ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ !!! ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ !! ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΜΕ RAPID TEST !!! Ή ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 306 Π.Κ. Ή ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΙΣΩ !!! ΤΑ RAPID TEST ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ !!!

Είχα γράψει για την απάντηση του κ. Πλεύρη στο εξώδικο αίτημά μου για την επιστροφή των υγειονομικών, δια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Υγιεινής Περιβάλλοντος.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/20/oxi-ky%cf%81%ce%b9%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%b7-%cf%83/

Ο κ. Πλεύρης με παρέπεμψε στο ΣτΕ και στην απόφαση επί της αιτήσεως ακυρώσεως της ΠΟΕΔΗΝ του Μιχάλη Γιαννάκου (…), ενώ το εξώδικο αίτημά μου δεν έχει καμία σχέση με την αίτηση αυτή και την μετά βεβαιότητας απορριπτική απόφαση του ΣτΕ επί τη βάση του άρθρου 21 του Συντάγματος και του 26 της Σύμβασης του Οβιέδο, χωρίς το ΣτΕ να υπεισέρχεται στην επιστημονική βάση των αναστολών, η οποία τεκμαίρεται για τους συμβούλους ορθή.

Εγώ αμφισβητώ την επιστημονική αυτή βάση και απευθύνομαι στον υπουργό Υγείας, ο οποίος ανεξαρτήτως ΣτΕ δύναται να ανακαλέσει την απόφαση της αναστολής.

Και η βάση αυτή απεδείχθη στην πορεία ακόμη περισσότερη σαθρή.

Στην πραγματικότητα ανύπαρκτη.

Τότε είχαμε τα rapid test στους εμβολιασμένους υγειονομικούς.

Μετά όμως είχαμε ακόμη μεγαλύτερα χτυπήματα στην ήδη τότε καταρρέουσα επιστημονική βάση των αναστολών.

Είχαμε τα περιστατικά “κρουσμάτων” αλλά και νόσησης εμβολιασμένων υγειονομικών στα νοσοκομεία της Έδεσσσας και της Κυπαρισσίας.

Είχαμε το απίστευτο έγγραφο που δημοσίευσα για τους εξαιρεθέντες από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικούς, οι οποίοι εργάζονται κανονικά, ενώ είναι προφανές ότι οι υγειονομικοί αυτοί από τον εμβολιασμό εξαιρέθηκαν, όχι από τη δυνατότητα να μεταδίδουν τον ιό και να νοσούν !

Και τώρα έρχεται το κερασάκι στην τούρτα της φαιδρότητας των αναστολών των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Γιατί, είπαμε, αποφασίστηκε η αναστολή αυτή;

Για την προστασία των υγειονομικών και των ασθενών στα νοσοκομεία από τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Σωστά;

Σωστά;

Πώς τότε επιτρέπονται κανονικότατα οι ανεμβολίαστοι συνοδοί των ασθενών στα νοσοκομεία ;;;

Αυτοί δεν εκθέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των υγειονομικών και των ασθενών ;;;

Δεν το κάνουν όπως ακριβώς θα το έκαναν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ;;;

Αυτό επομένως δεν συνιστά τη μεγαλύτερη απόδειξη για τον προσχηματικό χαρακτήρα των αναστολών ;;;

Και δείτε τώρα.

Με την παραδοχή ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί αποτελούν κίνδυνο στα νοσοκομεία, αυτοί τέθηκαν σε αναστολή.

Με την ίδια επομένως παραδοχή ότι και οι ανεμβολίαστοι συνοδοί αποτελούν και αυτοί προφανώς κίνδυνο στα νοσοκομεία, δεν στοιχειοθετείται από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας και όλους όσοι καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμμετέχουν στη λήψη των σχετικών αποφάσεων, το έγκλημα της έκθεσης κατ’ άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα ;;;

Και αν ένας ασθενής ή υγειονομικός απλά κολλήσει από έναν συνοδό, η πράξη δεν αποκτά κακουργηματικό χαρακτήρα ;;;

Για να μη μιλήσω για θάνατο, γιατί εκεί πάμε στα ισόβια…

Τώρα δεν μπορούν να απαγορεύσουν τις συνοδείες, γιατί αυτό θα είναι η τελική απόδειξη και ομολογία της τέλεσης της έκθεσης. Και αυτό σίγουρα ο κ. Πλεύρης ως νομικός ούτε που θα το σκεφτεί να το κάνει.

Αυτό που θα του ζητήσω να κάνει, και ως νομικός, και ως υπουργός Υγείας, αλλά και ως άνθρωπος με κοινή λογική, είναι να άρει επιτέλους τις αναστολές. Δεν το βλέπει το αδιέξοδο;

Εγώ σε λίγες μέρες συμπληρώνω τη μήνυσή μου στην Γ.Α.Δ.Α. με το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού. Από το πώς θα αντιδράσει και στο νέο εξώδικο αίτημά μου ο κ. Πλεύρης, θα εξαρτηθεί η στάση μου απέναντί του στη συμπλήρωση αυτή της μήνυσης.

Και γνωρίζουν όλοι εκεί πολύ καλά, ότι εγώ δεν απευθύνομαι με τις νομικές αυτές κινήσεις μου στους σημερινούς εκπροσώπους της Δικαιοσύνης, τους οποίους έχω άλλωστε μηνύσει την 19η Ιουλίου.

Αλλά σε αυτούς που σύντομα θα αναλάβουν τον χειρισμό τους και που κάποιοι έχουν ήδη αναδειχθεί μέσα από τις ενέργειές μου μέχρι τώρα και τη συνεχή και αφόρητη για την οργάνωση πίεση που ασκώ. Να θυμίσω τα δύο δικαστικά συμβούλια, των Εφετών και των Αθηνών, που ανέτρεψαν τις έως τότε παράνομες συμπεριφορές των συναδέλφων τους και διέταξαν τις νεκροτομές με τα 77/2021 και 2506/2021 βουλεύματα, να θυμίσω την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στην Θεσσαλονίκη για την κατά συρροή απόκρυψη των παρενεργειών των εμβολίων στις εκατοντάδες περιπτώσεις μεταφορών ασθενών με το ΕΚΑΒ, σε μία ποινική διαδικασία στην οποία θα υποβάλουμε νέες λίστες με τον Παναγιώτη Παπαγιαννάκη τις επόμενες μέρες.

Οπότε, περιμένω…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x