ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ !! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟ 98 ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΟΥ!!

Τη φωτογραφία με το πρόσωπό της μέσα στα αίματα, που έπρεπε να πάρει ο γιος της από την Ολλανδία για να πάνε να τη δούνε, και αφού πρώτα το αμφισβήτησαν (“θα δω ΕΓΩ αν έχει αίματα“), την κρατάω προς το παρόν για μένα. Όπως και το υπόλοιπο υλικό που έχω λάβει.

Για την ώρα δείτε το βίντεο που έστειλε η ίδια η 60χρονη με το μηχάνημα του οξυγόνου.

98 το οξυγόνο.

Αλλά “αν επιδεινωθεί, θα διασωληνωθεί“.

Εννοείται…

 

 

Τον συναγερμό τον ακούτε;

Μάθετε λοιπόν ότι έτσι κάνουν αυτά τα μηχανήματα και ο γιος της Βασιλικής δεν είναι γιατρός για να ξέρει.

Και αυτό που γράφει εκεί “!! cannoy reach target flow” (δεν μπορεί να φτάσει τη ροή στόχου”), και αυτό φυσιολογικό είναι.

Ναι, ναι…

Όπως φυσιολογικό ήταν που πριν τρεις μέρες μπήκε μέσα στο δωμάτιο στη μαύρη νύχτα μία νοσηλεύτρια και της φούλαρε το οξυγόνο και πήγε να σκάσει η Βασιλική μέχρι το πρωί, οπότε αναγκάστηκε να το βγάλει η ίδια.

Γιατί από το πουθενά φουλ το οξυγόνο;

Μα επειδή “είσαι ανεμβολίαστη“…

Άλλωστε το πρώτο πράγμα που τη ρώτησαν είναι αν έχει κάνει το εμβόλιο.

Σε λίγο θα μπαίνει ο άλλος σακαταμένος από τροχαίο στο νοσοκομείο και θα τον ρωτάνε αν έχει κάνει το εμβόλιο, λες και θα έχει τρακάρει με τον κόβιντ και όχι με φορτηγό…

Όπως φυσιολογικό ήταν που της σταμάτησαν τον ορό.

Που και γι αυτό έπρεπε να πάρει ο γιος της από την Ολλανδία…

Όλα φυσιολογικά.

Όπως και ότι τον κόβιντ τον κόλλησαν στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου, όπου είχε πάει την καρκινοπαθή μητέρα της.

Και που όταν πήγε με υψηλό πυρετό, την έστειλαν Αλεξανδρούπολη, γιατί δεν αναλαμβάνουν τέτοια περιστατικά (με …υψηλό πυρετό δηλαδή) και “δεν έχουμε και φάρμακα εδώ“.

Βγάλτε με, θα μου κάνουν κακό εδώ !! Θα σκάσω από το οξυγόνο !!“.

Ξημερώματα χθες ήταν που πήρε τον γιο της και του έστειλε τη φωτογραφία με το πρόσωπό της μέσα στα αίματα.

Κανονίζει ο γιος μεταφορά στο εξωτερικό.

Α, είναι θετική“.

20 μέρες μετά.

Και αυτό φυσιολογικό.

Όπως τότε με τον Κώστα Αβραμίδη, που όταν ήταν να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική, ξαφνικά έγινε “θετικός” με το …αρνητικό τεστ του Πουρνάρα, για να μη φύγει από τα χέρια τους.

Όπως έχουν μπλοκάρει τόσες και τόσες μεταφορές ασθενών σε ιδιωτικά νοσοκομεία, βγάζοντάς τους στο παρά πέντε “θετικούς”.

Μα αυτό, να “ασφυκτιούν” τα νοσοκομεία αλλά οι γιατροί εκεί να μην θέλουν με τίποτα να φεύγουν οι ασθενείς, φυσιολογικό δεν είναι και αυτό…;

Αυτό που ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙ η οικογένειά της, και πριν σκληρύνω τις δημοσιεύσεις με το υπόλοιπο υλικό που έχω στα χέρια μου,  είναι τα δεδομένα των τεστ που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γίνει ΤΩΡΑ μοριακό τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου βεβαίως θα ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ.

Να βγει αρνητικό (μετά από τόσες μέρες, δεν νομίζω αυτό να είναι “πρόβλημα”…), και να την πάρουν από εκεί μέσα.

Επαναλαμβάνω, αυτό για αρχή…

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x
Hide picture