ΑΠΑΤΗ ΠΑΝΤΟΥ !!! ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ COVID ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ !!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ “ΑΠΟΔΕΙΞΗ” ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΒΙΝΤ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ… ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ…

Το μαγείρεμα των “κρουσμάτων” είναι γνωστό. Αφού πρώτα όρισαν ως “κρούσμα” τα θετικά αποτελέσματα των τεστ στον υγιή πληθυσμό, αφού αποδείχθηκε ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. διατηρεί στο σύστημα ως “κρούσματα” θετικά αποτελέσματα που έχουν άμεσα ανατραπεί από αρνητικά μοριακά, αρνούμενος να τα διαγράψει, αφού εκατοντάδες άνθρωποι ελάμβαναν sms από τον Ε.Ο.Δ.Υ. για θετικά αποτελέσματα μετά από τεστ από συνεργεία του Ε.Ο.Δ.Υ., στα οποία όμως τεστ δεν είχαν υποβληθεί ποτέ, αφού αποδείχθηκε ότι οι ίδιοι ασθενείς στα νοσοκομεία “γεννάνε” κρούσματα, αφού όσες φορές διαγιγνώσκονται θετικοί στα συνεχή τεστ στα οποία υποβάλλονται, τόσα θετικά “κρούσματα” καταγράφονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ., ελάτε τώρα να δούμε τι κάνουν οι αθεόφοβοι με τα εξιτήρια των ασθενών που νοσηλεύτηκαν σε κλινικές Covid-19 των δημοσίων νοσοκομείων.

Είναι πολύς καιρός που γνωρίζω την απάτη των νοσηλειών, ένα δε από τα πολλά αιτήματα στη μήνυσή μου είναι και αυτό της διασταύρωσης των εξιτηρίων ασθενών από κλινικές Covid-19 και των αντίστοιχων καταγραφών στο σύστημα του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το απόσπασμα που δημοσιεύω είναι από email που έλαβα και αποτυπώνει την πρακτική της απάτης αυτής στα δημόσια νοσοκομεία, με το πρόσχημα ότι “δυστυχώς αργεί το σύστημα να ενημερωθεί για τα εξιτήρια” !!

Φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα με τον δυστυχή πολίτη, το λάθος είναι πάντα εναντίον του… Όπως στα εστιατόρια. Σας έχει τύχει ποτέ το λάθος στον λογαριασμό να είναι υπέρ σας…;

Η ιστορία αυτή έχει και στοιχεία της απάτης του κορωνοϊού που είναι υπεύθυνος ακόμη και για το …προπατορικό αμάρτημα. Σε λίγο, οι επιστήμονες στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών  (CERN), θα ανακοινώσουν ότι για το big bang υπεύθυνος είναι ο κόβιντ…

“Τα κάνει αυτά ο κόβιντ”…

Έτσι και στην ιστορία αυτή, τα μαύρα κόπρανα της γυναίκας αποδόθηκαν στον κόβιντ και αυτά. Μέχρι να γίνει εξέταση από ιδιώτη ιατρό, για να αποδειχθεί ότι η γυναίκα έπασχε από εντεροκολίτιδα και ότι ο κόβιντ βεβαίως δεν είχε καμία ευθύνη ο φουκαράς με τα μαύρα κόπρανα.

Πόσες ιστορίες σας θυμίζει αυτό με τα μαύρα κόπρανα και τον κόβιντ που είναι υπεύθυνος για όλα…

Και μιας και μιλάμε για το έντερο, να θυμηθούμε την πιο γνωστή ιστορία με το Μιχάλη Βραχάλη. Εκεί στο “Αττικόν” που φώναζαν η Αθηνά με την Ειρήνη για τα εκκολπώματα στο έντερο και αυτοί τους έλεγαν ότι το έντερο το έχουν κοιτάξει, είναι μία χαρά, και ότι θα τον “φάει” ο φοβερός και τρομερός κόβιντ, ο οποίος και αυτός απεδείχθη ότι εμφανίστηκε μετά θάνατον.

Στις 27 τα ξημερώματα πέθανε. Το δείγμα απεδείχθη ότι το έλαβαν στις 25 και το αποτέλεσμα υποτίθεται ότι βγήκε την ώρα που πέθαινε…

Σημασία έχει ότι στην Ειρήνη και την Αθηνά είχαν πει ότι ήταν θετικός από τις 20 Μαΐου. Οι ψεύτες…

 

Το αν πραγματικά εμφανίστηκε και τότε μένει να το δούμε. Γιατί εργαστήριο Πουρνάρα είναι αυτό, δεν το λες και πολύ αξιόπιστο…

Για να έρθει η νεκροτομή και να αποδείξει ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα…

 

Να θυμηθούμε, Ειρηνάκι, τα πρώτα μηνύματά σου…;

 

Και το μήνυμα της ανακοίνωσης του θανάτου…

Είχα τη δίκη της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ με τα Ελληνικά Hoaxes. Τότε που δεν ήρθαν στο δικαστήριο…

 

Πριν όμως φτάσουμε στην πραγματική διάγνωση στη γυναίκα της ιστορίας μας, και την πραγματική αιτία για τα μαύρα κόπρανα, η οικογένειά της έζησε την απόλυτη παράνοια.

Κλείνουν ραντεβού για κολονοσκόπηση, αλλά της αρνούνται την εξέταση επειδή …νοησηλευόταν ακόμα στο Παπαγεωργίου με κόβιντ …δύο μήνες μετά το εξιτήριο !!

Και όταν ζητάνε εξηγήσεις από το νοσοκομείο, “αχ, ναι μωρέ, να, ξέρετε, αργεί αυτό το …παλιοσύστημα να περάσει τα εξιτήρια”…

Μια χαρά, ε…;

Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους…

Δύο φριχτά πρωτόκολλα, της απάτης και το ακόμη φριχτότερο του θανάτου, που εφαρμόστηκαν για το απεχθέστερο όλων, του μαζικού εμβολιασμού, στο τρομακτικό σχέδιο μείωσης του πληθυσμού.

Υ.Γ. Τα στοιχεία θα κατατεθούν, μαζί  με τον τεράστιο όγκο των παλιών και νέων -μετά την κατάθεση- στοιχείων, στην ποινική διαδικασία. Όταν αυτή θα πάρει φωτιά μετά τη συμπλήρωσή της με το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού.

Και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Μερικά στοιχεία περιμένω ακόμη, και είμαι έτοιμος…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x