ΤΟ “TOGETHER GREECE”, TO ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ !! ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΑΥΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Ο SERVER, ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ANDROID, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ I-PHONES ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!

Ήδη μέσα σε λίγες ώρες το TG (Together Greece – togethergreece.com), με την πολύ απλή διαδικασία εγγραφής και το πολύ οικείο περιβάλλον, πλημμυρίζει από κόσμο !

Ο Λάμπρος και η ομάδα του έκαναν σπουδαία δουλειά ! Και είμαστε μόνο στην αρχή !

Το μέσο έπρεπε να αρχίσει τη λειτουργία του, να δούμε στην πράξη πώς “περπατάει”, τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν (και που μόνο με το μέσο εν λειτουργία μπορούν να διαπιστωθούν, να εντοπιστούν και να επιλυθούν), να ακούσουμε απορίες, προβληματισμούς, ΄προτάσεις, ιδέες, και μέρα με τη μέρα να το φτάσουμε ψηλά μέχρι τη γιγάντωσή του.

Ένα μέσο επιτέλους ΕΛΕΥΘΕΡΟ !! Χωρίς την λογοκρισία του facebook και των ελληνικών hoaxes, με τον κόσμο να μπορεί να εκφράζεται για πρώτη φορά πραγματικά ελεύθερα, πάντα βεβαίως σε νόμιμα πλαίσια και κανόνες αλληλοσεβασμού των χρηστών. Όπου θα χρειαστεί να επέμβουμε θα είναι γιατί πραγματικά θα απαιτείται για την προστασία της προσωπικότητας των χρηστών και σεβασμού των βασικών κανόνων και αρχών της ηθικής και του δικαίου.

Όλα αυτά όμως θα τα πούμε και στην πορεία.

Αύριο θα προχωρήσει η αναβάθμιση του server, ενώ ήδη εδώ δίνονται οδηγίες για την εφαρμογή του TG για τα κινητά Android και στις αμέσως επόμενες μέρες θα είναι έτοιμη και η εφαρμογή για τα i-phones.

Η ώρα να σπάσουμε τα δεσμά του facebook έφτασε !

 

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ANDROID

 

Η εφαρμογή του Together Greece για κινητά Android είναι έτοιμη. Κατεβάστε την στο τέλος των οδηγιών πατώντας το μπλε κουμπί “Κατέβασμα TG Android App”.

Για νεότερες Android συσκευές (Android 8.0 και άνω, Oreo).

Μπαίνετε στις ρυθμίσεις του κινητού και πηγαίνουμε στις “Εφαρμογές και ειδοποιήσεις”.

2)  Ανοίγετε το μενού “Ειδική πρόσβαση στην εφαρμογή” και βρίσκετε την “Εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών”.

3) Από τη λίστα με τα apps επιλέγετε τον σελιδοδείκτη (browser) με τον οποίο μπήκατε στο κανάλι για να κατεβάσετε την εφαρμογή και πατάτε ώστε να είναι ενεργός ο διακόπτης “Να επιτρέπεται από αυτήν την πηγή”.

 

Για παλιότερες Android συσκευές.

Πατάτε Ρυθμίσεις –> Ασφάλεια –> Διαχείρηση Συσκευής –> Άγνωστες Πηγές

Δείτε τις παρακάτω 2 εικόνες:

Κατεβάστε την εφαρμογή παρακάτω:

[sdm_download id=”7744″ fancy=”0″]

Τελευταίες Ειδήσεις

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ…

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ…

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ …ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ …ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ GOOGLE ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Της ΤΕΤΡΑΜΗΝΗΣ ΠΑΥΣΗΣ, ΜΟΥ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗ ΠΑΥΣΗ, 16 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ! ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ «ΠΑΣΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ Α1 ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ! ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ» ΤΟΥ 1ου ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ – ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ , 12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΠΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 158/2022 ΑΠΟΦΑΣΗ !

Scroll to top
x