ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ “ΘΕΤΙΚΑ” ΜΟΡΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ “ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ” ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ” !! ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ !!

Κώστας Αβραμίδης. Τζάνειο. Έτοιμος για μεταφορά σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Και εκεί έρχεται ο Σπύρος Πουρνάρας, ο καθηγητής Μικροβιολογίας, διευθυντής του εργαστηρίου του νοσοκομείου “Αττικόν”.

Και μπλοκάρει τη μεταφορά, από του πουθενά, με θετικό μοριακό αποτέλεσμα.

Τότε ήταν που μόλις είχα αρχίσει επικοινωνία με τον γιο του Κώστα Αβραμίδη, τον Δημήτρη.

Του δίνω οδηγίες. Με μεγάλη δυσκολία. Είναι οι μέρες της Μήδειας. Ούτε ρεύμα, ούτε νερό στο σπίτι. Σήμα έχουμε πολύ αδύνατο, το ενισχύουμε με την υπηρεσία WiFi Calling της Cosmote. Χωρίς ρεύμα δεν έχουμε και WiFi. Αναγκάζομαι να βγαίνω έξω και να περπατάω στο χιόνι, το ύψος του οποίου είχε φτάσει στο ένα μέτρο σχεδόν, για να βρίσκω σήμα.

Ζητάμε στοιχεία από το “Αττικόν”. Ζητάμε το δείγμα. Να το εξετάσουμε σε δικό μας εργαστήριο.

Και τι μας απαντά ο καθηγητής:

Καταλάβατε;

Η “διευκρίνιση” ότι τελικά το αποτέλεσμα ήταν “ασθενώς θετικό”, στους …35 κύκλους, και επομένως ΑΡΝΗΤΙΚΟ, δεν την έκανε μετά από δικό του επανέλεγχο, από δική του πρωτοβουλία.

Όχι.

Όταν τα βρήκε σκούρα την έκανε, και αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε πει ψέματα και είχε βεβαιώσει ψευδώς ότι ο Κώστας Αβραμίδης ήταν θετικός, με αποτέλεσμα αυτός να παραμείνει στα χέρια των κολαστηρίων και να καταλήξει στο “Σωτηρία” αντί του ιδιωτικού νοσοκομείου.

Για να πεθάνει τελικά εκεί ο άνθρωπος, και από τη σύγκριση των δύο ιατρικών φακέλων, του Τζανείου και του “Σωτηρία” να αποδειχθεί ότι δολοφονήθηκε, αφού στο Τζάνειο είχαν αποκρύψει το μικρόβιο acinetobacter, από τα πλέον επικίνδυνα ενδονοσοκομειακά μικρόβια, και είχαν βεβαιώσει ότι το τραύμα που είχε ήταν επιφανειακό ενός εκατοστού, για να αποδειχθεί με αξονική στο “Σωτηρία” ότι ήταν “υπερμεγέθες εσωτερικό”. Και είναι τόσο πρόχειρος ο τρόπος που εφαρμόζουν το πρωτόκολλο του θανάτου στα κολαστήρια, που ενώ είχαν βεβαιώσει στο Τζάνειο “επιφανειακό τραύμα ενός εκατοστού”, πριν φύγει για το “Σωτηρία” του έκαναν ….μετάγγιση αίματος εξαιτίας του …επιφανειακού τραύματος.

Στο “Σωτηρία”, που δεν έχει ευθύνη για τον θάνατο του Κώστα Αβραμίδη (στο Τζάνειο δολοφονήθηκε), ούτε οι επόμενες μεταγγίσεις μπόρεσαν να βοηθήσουν τον πατέρα του Δημήτρη, ούτε η μάχη που δόθηκε με το acinetobacter, αφού αυτή δόθηκε όταν ήταν πολύ αργά πια, εξαιτίας της σκόπιμης απόκρυψης της ύπαρξής του από τους “αγωνιστές” του Τζανείου.

Έτσι έχουν μπλοκάρει πολλές μεταφορές ασθενών από τα κολαστήρια σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Και τις επόμενες ημέρες θα αποκαλύψω πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

Έτσι, θυμίζω, είχαν στείλει από το Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου στο “Αγία Όλγα” τον Γιώργο Βιόπουλο, ως δήθεν θετικό, για να έρθουμε μετά με τον Δημήτρη Ποντίκα να αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν 100% στον SARS-CoV-2 θετικό, όπως ψευδώς βεβαίωσε το εργαστήριο του Ιατρικού Κέντρου.

Η μάχη είναι πελώρια, όπως έχω πει. Και αυτές τις μέρες κορυφώνεται. Και αυτό έχει και τη θετική πλευρά του. ‘Οτι η κυβέρνηση έχει στριμωχθεί πολύ, βλέπει ότι κινδυνεύει με κατάρρευση η εγκληματική δράση της, και τα δίνει κυριολεκτικά όλα και παντού.

Και εμείς όμως, είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και παντού.

Αλλά εμείς έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας.

Και γι αυτό η νίκη θα είναι τελικά δική μας.

 

Υ.Γ. Για την ιστορία…

Είχα πει του Δημήτρη ότι θα ανατρέψω το αποτέλεσμα, όπως είχα κάνει ήδη πολλές φορές μέχρι τότε.

Δεν το πολυπίστευε.

Ώσπου ήρθε η απάντηση του Σπύρου Πουρνάρα.

Και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος…

Αυτά…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Scroll to top
x