ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ… 21η ΜΕΡΑ Ο ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ…

Καταντάει γελοίο…

Πιστεύω πως το καταλαβαίνουν ότι και μία μία ελάχιστη ελπίδα να είχαν να μην το ανατρέψουμε στα δικαστήρια, με 21 μέρες καθυστέρηση να αναστείλουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος του Φαίδωνα Βόβολη, πάει και αυτή.

Διότι πολύ απλά, και μεταξύ πολλών άλλων βέβαια, ποιος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία μπορεί να σταθεί σε ένα δικαστήριο, όταν οι ίδιοι που έκριναν τον Φαίδωνα Βόβολη επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία δια της ασκήσεως του επαγγέλματός του, του επιτρέπουν να ασκεί το επάγγελμά το επί 21 μέρες…;

Το ξέρω ότι για τον Π.Ι.Σ. και τον κύριο Εξαδάκτυλο, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τον κ. Πατούλη και τον κ. Κασσάρα, είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, ότι τους έχω βάλει δύσκολα με την αποδόμηση της εισήγησης και της διαδικασίας, και ότι τους έχω βάλει ακόμη δυσκολότερα με τα εξώδικα που τους επιδόθηκαν χθες (εδώ, εδώ και εδώ), ας το σκεφτόντουσαν όμως πριν κάνουν ό,τι έκαναν.

Μόνοι τους σήκωσαν τον πήχη πολύ ψηλά.

Τι πίστευαν; Ότι θα το αφήσουμε έτσι;

Πολλώ μάλλον όταν για μένα, εν προκειμένω, όπως πολλές φορές έχω πει, δεν πρόκειται για την υπεράσπιση του Βόβολη και μόνο.

Υπερασπίζομαι κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Και ενώ συνεχίζω να πιέζω τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, είναι ώρα να ασχοληθώ και με άλλους τρεις ιατρικούς συλλόγους.

Αυτόν της Πάτρας.

Αυτόν της Δράμας.

Και, κυρίως, αυτόν της Μαγνησίας.

Υπομονή…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x