ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ Η ΧΗΡΑ ;;

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα νοσοκομεία.

Όπως έχω γράψει πολλές φορές, ο Ε.Ο.Δ.Υ. δεν μπορούσε να γράφει ανοησίες στις οδηγίες του. Έγραφε το σωστό. Το λογικό.

Πολύ απλά, η εντολή στα νοσοκομεία ήταν να κάνουν τα αντίθετα και να παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι δεν επιτρέπεται να δουν τους νεκρούς τους στα νοσοκομεία, ότι τα γραφεία τελετών δεν επιτρεπόταν να περιποιηθούν το πτώμα, να το λούσουν και να ο ντύσουν, ότι δεν επιτρέπονταν οι νεκροτομές στους νεκρούς που κατέληξαν σε κλινικές και Μ.Ε.Θ. Covid-19, ότι οι κηδείες γίνονται υποχρεωτικά με σφραγισμένα φέρετρα σε κάθε περίπτωση, ακόμα και όταν οι άνθρωποι πέθαιναν αρνητικοί, ή ότι απαιτείται διαθήκη ή πιστοποιητικό περί μη δημοσιεύσεως διαθήκης όταν οι συγγενείς ζητάνε τους ιατρικούς φακέλους, ωσάν να πρόκειται για περιουσιακό στοιχείο, ενώ λίγο πριν είχαν παραδώσει στους ίδιους αυτούς τους συγγενείς τα προσωπικά αντικείμενα του νεκρού χωρίς να ζητήσουν ούτε καν ταυτότητα. Kαι όλα αυτά με βάση δήθεν τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και γενικώς τα “προβλεπόμενα”.

Φυσικά, στην παραπλάνηση του κόσμου συνέβαλαν τα μέγιστα, όπως πάντα, τα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα, αλλά στην περίπτωση των νεκροτομών και οι ενώσεις των ιατροδικαστών, οι οποίες συντήρησαν σκόπιμα την πλάνη του κόσμου περί δήθεν απαγόρευσης των νεκροτομών στις περιπτώσεις θανάτων με/από κορωνοϊό.

Και μετά ήρθα εγώ. Και εξήγησα στον κόσμο τα δικαιώματά του με βάση τα πραγματικά προβλεπόμενα και τις πραγματικές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. Με τις νεκροτομές το απέδειξα στην πράξη, πετυχαίνοντας τη μία μετά την άλλη τις εντολές και τα βουλεύματα για νεκροτομές. Και τότε, και μόνο τότε, βγήκαν και οι ιατροδικαστές και μίλησαν για τις νεκροτομές που δεν απαγορεύονται και που μάλιστα πρέπει και να γίνονται, για να γνωρίσουμε καλύτερα τον ιό. Ό,τι ακριβώς έλεγα εγώ δηλαδή μήνες τότε πριν, αλλά έπρεπε να ανατρέψω την πλάνη στην πράξη για να βγουν να τα πουν.

Παρά το γεγονός ότι όλα αυτά τα εξήγησα στον κόσμο στέλνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα στα νοσοκομεία να συμμορφωθούν στον νόμο και στα ρητώς προβλεπόμενα από τη νομοθεσία και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., χρειάστηκε ξανά και ξανά να παρεμβαίνω σε διάφορα νοσοκομεία προκειμένου να εφαρμόζονται οι οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., και είτε οι συγγενείς των νεκρών να τους βλέπουν, είτε τα νοσοκομεία να παραδίδουν τους ιατρικούς φακέλους χωρίς τις παράλογες και παράνομες απαιτήσεις για διαθήκες και δεν συμμαζεύεται,  είτε να γίνονται οι κηδείες κανονικά και με ανοιχτά φέρετρα όταν οι νεκροί είχαν αρνητικοποιηθεί.

Μία τελευταία τέτοια περίπτωση είναι του 45χρονου μουσικού στις Σέρρες. Το νοσοκομείο αρνείτο να επιτρέψει στη χήρα να δει τον νεκρό άντρα της. Μου ζήτησε βοήθεια. Σε ανοιχτή ακρόαση εξήγησα στους γιατρούς εκεί ότι είναι υποχρεωμένοι με βάση τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. να επιτρέψουν στη χήρα να δει τον νεκρό. Ψαχνόντουσαν, λες και τους μιλούσα για τη θεωρία της σχετικότητας.

Η χήρα κατέληξε στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου.

Ο διοικητής μου ζήτησε να του στείλω τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. Δεν το γνώριζε, λέει, ότι επιτρεπόταν να δει η χήρα τον νεκρό άντρα της…

Πόσοι και πόσοι, και όχι μόνο στο νοσοκομείο Σερρών, δεν είδαν για τελευταία φορά τους ανθρώπους τους, γιατί τους είπαν ότι απαγορεύεται…

Ζήτησα την ηλεκτρονική διεύθυνσή του. Μου την έδωσε.

Σε ένα λεπτό του έστειλα email.

Και στο επόμενο λεπτό η χήρα είδε τον άντρα της.

Και τώρα πάμε να πάρουμε τον φάκελο να δούμε πώς κατέληξε ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος, όπως το ίδιο το νοσοκομείο ανακοίνωσε, δεν πέθανε επειδή δεν διασωληνώθηκε, και να αντιδράσουμε νομικά στον κανιβαλισμό της οικογένειας και του νεκρού άντρα της από το νοσοκομείο Σερρών και τα αδίστακτα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/21/%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%bf/

Αυτά…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x