ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ !! ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ: ΜΟΝΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ-ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ-ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ-ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID !!! ΤΙ ΛΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ;; ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;

Και τώρα, ελάτε να δούμε τι έχει να γίνει.

Αυτό που δεν πρόσεξε κανένας στο χθεσινό έγγραφο-βόμβα (εδώ η δημοσίευση) του προϊσταμένου της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, είναι αυτή η παράγραφος στο τέλος. Ότι την ευθύνη των ασθενών covid μπορούν να την έχουν μόνο ιατροί ειδικοτήτων Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας-Πνευμονολογίας-Εντατικολογίας.

Είναι έτσι, κύριε Πλεύρη;

Δεν ρωτάω αν ισχύει η απόφαση, Προφανώς και ισχύει.

Ρωτάω αν εφαρμόζεται. Αν πράγματι την ευθύνη των χιλιάδων ασθενών covid στα δημόσια νοσοκομεία την έχουν ιατροί αποκλειστικά αυτών των ειδικοτήτων.

Γιατί εμένα …κάτι έχει πάρει το αυτί μου για κάτι άσχετες ειδικότητες, όπως π.χ. μία ψυχή εκεί στο νοσοκομείο του Αγίου Δημητρίου, ένας ορθοπεδικός …αν θυμάμαι καλά, που έστειλε “τελειωμένο” έναν ασθενή στο “Γεννηματά” Θεσσαλονίκης, δήθεν “φουλ” στον κορωνοϊό, για να κάνει νεκροτομή το νοσοκομείο αυτό (γιατί, σου λέει, όχι και έτσι, και όχι να τα ρίξουν σε μας), και εξαφανίστηκε ο κορωνοϊός, και βρήκαν τις κυψελίδες σε άθλια κατάσταση από την υπεροξυγόνωση.

Και να ήταν ο μόνος γιατρός άσχετης με τις παραπάνω ειδικότητες που έχω πετύχει στις άπειρες νοσηλείες…;

Αφήστε που τώρα θα πιάσουμε και το άλλο μεγάλο θέμα.

Το ποιοι κάνουν τις διασωληνώσεις στα νοσοκομεία.

Το γνωρίζετε ότι μόνο αναισθησιολόγοι-εντατικολόγοι μπορούν να τις κάνουν.

Τις κάνουν όμως μόνο αυτοί…;

Όλα θα τα δούμε…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x