο και εκατοντάδες περιπτώσεις εφαρμογής του που περιγράφονται στις 2.500 σελίδες από τις 4.311 της μήνυσης.

Ποιος ξέρει. Μπορεί τελευταία να ασχολήθηκε ο άνθρωπος με τη δημοσιογραφία και να έχει ακόμη αρκετά κενά…

Είναι, πλέον, κοινή πρακτική οι αρνητές ασθενείς να μην απευθύνονται σε γιατρό όταν νοσήσουν καθώς εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για μία «απλή γρίπη». Αρνούνται να μεταβούν στο νοσοκομείο ακόμα και όταν η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώνεται. Οταν τελικά η νοσηλεία τους αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωσή τους αντιτίθενται σθεναρά στην τέλεση ιατρικών πράξεων, επιλογή που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο”.

Το ότι καταφέρνει να εξοργίσει εκατοντάδες ασθενείς που έζησαν στο πετσί τους τα “θεραπευτικά πρωτόκολλα” είναι το ένα ζήτημα.

Το άλλο είναι η “επιλογή που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο”.

Να το πει στους εκατοντάδες ασθενείς που έσωσα από τα κολαστήρια.

Να το πει και στον Δημήτρη Μαδμετζόγλου, που είχε το θράσος να τον πιάσει στο στόμα του και να του φορτώσει όλες αυτές τις απαράδεκτες ταμπέλες και τις κατηγορίες. Και να μας εξηγήσει αυτό με την “μαθηματική ακρίβεια” στην περίπτωσή του.

Τελευταία, όμως, πληθαίνουν τα περιστατικά όπου ανεμβολίαστοι ασθενείς μετά την επιβεβλημένη νοσηλεία τους στην εντατική και αφού έχουν ανακτήσει τις αισθήσεις τους απαιτούν να πάρουν εξιτήριο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία τους, υποβάλλοντας μηνυτήριες αναφορές στις διοικήσεις και τους γιατρούς των νοσηλευτικών μονάδων, που τους έσωσαν τη ζωή. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νοσηλείας του 49χρονου Δ. Μ. στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, την υπόθεση του οποίου καθώς και φωτογραφίες του δημοσιοποίησε ο δικηγόρος του, Νίκος Αντωνιάδης, στην προσωπική σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα“.

Ρεσιτάλ …σοβαρής και αντικειμενικής δημοσιογραφίας. Και περιθώρια λάθους ή κακής πληροφόρησης δεν υπήρχαν για τον κ. Γαλάνη, γιατί πηγή της πληροφόρησής του ήταν το site μου (και όχι βεβαίως η “προσωπική σελίδα μου στα κοινωνικά δίκτυα”. Πού τη βρήκε…;).

“…μετά την επιβεβλημένη νοσηλεία τους στην εντατική και αφού έχουν ανακτήσει τις αισθήσεις τους” !!!

Σοβαρά, κ. Γαλάνη ;;

Αυτό καταλάβατε ;;

Ή αυτό “έπρεπε” να γράψετε;

Πού την είδατε την εντατική ;;

Πού την είδατε την “επιβεβλημένη νοσηλεία” ;;

Γιατί ανεξαρτήτως της ΜΕΘ που την βγάλατε κυριολεκτικώς από το κεφάλι σας, ότι η νοσηλεία του ήταν “επιβεβλημένη”, πώς το γνωρίζετε; Ήσασταν εκεί; Έχετε πάρει τον ιατρικό φάκελό του;

Πότε έχασε τις αισθήσεις του ο Δημήτρης Μαδμετζόγλου για να τις “ανακτήσει” ;;

Είπαμε.

Δημοσιογραφία, όχι αστεία.

Και πότε κατάφερε να υποβάλει μήνυση ο ίδιος;

Μήπως την υπέβαλα εγώ;

Ούτε αυτό το καταλάβατε;

Και εδώ έρχεται ο τραγέλαφος. Η έκθεση των πραγματικών περιστατικών, όπως αυτά δημοσιοποιήθηκαν στο site μου και δεν αμφισβητούνται από τον κλ. Γαλάνη, και τα οποία ακυρώνουν όλο το προηγούμενο κείμενο και τους απαράδεκτους προπαγανδιστικούς τίτλους !!

Σύμφωνα με το ιατρικό ιστορικό του συγκεκριμένου ασθενούς, όπως το περιγράφει ο δικηγόρος Αθηνών, ο Δ. Μ. την 1η Οκτωβρίου έκανε εισαγωγή με 39 πυρετό και οξυγόνο 89. «Ωσπου την τρίτη μέρα αρχίζει η κόλαση. Ερχονται. Τον ξεγυμνώνουν. Του παίρνουν τα πάντα από πάνω του. Του βάζουν καθετήρα, του φοράνε πάνες. Ανοίγουν την τσάντα του. Το πορτοφόλι του. Μετράνε τα χρήματα. “Με ξεφτίλισαν, λες και ήμουν κρατούμενος”, μου λέει. Τον ετοιμάζουν για διασωλήνωση. Έτσι του λένε. Η διασωλήνωση δεν έγινε ποτέ. Επί μία εβδομάδα νηστικός, διψασμένος και αφυδατωμένος, και το οξυγόνο δεν έβγαινε ποτέ. Η γυναίκα του διαμαρτύρεται. “Δώστε του επιτέλους λίγο νερό !!”… Νταχάου !!!». Σύμφωνα με το δικηγόρο του ασθενούς, ο 49χρονος του ανέφερε: «Είμαι 17 μέρες ξάπλα, έχω ιατρό που θα με φροντίσει, με οξυγόνο και ό,τι άλλο χρειαστώ, και ο διευθυντής μου λέει ότι μπορώ να φύγω μόνο με εισαγγελέα, και ότι αν φύγω, θα πεθάνω μόλις βγω από το νοσοκομείο.

Ακολούθησε μήνυση εις βάρος του διοικητή του νοσοκομείου και των θεραπόντων γιατρών με το σκεπτικό ότι «οι ασθενείς κρατούνται παράνομα για να μη χαλάσει το αφήγημα των γεμάτων κλινικών Covid με ανεμβολίαστους ασθενείς ώστε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων να τρομοκρατεί το κοινωνικό σύνολο και την ανάγκη εμβολιασμού τους κατά του κορονοϊού», όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του ασθενούς.

Η μήνυση κατατέθηκε για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης, κατ’ άρθρο 325 Ποινικού Κώδικα, βάσει του οποίου, «όποιος απάγει ή κατακρατεί άλλον χωρίς τη θέλησή του ή του στερεί με άλλον τρόπο την ελευθερία της κίνησής του τιμωρείται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή και αν η κατακράτηση διήρκεσε επί μακρό χρονικό διάστημα ή τελέστηκε κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 6 του Συντάγματος, με φυλάκιση τουλάχιστον δυο ετών και χρηματική ποινή».

Αναρωτιέμαι.

Έτσι πιστεύει ότι είναι συνεπής προς τους κανόνες της έντιμης δημοσιογραφίας και της αντικειμενικής πληροφόρησης;

Ότι αφού προηγουμένως κατακρεουργεί την αλήθεια και προπαγανδίζει, στο τέλος πετάει και μέρος της αλήθειας;

Τι να πω.

Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα διαβάσουμε…

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Scroll to top
x