ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ !! ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ VLADIMIR ZELENCO !! TON ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟ ΜΠΑΛΔΙΜΤΣΗ !! ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ !! ΑΝΤΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ι.Σ.Μ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΣΑΜΗ, ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ !! ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΛΔΙΜΤΣΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ …ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ …ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ !! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ !!!

Με τον Νίκο Μπαλδιμτσή γνωρίστηκα πριν αρκετούς μήνες, όταν αγωνιζόμουν να σώσω δύο μοναχούς από το Άγιον Όρος.

Ο ένας, ο πατέρας Δαμασκηνός, σώθηκε.

Ο άλλος, ο πατέρας Χρύσανθος, δυστυχής έφυγε από τη ζωή.

Από τότε γνωρίζω την εκπληκτική, σωτήρια για αμέτρητους ανθρώπους, δράση του σπουδαίου αυτού Βολιώτη ιατρού. Κράτησε τους ανθρώπους αυτούς μακριά από τα νοσοκομεία, θεραπεύοντάς τους, κάνοντας πολύ απλά αυτό που θα έκανε γι αυτούς και πριν από την ιστορία αυτή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

θα δώσω στον κόσμο την ευκαιρία να γνωρίσει τον άνθρωπο αυτό και τη σωτήρια δράση του, η φήμη της οποίας έχει προ πολλού ξεπεράσει τα σύνορα, σε ειδική εκπομπή που θα αφιερώσω στον Νίκο Μπαλδιμτσή στο κανάλι. Η εκπομπή αυτή θα υποτιτλιστεί εν συνεχεία στην αγγλική και στη γερμανική γλώσσα, θα ανέβει και στο ελεύθερο πεδίο του site, και θα φτάσει παντού.

Προς το παρόν θα δώσω τη μάχη για τον άνθρωπο αυτό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Διότι φυσικά δεν θα ήταν δυνατόν να μη στοχοποιηθεί. Όχι μόνο από τον ιατρικό σύλλογο. Με σειρά δημοσιευμάτων τους τοπικά Μ.Μ.Ε. επιχείρησαν να αποδομήσουν την προσωπικότητά του. Με ασύλληπτα ψέματα και λάσπη. Με αυτά θα ασχοληθώ μετά.

Την 26.7.2021 εκλήθη από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Ευθύμιο Τσάμη.

Προκειμένου να παρέχετε εξηγήσεις σχετικά με υπόθεσή σας“.

Δυστυχώς, δεν με ενημέρωσε τότε ο Νίκος ώστε να ζητήσω από τον πρόεδρο του Ι.Σ.Μ. να εκθέσει αναλυτικά και εγγράφως το ακριβές αντικείμενο της “υπόθεσής του”.

Πήγε.

Εκεί έγινε μία συζήτηση καφενείου. Για κάτι βίντεο, για τις απόψεις τους για τα εμβόλια, γενικώς και ειδικώς για την Covid-19, και άλλα διάφορα. Λίγο πολύ τα γνωστά.

Έφυγε.

Περίμενε ή να μη γίνει τίποτα ή να κληθεί σε απολογία σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4512/2018 από τον ίδιο τον πρόεδρο, επί των ζητημάτων που ετέθησαν στην προφορική αυτή συνομιλία και φάνηκε πως ήταν το αντικείμενο της “υπόθεσής του”, ή να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ι.Σ.Μ., σύμφωνα με τις αντίστοιχες διατάξεις, για να αποφασιστεί η παραπομπή του ή μη στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Λαμβάνει την 7.10.2021 κλήση σε απολογία από τον κ. Τσάμη, όχι όμως επί των ζητημάτων που συζητήθηκαν, τα οποία υποτίθεται ότι ήταν και το αντικείμενο της “υπόθεσής του” για την οποία είχε κληθεί για “εξηγήσεις” στις 26 Ιουλίου, αλλά πρωτίστως για τη συμπεριφορά που επέδειξε κατά την προφορική συνομιλία με τον πρόεδρο και τον ταμία στις 29 Ιουλίου !!

Συνομιλία η οποία με έκπληξη διαπίστωσε ο Νίκος ότι είχε καταγραφεί !!

Η κλήση ήταν για τις 25 Οκτωβρίου.  Σε αυτήν είχε αποσπάσματα του ηχητικού και επί αυτών στηρίχθηκε το “κατηγορητήριο” !!

Ζητήσαμε όλο το ηχητικό και νέα προθεσμία.

Πήραμε το ηχητικό και η νέα προθεσμία ορίστηκε για αύριο. Σύμφωνα με το άρθρο 326 του ν. 4512/2018 η προθεσμία αυτή έπρεπε να είναι και πάλι τουλάχιστον 15 μέρες πριν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο και ούτε με απασχολεί στη φάση αυτή.

Άκουσα το ηχητικό. Τα περί καταγραφής τα συζητάνε μεταξύ τους πρόεδρος και ταμίας. Πουθενά δεν υπάρχει ξεκάθαρο ερώτημα στον Νίκο Μπαλιδιμτσή, όπως γίνεται, και όπως ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται, σε αυτές τις περιπτώσεις,  εάν συναινεί με την καταγραφή, δεδομένου ότι δεν επρόκειτο για συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου όπου τηρούνται πρακτικά με καταγραφέα ήχου και εν συνεχεία γίνεται η απομαγνητοφώνηση.

Ούτε αυτό όμως θα με απασχολήσει στη φάση αυτή.

Αυτό που θα με απασχολήσει τώρα είναι το εξόφθαλμο, από το οποίο αρχίζουν και σταματάνε όλα. Στο στάδιο αυτό.

Διότι ο Νίκος Μπαλιδιμτσής καλείται να απολογηθεί όχι για ό,τι τέλος πάντων κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στις 26 Ιουλίου, αλλά για τη συμπεριφορά του κατά την παροχή εξηγήσεων !!!

Απίθανα πράγματα !!

Κι όμως αυτό είναι το λιγότερο απίθανο !!

Το πλέον απίθανο είναι ότι καλείται να απολογηθεί ενώπιον του προέδρου για αντισυναδελφική συμπεριφορά που επέδειξε σε βάρος του ιδίου του προέδρου !!!

Δηλαδή, και με δύο λόγια, ο πρόεδρος τον κάλεσε για “υπόθεσή του”, συζήτησαν, κατεγράφη η συζήτηση χωρίς να προκύπτει η συναίνεσή του, έκρινε ότι τον έθιξε, και τον καλεί σε απολογία γιατί τον έθιξε, για να αποφασίσει ο ίδιος αν τον έθιξε και να του επιβάλει ποινή !!!

Όχι απλώς απίθανα πράγματα, αλλά συγχωρήστε με. Δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη.

Καταλαβαίνουν όλοι (και προφανώς μόνο ο πρόεδρος δεν το έχει καταλάβει), ότι ο κ. Τσάμης είναι εξαιρετέος. ΔΕΝ μπορεί να δικάσει τον συνάδελφό του για παραβατική συμπεριφορά σε βάρος του ιδίου, την οποία μάλιστα ο ίδιος του αποδίδει !!!

Δεν το λέω εγώ. Το λέει ο νόμος.

Άρθρο 7 Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.

Και μόλις αρχίσαμε με τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, τον κ. Τσάμη και την υπόθεση αυτή.

Θα έχει πολλά επεισόδια. Στο χέρι τους είναι πλέον να έχει τα λιγότερα δυνατά.

Γιατί ΚΑΙ στην υπόθεση αυτή, και ΠΑΛΙ δεν υπερασπίζομαι μόνο τον Νίκο Μπαλδιμτσή, όσο σπουδαίος γιατρός και αν είναι, όσους ανθρώπους και αν έχει σώσει.

Υπερασπίζομαι σύμπασα την επιστημονική κοινότητα που βάλλεται, λοιδορείται και απειλείται, την αποκλεισμένη κοινότητα που τολμά και αμφισβητεί, που τολμά και ορθώνει το ανάστημά της, που τολμά και αντιστέκεται.

Υπερασπίζομαι το δικαίωμα στην αντίθετη επιστημονική άποψη.

Υπερασπίζομαι την επιστημονική αλήθεια.

Υπερασπίζομαι το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου.

Υπερασπίζομαι εν τέλει την ίδια τη Δημοκρατία.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x