ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΜΗΝΥΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ !!! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΓΩ ΕΣΑΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!

Διαβάσατε όλοι την προηγούμενη δημοσίευσή μου για τη μήνυση που θα καταθέσω την Δευτέρα κατά του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Όσοι δεν τη διαβάσατε, πατήστε το link, για να καταλάβετε το νόημα αυτής της δημοσίευσης.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/23/%ce%b5%ce%bb%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1/

Και ελάτε να παρακολουθήστε μαζί μου από Δευτέρα την παγκόσμια πρωτιά, μηνυτής να προτείνει τον εαυτό του μάρτυρα υπερασπίσεως !

Γιατί πολύ απλά, το πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ο Π.Ι.Σ. έκαναν μία τρύπα στο νερό με την ποινή στον Φαίδωνα Βόβολη της εξάμηνης αναστολής άσκησης του ιατρικού επαγγέλματός του.

Εκτός των αμέτρητων παρατυπιών και παρανόμων συμπεριφορών, πράξεων και παραλείψεων, στην ντροπιαστική για τη Δημοκρατία μας, την ιατρική επιστήμη και την κοινή λογική ιστορία αυτή, πάμε στην ουσία. Ουσία την οποία εννοείται ότι το πειθαρχικό συμβούλιο ούτε που την άγγιξε, έκρινε όμως ένα πράγμα:

Ότι ο Φαίδων Βόβολης είναι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Όχι όμως ως καρδιολόγος, γιατί εφαρμόζει π.χ. λάθος θεραπείες στους ασθενείς του.

Όχι.

Αλλά γιατί οργανώνει συγκεντρώσεις, γιατί αμφισβητεί το αλάθητο του Πάπα της κυβέρνησης και των “ειδικών”, γιατί παραλείπει να λέει στους υγειονομικούς να εφαρμόζουν τον νόμο, όχι ότι τους λέει να μην τον εφαρμόζουν αλλά ότι δεν τους λέει να τον εφαρμόζουν, σαν να είναι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ή ο υπουργός Δικαιοσύνης, και γιατί αμφισβητεί τα εμβόλια. Αυτός στην υποχρεωτικότητα αντιδρά, διατυπώνει και τις επιφυλάξεις του για τις παρενέργειες που μπορούν να έχουν, αλλά και με την αμφισβήτηση αυτή αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Και ρωτάω εγώ τώρα.

Όταν ούτε η ίδια η Εισαγγελία δεν στράφηκε εναντίον του ιατρού, ενώ σε πλήρη γνώση της είναι η δράση του συνολικά και δεν έχει κρίνει ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ή αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, οι συνάδελφοί του ιεροεξεταστές πώς παρεμβαίνουν;

Ξέρω.

Εφάρμοσαν το άρθρο 321 του νόμου 4512/2018.

Και πώς προστατεύουν τη δημόσια υγεία;

Με την αναστολή άσκησης του επαγγέλματός του;

Αλήθεια;

Και πώς επιτυγχάνεται αυτή η προστασία;

Δηλαδή τώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να εκφράζεται δημόσια;

Δηλαδή τώρα δεν μπορεί να οργανώνει συγκεντρώσεις;

Δηλαδή τώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να αμφισβητεί τον Πάπα, τα μέτρα και τα εμβόλια;

Δηλαδή τώρα θα σταματήσει η επικοινωνία του με τους ασθενείς του; Δεν θα συνεχίσουν να τον ρωτάνε ποια η γνώμη του για τα εμβόλια;

Δεν είναι όλα αυτά η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η αναστολή της άσκησης του επαγγέλματός του είναι καθαρά προσχηματική και ότι άπαντες στο πειθαρχικό συμβούλιο του Ι.Σ.Α. και στα διοικητικά συμβούλια του Ι.Σ.Α. και του Π.Ι.Σ. γνωρίζουν ότι καμία δημόσια υγεία δεν προστατεύουν και ούτε θα μπορούσαν με μία τέτοια διαδικασία και απόφαση να προστατεύσουν;

Υποκριτές είναι. Και ο μοναδικός σκοπός τους είναι να ανακόψουν το κύμα της οργής και της επιστημονικής αλήθειας από τους συναδέλφους τους που τιμάνε τον όρκο του Ιπποκράτη.

Γιατί αν θέλατε πραγματικά να προστατεύσετε τη δημόσια υγεία, θα τον στέλνατε στην Εισαγγελία.

Αλλά, βλέπετε, εκεί τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο εύκολα. Να καταστρέφετε CD, να στέλνετε τις αποφάσεις σας στα Μ.Μ.Ε., να συνεδριάζετε δια περιφοράς, να μην δίνετε τους φακέλους με τα στοιχεία της κατηγορίας, να αποφασίζετε και να διατάζετε χωρίς αιτιολογίες, χωρίς στοιχεία, χωρίς μαρτυρίες, έστω ενός π.χ. που παραπλανήθηκε από τη σύγχυση που δήθεν του προκάλεσε ο Φαίδων Βόβολης, όταν κλείνετε τα μάτια και κάνετε πως δεν βλέπετε το όργιο των παλινωδιών των “ειδικών”, τις αντιφάσεις τους, τα ομολογημένα από τους ίδιους ψέματα που είπαν στον ελληνικό λαό. Αλλά, βλέπετε, αυτοί είναι “δικοί σας”…

Πάμε λοιπόν από Δευτέρα.

Όταν στη μήνυσή μου θα προτείνω μάρτυρα τον …εαυτό μου.

Γιατί είστε αθώοι για την έκθεση.

Μόνο γι αυτήν  όμως…

Και ακόμα δεν έχω πει τίποτα γι αυτά που έρχονται…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 !

Scroll to top
x