ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021: ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ… ΚΑΙ ΟΙ 91.000 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ …150.000 ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ …ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FB…

Έχει αρχίσει η σκληρή μάχη για την ελευθερία του Σπύρου. Μετά την αποσωλήνωση και την “αρνητικοποίησή” του, έχουν αρχίσει τα περίεργα στο Αττικόν.

Εδώ απευθύνομαι στο σύστημα, του “δείχνω” τους 91.000 τότε ακόλουθους, και του υπενθυμίζω ότι αυτούς πρέπει να φοβάται.

Το μήνυμα το πήρε…

Γιατί όταν μετά από ούτε μήνα οι ακόλουθοι έγιναν …150.000, αποφάσισαν ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Γιατί αυτός, σου λέει, μέχρι το καλοκαίρι όπως πάει θα έχει …2 εκατομμύρια ακόλουθους. “Να περιορίσουμε το κακό”.

Και με αφορμή το βίντεο της Νίκαιας, το οποίο ισχυρίστηκαν ότι το …κατασκεύασα, μου έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό, αφού προηγουμένως του επέβαλλαν τον έναν μετά τον άλλον τους 30ήμερους αποκλεισμούς. Έβλεπαν όμως ότι ακόμα και εν μέσω αποκλεισμών, ο αριθμός των ακολούθων δεν σταματούσε να ανεβαίνει.

Οπότε…

Έτσι όμως και εγώ πήγα στο makeleio.gr, συνέχισα να δημοσιοποιώ τη δράση μου σε ένα site πολύ ψηλά σε αναγνωσιμότητα, οπότε πήγαν εκεί όλοι οι ακόλουθοι στο facebook και βρήκαν όλο αυτό τον κόσμο στο makeleio.gr, που με γνώριζe ήδη αλλά δεν ήταν χρήστες του facebook, ενώ με έμαθαν ακόμη περισσότεροι, συνέχισα να κάνω δημοσιεύσεις στο facebook στους λογαριασμούς του control και του Δημήτρη Ποντίκα, την ίδια ώρα που χιλιάδες κοινοποιήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη στο fb από χιλιάδες χρήστες, και στο τέλος έφτιαξα και το δικό μου site εδώ, το οποίο σε μία σχέση αλληλοεπίδρασης με το makeleio.gr και το facebook, άρχισε να σκαρφαλώνει πολύ γρήγορα στη λίστα της αναγνωσιμότητας στη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε αυτή τη στιγμή σε πολύ λίγο χρόνο να έχει 3 εκατομμύρια page views και επισκέψεις από 134 χώρες του πλανήτη.

Ώστε καλό έκαναν, όχι κακό…

 

Α Υ Τ Ο Υ Σ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ !!!!!!

Α Υ Τ Ο Ι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ,

ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !!!!!!

Α Υ Τ Ο Ι ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!!!

-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

-ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ,

ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ

-ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΒΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΕΚΘΕΣΗ

-ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αφού χθες εξασφάλισα με την τρίτη παρέμβασή μου να ΜΗΝ μεταφερθεί ξανά σε κλινική κόβιντ, όπως σχεδίαζαν.

-ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

-ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Ο Π Λ Η Ρ Η Σ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ

-ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Μόλις τώρα αρχίζει…

Υ.Γ. Λύσσαξαν οι συστημικοί γιατροί (κυρίως …οδοντίατροι) στην βραδινή ανάρτηση.

Και κανα δυο πρακτοράκια.

Λογικό…

Και πάντα, βεβαίως, χωρίς ποτέ να αγγίζουν την ΟΥΣΙΑ.

Καίει…

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς ενημέρωσε τους ακολούθους μου ότι θα πάει, λέει, να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου. Λες και 91.000 ακόλουθοι (τους οποίους αυτός λυπάται…) αυτόν τον καημό είχαν, αν ο συγκεκριμένος οδοντίατρος θα κάνει και τη δεύτερη δόση ή αν θα μείνει στην πρώτη…

Τα δίνουν όλα…

Τρίζουν τα θεμέλια της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Μην ασχολείστε άλλο με αυτούς και μην τους απαντάτε. Δεν μπαίνουν για να συζητήσουν. Μπαίνουν για να αμφισβητήσουν, έτσι για να αμφισβητήσουν, και να συκοφαντήσουν. Εγώ απαντάω μόνο όταν πρέπει και μόνο ενόψει νομικών ενεργειών εναντίον τους.

Με αυτούς θα ασχοληθούν η Εισαγγελία και τα δικαστήρια. Καθώς, ως φαίνεται, μία απορία την έχουν, αν είμαι καλός δικηγόρος, αν είμαι κακός δικηγόρος ή αν κάνω μόνο αναρτήσεις στο fb.

Να μην τους τη λύσω…;

Θα σας κρατάω ενήμερους.

Όπως τότε με τον Ευαγγελισμό και την σωτηρία της κυρίας Μαρίας από την κλινική κόβιντ 6Γ.

Το θυμάστε…;

Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 !

Scroll to top
x