ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ LIVE ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & CONTROL !! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΝΟ LIVE !!

Προχθές, στο δεύτερο στη σειρά live που έκανα στον λογαριασμό του Δημήτρη Ποντίκα, σε παράλληλη σύνδεση με τον λογαριασμό του control, μετά το πρώτο live με την απίστευτη περιγραφή της περιπέτειας της εμβολιασμένης με το Moderna 28χρονης κοπέλας στα νοσοκομεία Γεννηματάς και Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη (εδώ το βίντεο), μίλησα στον κόσμο για το TG, το δικό μας μέσο κοινωνικής δικτύωσης Together Greece.

Kαι κάπου εκεί στο τέλος, εντελώς αυθόρμητα, προέκυψε το πρώτο κοινό live Νίκου Αντωνιάδη & control. Είχαμε την πρώτη εμφάνιση του control από το εργαστήριο του Δημήτρη στο Μενίδι που έκανε θραύση (το control, όχι το εργαστήριο του ψευτογιατρού !), και η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε οδήγησε στο οριστικό κλείσιμο ΚΑΙ του λογαριασμού του control στο facebook, μετά το κλείσιμο του δικού μου στις 5 Απριλίου, ενώ υπήρξε και μία σύντομη κοινή εμφάνιση Αντωνιάδη-Ποντίκα-Control, εδώ, στο άνδρο της μάχης κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Και υπήρξε και άλλη μία ακόμη πιο σύντομη εμφάνιση του control, μαζί με τον Έκτορα (και τον …Κούπερ !), στο τέλος ενός live πέρσι τα Χριστούγεννα.

Αυτή προχθές ήταν η πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες κοινής εμφάνισης κοινής αποκλειστικά του ζεύγους !

Απολαύστε την !

Από το 38:40 και μετά.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ !! 😂😂😂

ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

BΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

Scroll to top
x
Hide picture