ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ !! “ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ” !!!

Αύριο το πρωί επιδίδω με δικαστικό επιμελητή στον υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη το ακόλουθο κείμενο με τη μορφή εξωδίκου απαντήσεως-επανάληψης του αιτήματος για την επιστροφή των υγειονομικών στα νοσοκομεία:

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ –ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Ματρώζου αρ. 2 & Πιπεροπούλου.

ΠΡΟΣ

Αθανάσιο Πλεύρη του Κωνσταντίνου, δικηγόρο Αθηνών, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

**********************************

     Tην 4.10.2021 επέδωσα στο γραφείο σας το κάτωθι εξώδικο αίτημα:

 

 

 

Στο εν λόγω εξώδικο αίτημα έλαβα την κάτωθι απάντησή σας δια του Τμήματος Μεταδοτικών Νοσημάτων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής Περιβάλλοντος του Υπουργείου Υγείας:

 

Είναι προφανές ότι η παραπομπή μου στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στην αναμενόμενη απόφασή του επί της αιτήσεως ακυρώσεως «της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων υγειονομικών», ουδεμία σχέση έχει με το περιεχόμενο του αιτήματος που σας απηύθυνα. Πρόκειται για μία μετά βεβαιότητας απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, επί τη βάση των άρθρων 21 και 26 του Συντάγματος και της Σύμβασης του Οβιέδο αντίστοιχα, αφού η επιστημονική βάση των αποφάσεων αναστολής της εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών τεκμαίρεται ορθή από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν είναι ούτε εισαγγελική αρχή ούτε ποινικό δικαστήριο για να διερευνήσει την επιστημονική εν προκειμένω αλήθεια.

Εγώ την επιστημονική αυτή βάση αμφισβήτησα, και δη απολύτως τεκμηριωμένα, σας ζήτησα δε σε περίπτωση που δεν προβείτε στην ανάκληση της απόφασής σας, να παράσχετε τις αναγκαίες εξηγήσεις επί της αμφισβήτησης της επιστημονικής αυτής βάσης.

Δεν το κάνατε. Και αυτό δημιουργεί την πεποίθηση στο κοινό ότι δεν υπάρχουν εξηγήσεις.

Εν τω μεταξύ προέκυψαν νέα δεδομένα τα οποία εκμηδενίζουν τα όποια επιχειρήματα θα μπορούσαν να προβληθούν από το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση για την επιστημονική ορθότητα της απόφασης για τη θέση σε αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

1ον) Έγινε γνωστό από μένα στο ευρύ κοινό, μέσω της ιστοσελίδας μου nikosantoniadis.tv, αλλά και άλλες ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναπαρήγαγαν τη σχετική δημοσίευση, ότι υπήρξαν περιστατικά «κρουσμάτων» αλλά και νόσησης εμβολιασμένων υγειονομικών, στα νοσοκομεία της Έδεσσας και Κυπαρισσίας.

2oν) Έγινε επίσης γνωστό, ότι οι εξαιρεθέντες από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικοί εργάζονται κανονικά στα νοσοκομεία, ενώ είναι προφανές ότι δεν εξαιρέθηκαν και από τη δυνατότητα να μεταδίδουν και να νοσούν.

3ον) Περαιτέρω, έγινε γνωστό ότι οι ανεμβολίαστοι συνοδοί των ασθενών εισέρχονται και παραμένουν στον χώρο των νοσοκομείων με μόνη υποχρέωση την υποβολή τους σε διαγνωστικό τεστ.

Σε συνέχεια αυτών των αποκαλύψεων, σήμερα δημοσιοποιήθηκε το έγγραφο του προϊσταμένου της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού νοσοκομείου Βόλου προς τη διοίκηση του νοσοκομείου, με το οποίο καταγγέλλονται οι εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες υπό τις οποίες νοσηλεύονται οι ασθενείς στις κλινικές Covid-19 του νοσοκομείου, εκ του ότι υπάρχει μόνο ένας επιμελητής παθολόγος σε αυτές για 90 ασθενείς, εξαιτίας της απουσίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών που έχουν τεθεί σε αναστολή. Είναι δε προφανές ότι οι συνθήκες αυτές επικρατούν σε όλα τα νοσοκομεία και δεν αφορούν μόνο στις κλινικές Covid-19.

Από τον συνδυασμό των ανωτέρω δεδομένων προκύπτει ότι έχει πλέον πλήρως καταρρεύσει η επιστημονική βάση, και επομένως και η νομιμοποιητική, των αναστολών εργασίας των υγειονομικών, οι οποίες, επιπλέον, ως δραματική συνέπεια δεν έχουν μόνο την εξαθλίωση χιλιάδων υγειονομικών, αλλά και την έκθεση σε θανάσιμο κίνδυνο χιλιάδων ασθενών σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Η διατήρηση των αναστολών χιλιάδων υγειονομικών σε όλη τη χώρα θα είναι πλέον ακατανόητη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Πέραν του ότι η απόφαση για τις αναστολές αυτές, επί τη βάση της υποτιθέμενης ανάγκης προστασίας της υγείας των υγειονομικών και των ασθενών στα νοσοκομεία, την ώρα που επιτρέπεται η παρουσία στα νοσοκομεία ανεμβολίαστων συνοδών και των εξαιρεθέντων από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών, εγείρει εν τέλει σοβαρότατες ποινικές ευθύνες για την έκθεση χιλιάδων ασθενών και εμβολιασμένων υγειονομικών στα νοσοκομεία σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής τους. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι εκθέτετε κατά τα άνω εν γνώσει σας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Προκειμένου όμως να απομακρύνετε τις ευθύνες αυτές, οι οποίες προκύπτουν από την αντιφατική ως άνω συμπεριφορά σας, μία επιλογή έχετε μόνο:

Να ανακαλέσετε την απόφαση των αναστολών και να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα νοσοκομεία.

Μετά ταύτα, επαναφέρω το αίτημά μου για την ανάκληση της απόφασης για τη θέση σε αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα δημόσια νοσοκομεία και την επιστροφή τους σε αυτά, και σας παρακαλώ αυτή τη φορά να μην με παραπέμψετε ξανά στο ΣτΕ αλλά εφόσον δεν προβείτε στην αιτουμένη ανάκληση, να παράσχετε τις απολύτως αναγκαίες εξηγήσεις για την διατήρηση των αναστολών, αντικρούοντας τα ανωτέρω δεδομένα που επιβάλλουν την αποδοχή του αιτήματος. 

     Άλλως, θα είμαι υποχρεωμένος να προβώ στις επιβαλλόμενες νομικές ενέργειες, προς τον σκοπό της αποκατάστασης της νομιμότητας και της επιβολής ποινικών κυρώσεων για τις κατά τα άνω εκθέτουσες τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο συμπεριφορές. 

 

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον κ. Αθανάσιο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

 

Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2021

Ο Αιτών Δικηγόρος

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x