ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ !!! ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ !!! ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΝΝΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΘΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ !!! ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ !!!

Πέραν του ότι βεβαίως έχουμε ξανά εμβολιασμένους υγειονομικούς να κολλάνε κορωνοϊό κανονικότατα, αλλά ο Μητσοτάκης να μην αφήνει τον Πλεύρη να γυρίσει πίσω τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, και την ίδια ώρα να δίνει όλο και περισσότερες “ελευθερίες” στους εμβολιασμένους πολίτες και να δημιουργεί εστίες διασποράς του περιβόητου ιού σε όλη τη χώρα !!

Αλλά να αφήνουν τους εμβολιασμένους υγειονομικούς που κόλλησαν να συνεχίζουν να εργάζονται επειδή δεν υπάρχει προσωπικό, ξεπερνά κάθε όριο !!

https://fanaripress.gr/ipeiros/synagermos-nosokomeio-artas-ennia-ygeionomikoi-vrethikan-thetikoi-ston-koronoio-metetrepsan-tin-pathologiki-se-aithoysa-asthenon-covid/?fbclid=IwAR1d9v_5O9XZibhVBiIPWiEVXqOdjNQnM-3f1qc-_z0Auo-i7hJGgEgrb6c

Αναρωτιέμαι πού θα φτάσουν.

Πραγματικά…

Προφανώς η λογική θα επανέλθει μετά την 7η δόση…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x