ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ !! ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ – ΕΞΩΔΙΚΟ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟ: ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ – ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !!

Συνεχίζουμε…

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Φαίδωνα Βόβολη του Ηλία, Ιατρού, κατοίκου ***

ΠΡΟΣ

Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Ιατρό, Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κάτοικο Αθηνών, οδός Πλουτάρχου αρ. 3.

**********************************

     Όπως γνωρίζετε, την 7.10.2021 συνεδρίασε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, επί της διαδικασίας που κινήθηκε σε βάρος μου κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 321 του νόμου 4512/2018.

Την ίδια μέρα, μετά τη δική μου ακρόαση, συνεδρίασε το Πειθαρχικό Συμβούλιο και αποφάσισε να εισηγηθεί στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την αναστολή άσκησης του επαγγέλματος-λειτουργήματός μου για έξι μήνες. Η εισήγηση αυτή, έξι σελίδων, συνετάγη την ίδια πάντα μέρα και απεστάλη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την επομένη μέρα, 8.10.202, ενώ εγώ ενημερώθηκα επίσημα από τον Πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου την 11.10.2021.

Πριν την αποστολή της εισήγησης στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, και πριν ακόμα και τη δική μου επίσημη ενημέρωση για το περιεχόμενο της εισήγησης, την ίδια μέρα που ελήφθη η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου και συνετάγη η εισήγηση, ήτοι την 7.10.2021, έγινε γνωστή αυτή και το ακριβές ύψος της ποινής των έξι μηνών, από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.).

Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η διαρροή αυτή έχει γίνει μετά βεβαιότητας από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόκειται για προδήλως παράνομη ενέργεια.

Με εξώδικη καταγγελία-πρόσκληση-δηλωσή μου, η οποία επιδίδεται σήμερα στον Πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, καταγγέλλω την παράνομη αυτή ενέργεια και τον καλώ     όπως εντός δύο εργασίμων ημερών από της επιδόσεώς της, παράσχει τις αναγκαίες έγγραφες εξηγήσεις επί αυτής, και μου γνωστοποιήσει τα στοιχεία του προσώπου που ευθύνεται για την παράνομη διαρροή της σε βάρος μου εισήγησης στα Μ.Μ.Ε., άλλως δηλώνω ότι θα στραφώ δικαστικά εναντίον του ιδίου του κ. Κασσάρα προσωπικά αλλά και του συνόλου των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών της 7ης Οκτωβρίου 2021, και του γραμματέα αυτού, σε πειθαρχικό, αστικό και ποινικό επίπεδο.

     Εν τω μεταξύ, εκκρεμεί ακόμη η αναστολή της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος-λειτουργήματός μου από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, του οποίου είστε πρόεδρος, κατά τη διάταξη του άρθρου 321 του νόμου 4512/2018. Είναι απορίας άξιον, βεβαίως, ότι καθυστερεί επί 18 ημέρες η δική σας τυπική επικύρωση της εισήγησης/απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α., ενώ έχει υποτίθεται κριθεί ότι εγώ αποτελώ κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Άλλο αν βεβαίως δεν γίνεται κατανοητό πώς με την αναστολή άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος-λειτουργήματός μου θα πάψω να αποτελώ κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, όταν σύμφωνα με το βρίθον αοριστιών, επαναλήψεων και αντιφάσεων κείμενο της επίμαχης εισήγησης, ο κίνδυνος αυτός προέκυψε από την αμφισβήτηση των παραδοχών της επιτροπής, την αμφισβήτηση των εμβολίων και την οργάνωση συγκεντρώσεων, ωσάν η αναστολή αυτή να με εμποδίζει να συνεχίσω να πράττω τα ανωτέρω, ενώ είναι επίσης προφανές ότι οι ασθενείς μου, οι μόνοι που πραγματικά τίθενται σε κίνδυνο στην προσβλητική για την Δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και την αντίθετη επιστημονική άποψη αυτή υπόθεση, με τον αιφνίδιο αποκλεισμό τους από την ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα τους από εμένα, όταν η αναστολή σε καμία περίπτωση δεν αφορά στην άσκηση του ιατρικού επαγγέλματός μου ως καρδιολόγου και στη λειτουργία του ιατρείου μου.

Και ενώ εγώ δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση από τον Π.Ι.Σ., του οποίου είστε πρόεδρος, πληροφορήθηκα και πάλι από τα Μ.Μ.Ε., την απόφασή σας να αναστείλετε την άδειά μου μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Η «είδηση» δημοσιεύτηκε κατ’ αρχήν από την ιστοσελίδα «protagon.gr» και αναπαράχθηκε πολύ γρήγορα, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, σε όλα τα Μ.Μ.Ε.

Το δημοσίευμα:

https://www.protagon.gr/epikairotita/oristiko-afairethike-i-adeia-askisews-epaggelmatos-tou-giatrou-faidwna-vovoli-44342371348

{  https://nikosantoniadis.tv/2021/10/21/%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b1-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%83/

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/23/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc/

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/23/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9/ }

 

Μετά ταύτα, εγείρονται οι αυτές ευθύνες για εσάς και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, δεδομένου ότι μέχρι και αυτή την ώρα ουδεμία διάψευση υπήρξε από πλευράς σας αναφορικά με το ανωτέρω δημοσίευμα.

     Δια της παρούσης καταγγέλλω την παράνομη ως άνω διαρροή στα Μ.Μ.Ε. της απόφασής σας της 20ης Οκτωβρίου 2021.

     Σας καλώ όπως εντός δύο εργασίμων ημερών από της επιδόσεως της παρούσης, παράσχετε τις αναγκαίες έγγραφες εξηγήσεις επί αυτής, και μου γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του προσώπου που ευθύνεται για την παράνομη διαρροή της σε βάρος μου απόφασης στα Μ.Μ.Ε.

     Άλλως, σας δηλώνω ότι θα στραφώ δικαστικά εναντίον υμών προσωπικά αλλά και του συνόλου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου της συνεδρίασης της 20ης Οκτωβρίου 2021, και του γραμματέα αυτού, σε πειθαρχικό, αστικό και ποινικό επίπεδο.

 

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κάτοικο Αθηνών, οδός Πλουτάρχου αρ. 3, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

 

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x