ΠΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ: ΑΚΟΜΑ ;; ΤΙ ΛΕΤΕ ;; ΑΡΚΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ;; ΣΤΟΝ ΒΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ;; ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ;; ΟΥΑΙ !!! ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ Π.Ι.Σ. ΚΑΙ Ι.Σ.Α. !!

Εν αρχή ην το άξιο πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Το οποίο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να συνεδριάσει με εμάς, να συνεδριάσουν μεταξύ τους, να αποφασίσουν, να συντάξουν έξι σελίδες “αιτιολογία” που αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο την γύμνια των στοιχείων και των επιχειρημάτων τους, και απέδειξε ότι μοναδικός σκοπός τους ήταν η παραδειγματική τιμωρία του Φαίδωνα Βόβολη, ώστε να σταλεί το ξεκάθαρο μήνυμα σε όλη την επιστημονική κοινότητα που εξακολουθεί και αμφισβητεί και αντιστέκεται, να βγάλει τον σκασμό.

Και αμέσως μετά έστειλαν την απόφαση στα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα. Έδωσαν τον συνάδελφό του βορρά στα θηρία των Μ.Μ.Ε. για να τον κανιβαλίσουν και να πανηγυρίσουν που ένας γιατρός, οι ασθενείς του και ο ίδιος και η οικογένειά του με τα τρία παιδιά, βρίσκονταν από τη μία στιγμή στην άλλη στον αέρα.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος όμως δεν έβαζε την υπογραφή. Ούτε τώρα που μιλάμε δεν την έχουμε δει ακόμα. Για δεύτερη φορά στην ντροπιαστική αυτή για την Δημοκρατία ιστορία, ο Φαίδων Βόβολης πληροφορείται από τα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα την υπογραφή του Π.Ι.Σ. στην αναστολή.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/21/%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b1-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%83/

Και είναι πραγματικά γελοίο να διαβάζεις ότι το διοικητικό συμβούλιο του Π.Ι.Σ., λόγω του άμεσου κινδύνου για τη δημόσια υγεία συνεδρίασε κατεπειγόντως …δύο εβδομάδες μετά την εισήγηση, και να βλέπεις πόσο κατεπείγον είναι, με τον Π.Ι.Σ. ούτε τη μέρα της δημοσίευσης, ούτε χθες, να επιδίδει στον Βόβολη την αναστολή, ώστε αυτός συνεχίζει να …εκθέτει την δημόσια υγεία κανονικότατα με την …αποκλειστική ευθύνη του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου σε κίνδυνο !!!

Τσίρκο μέχρι την τελευταία στιγμή…

Από Δευτέρα ετοιμαστείτε όλοι να παρακολουθήσετε τη μετωπική νομική επίθεση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Γιατί ό,τι ήταν να κάνουν, το έκαναν.

Τώρα είναι η σειρά του Φαίδωνα Βόβολη.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x