“ΔΕΝ ΕΙΔΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ” Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ι.Σ.Α., ΣΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΡΡΟΗ !!! “ΜΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ” ΤΑ Μ.Μ.Ε. ;;; ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ !!! AΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ !!! ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!

Σήμερα το πρωί, πριν λίγη ώρα, εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Φαίδωνα Βόβολη η απάντηση του Γιώργου Κασσάρα στην εξώδικη καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση του γιατρού για την παράνομη διαρροή στα Μ.Μ.Ε. του περιεχομένου της εισήγησης της 7ης Οκτωβρίου προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Εδώ το εξώδικο.

Με δύο λόγια, ο κ. Κασσάρας απαντά στον Φαίδωνα Βόβολη ότι “ουδεμία αναφορά και σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής επικοινωνίας έγινε από τον Πρόεδρο ή/και τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α., τα οποία συμμετείχαν στη συνεδρίαση της 07-10-2021, σχετικά με το περιεχόμενο της εισηγήσεως του άνω πειθαρχικού οργάνου προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο”.

Κράτησα τα bold και την υπογράμμμιση όπως είναι στο κείμενο της απάντησης. Έχουν τη σημασία τους.

Γιατί πολύ απλά, ο κ. Κασσάρας απαντά ότι αυτός και τα μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου της συνεδρίασης της 7ης Οκτωβρίου, της συγκεκριμένης δηλαδή συνεδρίασης, δεν ευθύνονται για την παράνομη διαρροή. Δεν αποκλείει δηλαδή άλλους συναδέλφους του που δεν συμμετείχαν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν αποκλείει έναν άλλο συνάδελφό του που συμμετείχε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, όχι όμως με την ιδιότητα του μέλους, στην οποία και μόνο αναφέρεται, αλλά με την ιδιότητα του γραμματέα !!

Δεν αποκλείει δηλαδή τον Ευστάθιο Τσουκαλά, γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος επίσης συμμετείχε στην επίμαχη συνεδρίαση με την ιδιότητα του γραμματέα του πειθαρχικού συμβουλίου !!

Ο οποίος μάλιστα, όπως είχα αναφέρει και στο live που έκανα το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου και το έγραψα στη συνέχεια και στο site, είχε ζητήσει να υποβάλει και ερωτήσεις !!

Τέτοιο ήταν το “ενδιαφέρον” του για τη διαδικασία κατά του Φαίδωνα Βόβολη…

Και μη ξεχνάτε ότι κατά του κ. Τσουκαλά εκκρεμεί ποινική δικογραφία μετά τη μήνυση που είχα καταθέσει εναντίον του τότε για τις συκοφαντικές ενέργειες σε βάρος μου, του ιδίου και του προέδρου του Ι.Σ.Α., Γιώργου Πατούλη, προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, όταν νόμιζαν ότι αυτά που κάνουν εκεί μεταξύ τους σε βάρος του Βόβολη, θα μπορούσαν να τα κάνουν και με μένα στον δικό μου σύλλογο. Η προσπάθειά τους να διωχθώ πειθαρχικά έπεσε στο κενό και η διπλή αναφορά τους μπήκε στο αρχείο.

Τώρα λοιπόν θα αποφασίσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας μετά την απάντηση αυτή (γιατί υπάρχει και ένα μέσο στο οποίο κατ’ αρχήν διέρρευσε η εισήγηση), την ίδια ώρα που η περιβόητη εισήγηση παραμένει στον αέρα και ο Φαίδων Βόβολης παραμένει για 26η μέρα …επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία, αφού ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, στην επόμενη παράνομη διαρροή που φαίνεται πως υπήρξε (εδώ το σχετικό δημοσίευμα με το αντίστοιχο εξώδικο στον κ. Θανάση Εξαδάκτυλο), ακόμη να επικυρώσει την αναστολή άσκησης επαγγέλματος του Βόβολη.

Όμορφος κόσμος αυτός των ιατρικών συλλόγων της χώρας μας.

Αγγελικά πλασμένος…

Και πού είστε ακόμα. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τις νομικές επιθέσεις σε άλλους τρεις συλλόγους.

Της Πάτρας, της Δράμας, και, κυρίως, της Μαγνησίας.

Υπομονή…

Υ.Γ. Επί του …πιεστηρίου !

Απάντησε και ο κ. Πατούλης στο εξώδικο για τα CD ! Αυτό με το οποίο ο Φαίδων Βόβολης τον ρώτησε αν καταστρέφουν και στον Ιατρικό Σύλλογο τα CD, όπως μας απάντησε ο κ. Κασσάρας.

Αχ, αχ…

Κάθε μέρα και καλύτερα.

Ή χειρότερα.

Αναλόγως από ποια σκοπιά το βλέπει κανείς…

Υπομονή και εδώ…

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σιωπή ιχθύος ακόμα.

Για όλα…

Υπομονή και εδώ…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x