ΠΡΟΣ ΤΟ “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ !! ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ;; ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ !! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ !! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ;;

Η Πασχαλίνα Γαζή, 51 ετών, μου έστειλε μήνυμα.

Από το περιεχόμενό του και από τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, προκύπτει ότι η γυναίκα αυτή βασανίζεται. Από την Τρίτη της μιλάνε για διασωλήνωση, όταν ο κορεσμός της όπως μου γράφει ήταν στο 92. Έχουμε φτάσει Παρασκευή μεσημέρι. Μου περιγράφει μία κόλαση.

Το επόμενα μηνύματα τα έχει στείλει σε γιατρούς έξω από το νοσοκομείο.

Σήμερα βρήκε εμένα.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ένας ακόμη άνθρωπος προετοιμάζεται για διασωλήνωση, και με το πρόσχημα αυτό παραμένει νηστικός και διψασμένος επί μέρες, βομβαρδίζεται με οξυγόνο και οδηγείται ούτως ή άλλως και με μαθηματική ακρίβεια στη διασωλήνωση. ‘Οπως ο Δημήτρης Μαδμετζόγλου, ο οποίος ήταν επί επτά μέρες νηστικός και αφυδατωμένος, καθηλωμένος, γυμνός, επί 17 μέρες στο κρεβάτι με ουροκαθετήρα και πάνες, οδηγούμενος σε διασωλήνωση, μέχρι να τον βγάλω έξω και χθες να περιγράψει τη φρίκη που έζησε στα 50 λεπτά του βίντεο που ανέβασα χθες το βράδυ στο κανάλι.

Την ρώτησα γιατί δεν την διασωληνώνουν αφού από την Τρίτη υποτίθεται ότι έπρεπε να διασωληνωθεί, και μου απαντά ότι η ίδια αρνείται τη διασωλήνωση.

Σοβαρά τώρα, κύριε Καπαρβέλε;

Επειδή αρνείται;

Πού είναι ο εισαγγελέας που λέγατε ότι θα καλούσατε σε αυτές τις περιπτώσεις; Πού είναι ο ψυχίατρος;

Το μόνο που κάνετε είναι να την εξαντλείτε και να την οδηγείτε είτε στη διασωλήνωση, ως αναπόφευκτη πλέον ιατρική πράξη, είτε στον θάνατο, για να το δώσετε μετά στα κανάλια να προπαγανδίζουν για έναν ακόμη ανεμβολίαστο ασθενή που αρνήθηκε την διασωλήνωση και πέθανε !!

Σωστά δεν τα λέω, κύριε Καπραβέλε ;;

Λοιπόν, μονά ζυγά δεν θα τα έχετε !!

Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε και σταματήστε επιτέλους να βασανίζετε τους ανθρώπους. Δεν τους φτάνουν που στοχοποιήθηκαν ως ανεμβολίαστοι, πρέπει και να βασανίζονται ;;

Και εμείς εδώ, όταν θα έρθει η ώρα, τον ιατρικό της φάκελο θα τον ελέγξουμε.

Είτε με την Πασχαλίνα, είτε χωρίς αυτήν…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Scroll to top
x