ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 7ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ι.Σ.Α. !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΣΑΡΑ !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 21ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ-ΣΥΨΑΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ “ΞΕΧΑΣΑΤΕ” ΕΝΩ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ !! ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ “ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ” ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΙΡΟΓΑΝΝΗ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ;;

Δεν θα σταματήσω να κάνω δημοσιεύσεις με τα πρακτικά που πήραμε σήμερα από το Πειθαρχικό Συμβούλιο…

Όλη η Ελλάδα θα θαυμάσει τον τρόπο που σκέφτονται οι συνάδελφοι του Φαίδωνα Βόβολη. Τον τρόπο που σκέφτεται η επιστημονική κοινότητα που έχει επιβάλλει τον αποκλεισμό της αντίθετης επιστημονικής άποψης για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της χώρας. Τον τρόπο που επιχειρούν  να επιβάλουν τη φίμωσή της αντίθετης φωνής. Αυτών που τολμάνε και αμφισβητούν, τολμάνε και αντιστέκονται.

Όλη η Ελλάδα διαπίστωσε τη γύμνια των “επιχειρημάτων” της κοινότητας αυτής.

“Μας αμφισβήτησες, ένοχος”.

Τη διαπίστωσε στην εισήγηση, την οποία αφού πρώτα αποδόμησα παράγραφο-παράγραφο, στο τέλος τη δημοσίευσα ολόκληρη για να υπάρχει εκεί ως μνημείο αυταρχισμού για τις σύγχρονες και τις επόμενες γενιές για τις οποίες σήμερα αγωνιζόμαστε.

Είναι άλλο όμως να διαβάζεις τον μεταξύ τους διάλογο όταν εγώ με τον Φαίδωνα δεν ήμασταν μέσα στην αίθουσα.

Θα διαβάσετε γιατί υποβάλαμε αίτηση εξαίρεσης κατά της κ. Τσιρογιάννη, μέλους του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Η οποία απορρίφθηκε επειδή έγιναν, λέει, δεκτές οι εξηγήσεις της.

Ψάχνεις όμως τις εξηγήσεις της κ. Τσιρογιάννη και δεν καταλαβαίνεις ποιες είναι. Το μόνο που διαβάζεις είναι ότι “έχω δικαίωμα να υποβάλλω όποια ερώτηση θέλω”, και “είμαι εκλεγμένο μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου”…

Αυτό είπαμε εμείς;

Ότι δεν έχει δικαίωμα να υποβάλει ερωτήσεις ή ότι …δεν έχει εκλεγεί ;;

Αυτό που είπαμε είναι ότι η ερώτηση που έκανε έδειχνε ξεκάθαρη προκατάληψη και ότι είχε ήδη αποφασίσει εναντίον του Φαίδωνα Βόβολη.

Καμία εξήγηση δεν έδωσε σε αυτά.

Τι ακριβώς θα εξετάσει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος;

Ώστε με έγγραφό μας στον Π.Ι.Σ. θα επισημάνουμε την προφανή έλλειψη επιχειρηματολογίας των μελών του πειθαρχικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. στην απορριπτική της αιτήσεως εξαιρέσεως κατά της κ. Τσιρογιάννη απόφαση. Έλλειψη η οποία δικαιώνει πλήρως την απόφασή μας να υποβάλουμε τελικά αίτηση εξαιρέσεως εναντίον όλων των μελών του πειθαρχικού συμβουλίου. Του πειθαρχικού συμβουλίου ενός ιατρικού συλλόγου που κάνει πως δεν βλέπει το όργιο εκεί έξω της αμφισβήτησης των επιστημονικών θέσεων και αποφάσεων της περιβόητης επιτροπής από συναδέλφους τους της από “εδώ” πλευράς, όταν η αμφισβήτηση αυτή κυριαρχεί στην “επιχειρηματολογία” του πειθαρχικού συμβουλίου στην εισήγηση κατά του Βόβολη για την 6μηνη αναστολή.

Θα απευθυνθούμε λοιπόν ξανά στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο οποίος ακόμα να απαντήσει στο εξώδικο για τη διαρροή. Ενώ για 27η μέρα επιτρέπει στον …θανάσιμο κίνδυνο που λέγεται Φαίδων Βόβολης να ασκεί το επάγγελμά του, όταν στις 7 Οκτωβρίου εκρίθη ότι συγκεκριμένος ιατρός εκθέτει τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο δια της ασκήσεως αυτής του επαγγέλματός του.

Τραγικά πράγματα για την επιστημονική κοινότητα που παρουσιάζεται ως η σοβαρή της υπόθεσης, και τον κόσμο πλέον να καταλαβαίνει…

Επιπλέον, διαβάζουμε στο διαβιβαστικό του κ. Κασσάρα ότι μας έστειλε και τα πρακτικά της 21ης Σεπτεμβρίου.

 

Πρακτικά όμως δεν βλέπουμε, κύριε Κασσάρα…

Ώστε θα επανέλθουμε για να μας στείλει ο αξιότιμος πρόεδρος του πειθαρχικού τα πρακτικά της συνεδρίασης της 21ης Σεπτεμβρίου.

Εκεί που κατέθεσαν οι Σύψας-Μαγιορκίνης-Βασιλακόπουλος.

Και που έχω πει ότι περιμένω τα πρακτικά για να υποβάλω μήνυση κατά του Νίκου Σύψα για ψευδή κατάθεση.

Όταν βεβαίωσε τα μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου ότι ποτέ δεν είπε ότι οι μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από τους πάσχοντες.

Ενώ το σχετικό βίντεο το έχουν δει ακόμη και οι καμήλες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο…

Και για να δείξω στον κόσμο τι μου απάντησε ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος όταν τον ρώτησε για την υποχρεωτικότητα. Και ήταν κατηγορηματικός “μόνο για τους υγειονομικούς”.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ζητά υποχρεωτικότητα και για τις γάτες…

Ελπίζω να μην είναι αυτός ο λόγος που “ξεχάστηκαν” τα πρακτικά αυτά…

Δυστυχώς, δεν έχω χρόνο σήμερα να αρχίσω τη σειρά των δημοσιεύσεων για τα πρακτικά που πήραμε.

Γιατί έχω έναν άλλο ιατρό να υπερασπιστώ.

Έναν σπουδαίο ιατρό. Τον Βολιώτη Νίκο Μπαλδιμτσή. Έναν άνθρωπο που κράτησε αμέτρητους ασθενείς στα σπίτια τους. Τους κράτησε μακριά από τα νοσοκομεία.

Και τους έσωσε.

Θα έχετε την ευκαιρία πολύ σύντομα να τον γνωρίσετε. Στο κανάλι μου.

Είναι ο Έλληνας “Zelenco”.

https://nikosantoniadis.tv/2021/11/01/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%ce%bf%cf%80%cf%89%cf%83%ce%b4%ce%b7%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2/

Kαι ως Έλληνας “Zelenco” έχει βεβαίως στοχοποιηθεί. Από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Αύριο θα καταθέσουμε απολογητικό υπόμνημα.

Ζητώντας πολλές εξηγήσεις.

Πάρα πολλές εξηγήσεις.

Όπως π.χ. για ένα ηχητικό εκεί. Γιατί δεν έχω πεισθεί ότι υπήρχε συγκατάθεση του Νίκου Μπαλδιμτσή να καταγραφεί η προφορική συνομιλία του με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Λείπει κάτι που πάντα ακούγεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η ρητή και ξεκάθαρη συναίνεση…

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε το νέο θρίλερ.

Και δεν θα σας αφήσω να πάρετε ανάσα με τους ιατρικούς συλλόγους.

Γιατί μετά ακολουθούν και οι νομικές επιθέσεις στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών και σε αυτόν της Δράμας…

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…

ANEΛΑΒΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ…

Scroll to top
x