ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΗΣ 60ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ !! ΘΕΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΣΤΟ ΜΙΣΟ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ – ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ – ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ – ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ THΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ

Θυμάστε όλοι τη δημοσίευση για την 60χρονη Βασιλική που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/30/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

Είχα πει στον γιο της, όταν αυτός βρισκόταν ακόμα στην Ολλανδία, ότι θα πρέπει να είναι αισιόδοξος. Του εξήγησα τους λόγους. Οι οποίοι έχουν να κάνουν και με το γεγονός ότι η μητέρα του νοσηλεύεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Στην αρχή είχαμε την κακή αντίδραση των γιατρών εκεί. “Τεστ θα κάνουμε όταν το αποφασίσουμε εμείς“, και τέτοια σχετικά που περισσότερο έδειχναν τον θυμό γιατρών και νοσηλευτών εκεί για τη δική μου επέμβαση.

Τη σωστή όμως επέμβασή μου…

Γιατί στην πράξη τα πράγματα άλλαξαν. Η ίδια η Βασιλική, που δεν άντεχε το οξυγόνο, το έβγαλε, αυτό εν συνεχεία μειώθηκε στο μισό, η ψυχολογία της ανέβηκε, ήδη μετά τη δημοσίευσή μου που της προσέφερε αίσθηση ασφάλειας, και έμενε μόνο το μοριακό τεστ, το οποίο επιμόνως ζητούσε η ίδια και η οικογένειά της να γίνει. Γιατί μετά από τόσες μέρες δεν μπορεί παρά να βγει αρνητικό το αποτέλεσμα, το οποίο γι αυτήν θα είναι το εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού ο γιος της έχει κανονίσει τη μεταφορά της σε ιδιωτικό.

Όπως όμως έχουμε πει πολλές φορές, την ώρα που νοσοκομεία και γιατροί εμφανίζονται εξαντλημένοι μπροστά στις κάμερες και η εικόνα που μεταδίδουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης της λίστας Πέτσα είναι αυτή των κλινικών και ΜΕΘ Covid-19 που ασφυκτιούν, ώστε να ασκείται η αναγκαία πίεση στον πληθυσμό να εμβολιαστεί και οι εξαπατηθέντες εμβολιασμένοι να κάνουν και την τρίτη δόση (ή αυτοί που έχουν κάνει το Johnson να κάνουν και τη δεύτερη του …μονοδοσικού -τρομάρα τους !), την ίδια ώρα αρνούνται το εξιτήριο στους ασθενείς που θέλουν να υπογράψουν και να πάνε σπίτι τους και να τους απαλλάξουν από την παρουσία τους, η οποία υποτίθεται τους επιβαρύνει, ενώ σε άλλους που θέλουν να συνεχίσουν τη νοσηλεία τους σε ιδιωτικά νοσοκομεία, είτε τους αρνούνται το τεστ που θα κρίνει αν η μεταφορά αυτή είναι επιτρεπτή (η περίπτωση μέχρι τώρα της Βασιλικής), είτε τους βγάζουν την τελευταία στιγμή “θετικούς” για να τους κρατήσουν στα κολαστήρια (άπειρες οι περιπτώσεις, να σας θυμίζω εδώ ενδεικτικά αυτές του Κώστα Αβραμίδη και του Γιώργου Βιόπουλου, σε Τζάνειο και Αγία Όλγα αντίστοιχα).

Μάλιστα, πριν μιλήσει με τη διοίκηση του νοσοκομείου ο γιος της Βασιλικής που έφτασε χθες στην Αλεξανδρούπολη από την Ολλανδία, ένας γιατρός εκεί, γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα ενός μοριακού ελέγχου τώρα θα είναι αρνητικό, είπε πριν δύο μέρες στην Βασιλική, ότι και αρνητικό να βγει πάλι στην Αλεξανδρούπολη θα μείνει !!

Κατά τα λοιπά δεν αντέχουν άλλο και πέφτουν λιπόθυμοι…

Εντάξει, αυτό καταλαβαίνει η Αλεξανδρούπολη ότι δεν πρόκειται να συμβεί.

Ώστε αυτό που εγώ θέλω να υπενθυμίσω στη διοίκηση ή να το μάθουν για πρώτη φορά, γιατί δεν γνωρίζω τις γνώσεις του συγκεκριμένου ανθρώπου με τον οποίο μίλησε ο γιος της Βασιλικής, είναι τα στοιχεία που θα ζητήσουμε του μοριακού ελέγχου, στην απίθανη περίπτωση που το αποτέλεσμα βγει θετικό.

Για να προλάβουμε λοιπόν τα …απίθανα, αυτά είναι τα στοιχεία που θα ζητήσουμε:

-Το δείγμα.

-Τα στοιχεία του κατασκευαστή των τεστ που χρησιμοποιήθηκε.

-Τις εσώκλειστες οδηγίες του τεστ.

-Την απεικόνιση της καμπύλης βαθμονόμησης.

-Τα σημεία βαθμονόμησης.

-Το αντίγραφο του πρωτοκόλλου για το σετάρισμα της μεθόδου του κατασκευαστή.

-Το αντίγραφο του πρωτοκόλλου βαθμονόμησης με το κιτ που χρησιμοποιήθηκε.

-Το αντίγραφο της καμπύλης βαθμονόμησης που εξήχθη κατά τη διενέργεια της βαθμονόμησης.

-Το αντίγραφο της καμπύλης που αποτυπώθηκε κατά την επεξεργασία του δείγματος.

 

Αναμένουμε…

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x