adplus-dvertising

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΛΙΣΤΕΣ !! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !! Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !! Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ !!

Αυτό που συμβαίνει στα νοσοκομεία με την επιχείρηση απόκρυψης των παρενεργειών των εμβολίων δεν έχει προηγούμενο. Ήδη, όπως έχω κάνει γνωστό, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει ασκήσει ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τις λίστες των ασθενών που υπέβαλε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Παπαγιαννάκης.

Την ίδια ώρα έχω κάνει γνωστές ακραίες περιπτώσεις εγκληματικής αντιμετώπισης εμβολιασμένων ανθρώπων που ζήτησαν βοήθεια από τα νοσοκομεία και ήρθαν αντιμέτωποι με απίστευτες συμπεριφορές.

Μία από αυτές ήταν του 43χρονου Θεόφιλου στην Κόρινθο, ο οποίος έφτασε στο νοσοκομείο Κορίνθου με 2.200 αιμοπετάλια, μετά το εμβόλιο της Pfizer, και οι “γιατροί” εκεί τον έδιωξαν και τον άφησαν να οδηγήσει μέχρι την Αθήνα, με κίνδυνο της ζωής του, εκεί να τον διώξουν από το Γεννηματά και στο τέλος κατέληξε με …μέσο (!!) της οικογένειας στο Σισμανόγλειο, όπου του ανέβασαν τα αιμοπετάλια και τον έσωσαν, τον έδιωξαν όμως ενώ αυτός διαμαρτυρόταν για το μούδιασμα στο δεξί του χέρι από τη μασχάλη και κάτω, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν είναι τίποτα, για να διαπιστωθεί την επομένη μέρα ότι ο άνθρωπος είχε θρόμβο, ώστε ζει πλέον με αντιπηκτικά χωρίς να μπορεί πια να εργαστεί, με άγνωστο το μέλλον.

Μία άλλη ήταν του 26χρονου Γιώργου που παρέλυσε και στα δύο πόδια μετά το εμβόλιο της Johnson, για να του στέλνουν οι γιατροί στο Παπανικολάου ψυχιάτρους, αποδίδοντας την παράλυση παντού αλλού αρκεί να μην ενοχοποιηθεί το εμβόλιο.

Άλλη προχθές ήταν αυτή στο live που έκανα για την 28χρονη κοπέλα, η οποία έφτασε λιπόθυμη στο Παπαγεωργίου, εκεί που “ξεχνάνε” να περάσουν στο σύστημα τα εξιτήρια από τις κλινικές Covid-19, για να γίνουν τα απίστευτα πράγματα, αφού πρώτα είχε περάσει η 28χρονη για ένα …τρίλεπτο από το Γεννηματά όπου δεν ήξεραν τι είναι η …κίτρινη κάρτα.

Στο Παπαγεωργίου την ξεπέταξαν στα γρήγορα, ισχυριζόμενοι παρά ταύτα στην αδελφή της 28χρονης, την Τούλα, ότι έκαναν “όλες τις εξετάσεις”, για να αποδειχθεί τελικά ότι ακτινογραφία δεν έγινε ποτέ και στη θέση της έδωσαν μία ακτινογραφία του …Ιουλίου, την οποία η 28χρονη δεν θυμάται να έκανε ποτέ, ότι το καρδιογράφημα, το οποίο επίσης δεν θυμάται να έκανε ποτέ,  ήταν ενός άντρα (“male”), και που σε κάθε περίπτωση έγινε 15 λεπτά …πριν έρθει στο νοσοκομείο η 28χρονη άτυχη κοπέλα, που είχε εμβολιαστεί με το Moderna, μία γιατρός εκεί να λέει στην Τούλα ότι η κίτρινη κάρτα συμπληρώνεται από το …εμβολιαστικό κέντρο όπου έγινε το εμβόλιο και όχι από τα νοσοκομεία (!!), που στις αιτίες εισαγωγής δεν έγραψαν καν το λιποθυμικό επεισόδιο επειδή ο γιατρός δεν ήταν …μπροστά όταν λιποθύμησε, ήταν όμως μπροστά στους πονοκεφάλους που είχε από την …παιδική ηλικία, ενώ τελικά η 28χρονη …έμαθε ότι στο Παπαγεωργίου πήγε μετά από …ψυχοπιεστικό συμβάν, το οποίο έγινε όταν η 28χρονη πήγαινε …αμέριμνη και χαρούμενη με την παρέα της για καφέ, και όλα αυτά τα απίστευτα κι όμως αληθινά που σας περιέγραψα στο live (το οποίο θα ανεβάσω αύριο και στο site).

Είχαμε τον θάνατο του 15χρονου αγοριού στην Αρκαδία που είχε εμβολιαστεί με το Pfizer, για να ακούσουμε από τους “ειδικούς”, είτε ότι “παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα”, είτε ότι αφού δεν έχει πεθάνει μέχρι τώρα παιδί μετά το Pfizer, άρα ούτε αυτό πέθανε από το Pfizer.

Ετοιμάζουμε νέες λίστες του ΕΚΑΒ, τόσο για την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης όσο και για αυτήν της Αθήνας. Θα βομβαρδίζουμε συνεχώς τις Εισαγγελίες με νέα στοιχεία απόκρυψης παρενεργειών.

Και ετοιμάζω και στοιχεία από νεκροτομές εμβολιασμένων.

Αυτή η ιστορία θα τελειώσει με αυτό για το οποίο όλα εξ αρχής σχεδιάστηκαν.

Τα εμβόλια…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x