ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ !! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ !! ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ !! ΠΑΜΕ ;;

Όχι, θα τους άφηνα έτσι.

Αυτές οι νομικές κινήσεις “με τα δικά τους” είναι μοναδικές. Είναι οι μηνύσεις που αναδεικνύουν και αποδεικνύουν την τεράστια υποκρισία του συστήματος και τον προσχηματικό χαρακτήρα των αποφάσεων και των μέτρων που εφαρμόζει στους πολίτες και ειδικότερα σε αυτούς που τολμάνε να υψώνουν το ανάστημά τους, να αμφισβητούν και να αντιστέκονται.

Είναι οι γνωστές μηνύσεις ρουά ματ. Τις οποίες τις κάνω για να τις …χάσω. Γιατί αν τις χάσω, αυτό θα γίνει μόνο με αιτιολογία – κόλαφο για το ίδιο το σύστημα. Όπως π.χ. με τη μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη και του Μιχάλη Καραμαλάκη που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την Εισαγγελία Αθηνών, η οποία κολυμπάει πια στον βούρκο της ανυποληψίας και της ενοχής της, με τη δικογραφία να καρκινοβατεί και να παραμένει στα χέρια του εισαγγελέα Νίκου Κυπριτίδη οκτώ μήνες και συνολικά σε προκαταρκτική εξέταση δέκα έξι.

Εννοείται ότι εγώ μόνο με σταυρωμένα τα χέρια δεν κάθομαι…

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/19/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b1/

Τι έχουμε με τον Φαίδωνα Βόβολη;

Έχουμε μία εισήγηση του πειθαρχικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. για εξάμηνη αναστολή της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματός του.

Η αιτιολογία;

Ο Φαίδων Βόβολης αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και για την αποτροπή αυτού του κινδύνου πρέπει να ανασταλεί η άδειά του.

Σε επόμενο δημοσίευμα θα δούμε ότι και εκεί μία τρύπα στο νερό έχουν κάνει οι συνάδελφοί του ιεροεξεταστές.

Υπομονή.

Η εισήγηση αυτή αποφασίστηκε στις 7 Οκτωβρίου. Τότε δηλαδή τα μέλη του πειθαρχικού αποφάσισαν ότι ο Φαίδων Βόβολης αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Πρώτα ενημερώνουν τα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα και μετά τον ίδιο. Και στέλνουν την εισήγηση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την επομένη μέρα, στις 8 Οκτωβρίου, για να επικυρώσει κατεπειγόντως την απόφασή τους ο Π.Ι.Σ. και να αναστείλει την άδεια του επικίνδυνου ιατρού, ώστε να προστατευτεί η δημόσια υγεία, η οποία είναι σε μεγάλο κίνδυνο από την συνέχιση άσκησης του επαγγέλματός του.

Πόσο έχουμε σήμερα;

Μη το ψάχνετε. Θα σας το πω εγώ.

23 Οκτωβρίου έχουμε.

Επί 16 ολόκληρες μέρες ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εκθέτει εν γνώσει τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο !!

Και θα την εκθέτει τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Δηλαδή για 18 ολόκληρες μέρες η δημόσια υγεία κινδυνεύει εξαιτίας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου !!

Τι; Όχι;

Μα πώς;

Αυτό δεν αποφάσισε το πειθαρχικό συμβούλιο του Ι.Σ.Α.; Έτσι δεν έκρινε;

Επομένως, εγώ, ως ευσυνείδητος και νομοταγής πολίτης, που ενδιαφέρομαι για τη δημόσια υγεία, καλά δεν θα κάνω να τους μηνύσω την Δευτέρα για έκθεση κατ’ άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα; Για έκθεση της δημόσιας υγείας σε κίνδυνο;

Και ας βάλουμε τον εισαγγελέα, όπως ο Πιλάτος έβαλε τότε τον λαό, να αποφασίσει.

Εκθέτει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τη δημόσια υγεία ο Φαίδων Βόβολης;

Αν ναι, τότε πρέπει να πάνε φυλακή ο κ. Εξαδάκτυλος και τα υπόλοιπα μέλη του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, για το αδίκημα της έκθεσης.

Αν όχι, πρέπει να πάνε πάλι φυλακή, μαζί με τα μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου, για παράβαση καθήκοντος σε βάρος του συναδέλφου τους.

Φυσικά, προηγουμένως το πρόβλημα θα το λύσουν τα διοικητικά δικαστήρια.

Αλλά ο εισαγγελέας θα έχει γενικά πολλή δουλειά στην υπόθεση αυτή. Γιατί έχουμε κάτι διαρροές, έχουμε κάτι CD που δεν είναι, λέει, έγγραφα και καταστρέφονται.

Πολλή δουλειά…

Και θα δείτε σε επόμενη δημοσίευση πώς θα υπερασπιστώ εγώ τον …Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για το αδίκημα της έκθεσης.

Όχι όμως και γι αυτό της παράβασης καθήκοντος.

Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Δεν είμαι και θεός…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x