adplus-dvertising

ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ !!! ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!! ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ RAPID TEST ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ: “Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ” !!! ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ …ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, Ε ;;

Οι άνθρωποι απλά δεν ενδιαφέρονται να το κρύψουν. Ότι μας κοροϊδεύουν όλους.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αυτές τις μέρες με τον διαχωρισμό των πολιτών σε δύο κατηγορίες πληβείων και πατρικίων. Στις κατηγορίες δηλαδή εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Ένας διαχωρισμός ο οποίος δεν έχει καμία επιστημονική βάση και λογική, με τα μέτρα που επιβάλλονται να εκθέτουν σύμφωνα με τις δικές τους παραδοχές τη δημόσια υγεία σε θανάσιμο κίνδυνο. Διότι όταν όλη η επικρατούσα επιστημονική κοινότητα παραδέχεται ότι οι εμβολιασμένοι κολλάνε, νοσούν και μεταδίδουν τον ιό κανονικά, είναι σαφές ότι οι “ελευθερίες” που δίνονται στους εμβολιασμένους εκθέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο. Φυσικά, έχοντας τα Μ.Μ.Ε. δικά τους, η έξαρση των “κρουσμάτων” που προκύπτει από τις “ελευθερίες” αυτές αποδίδεται ανέτως στους ανεμβολίαστους.

Κάθε μέρα δημοσιοποιώ περιστατικά νόσησης και μετάδοσης του ιού μέσα στα νοσοκομεία μεταξύ των εμβολιασμένων υγειονομικών, επέδωσα δύο εξώδικα στον υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη, με τα οποία απέδειξα ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική πλέον βάση και μετά ταύτα νομιμοποίηση στις αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών, οι οποίες αναστολές εκθέτουν ταυτόχρονα σε τεράστιο κίνδυνο την υγεία και τη ζωή χιλιάδων ασθενών, όπως προκύπτει και από το έγγραφο του νοσοκομείου Βόλου που δημοσιοποίησα, αλλά αυτός, εκτελώντας εντολές του Μητσοτάκη, επιμένει στις αναστολές.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι κάνουν τα πάντα, κόντρα σε κάθε όχι απλά επιστημονική λογική, αλλά και στην απλή αυτή κοινή λογική, προκειμένου να ανεβάσουν τα νούμερα των εμβολιασμένων. Αυτό άλλωστε, ότι ο εμβολιασμός του πληθυσμού είναι αυτοσκοπός ανεξαρτήτως λογικής των μέτρων που επιβάλλονται, αποδεικνύεται και από την πρωτοφανή επιχείρηση συγκάλυψης στην υπόθεση των παρενεργειών. Και αν κάποιος είχε ακόμη ελάχιστες αμφιβολίες για τα κίνητρα και τον δόλο των μελών της οργάνωσης στο θέμα των εμβολίων, η συστηματική απόκρυψη στα νοσοκομεία των παρενεργειών των εμβολίων, εξαφανίζει και τις τελευταίες αυτές αμφιβολίες. Πολύ πρόσφατα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για την εξαφάνιση από το ιστορικό εκατοντάδων ασθενών που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση αποσιώπησης των παρενεργειών …αποσιωπήθηκε βεβαίως πλήρως από τα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα.

Τώρα είχαμε τον Θανάση Πλεύρη να ανακοινώνει χθες νέα μέτρα άσκησης πίεσης στους ανεμβολίαστους πολίτες, αδιαφορώντας για την επιστημονική και νομική σαθρότητα των μέτρων αυτών.

Με τα μέτρα αυτά επιβάλλονται rapdi test σχεδόν και για να πάμε …τουαλέτα.

Έλα όμως που δεν προβλέπονται rapid test στις εκκλησίες. Και αυτό δεν έχει καμία λογική στον παραλογισμό των μέτρων. Δεν κολλάει.

Διότι ο καθένας που σκέφτεται στοιχειωδώς καταλαβαίνει ότι ο ιός αυτός δεν κάνει εξαιρέσεις. Δεν έχει ανακαλυφθεί τέτοιος ιός μέχρι σήμερα που να έχει θρησκευτικές πεποιθήσεις και προτιμήσεις.

Κι όμως, φαίνεται πως η εγκληματική οργάνωση τον ανακάλυψε. Και είναι αυτός εδώ.

Και επειδή δεν μπορούσαν να πουν ότι πράγματι ο ιός έχει θρησκευτικές πεποιθήσεις, είναι χριστιανός ορθόδοξος και διαβεβαίωσε τον κ. Πλεύρη ότι δεν θα επισκέπτεται τις εκκλησίες ώστε να μπορούν άφοβα για τους ίδιους και χωρίς να εκθέτουν σε κίνδυνο τον υπόλοιπο πληθυσμό οι ανεμβολίαστοι πιστοί, χωρίς να χρειάζεται να υποβληθούν σε rapid test, κάτι έπρεπε να πουν στους ιθαγενείς που κυβερνούν.

Βγήκε λοιπόν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άδωνις Γεωργιάδης, που είχε τολμήσει  και αυτός να με πιάσει στο στόμα του, στο οργανωμένο εκείνο πρώτο σχέδιο στοχοποίησής μου με τον Ευαγγελισμό, που κατέληξε βεβαίως στη γνωστή κακοποίηση του …ταύρου, να εξηγήσει γιατί δεν επιβάλλονται rapid test και στους πιστούς για τις εκκλησίες.

Και τι είπε;

Ότι δεν μπορείς να επιβάλεις στους πιστούς rapid test, ότι είναι, λέει, ανεφάρμοστο το μέτρο σε αυτούς, και το τερμάτισε λέγοντας ότι “η θρησκευτική λατρεία προστατεύεται από το Σύνταγμα”.

Και τρελαίνεσαι.

Γιατί σκέφτεσαι τότε όχι μόνο τα νέα μέτρα για τα rapid test, αλλά γενικά τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε βάρος των πολιτών από την αρχή αυτής της ιστορίας, μέχρι τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Αναρωτιέσαι δηλαδή “αυτά τα μέτρα δεν προσβάλλουν και αυτά το Σύνταγμα και τις κατοχυρωμένες από αυτό ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα;”.

Ναι, έχουμε πει, και αυτό απαντά και το ΣτΕ στις προσφυγές των πολιτών κατά των μέτρων, αλλά προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας. Άρθρα 21 και 26 του Συντάγματος και της Σύμβασης του Οβιέδο, έναντι του άρθρου 5 και στα δύο νομοθετήματα.

Φαίνεται όμως πως η θρησκευτική λατρεία είναι πάνω από τη δημόσια υγεία. Δεν μας λέει ο κ. Γεωργιάδης ότι λόγω πίστης δεν κολλάει ο ιός και δεν μεταδίδεται στις εκκλησίες.

Αν το έλεγε αυτό, να πάει στην ευχή.

Όχι.

Κολλάει και μεταδίδεται.

Αλλά τι να κάνουμε…

Αναρωτιέμαι τι θα ακούσουμε και για τα super market και τα φαρμακεία.

Εκεί τι; Είναι η λατρεία στα απορρυπαντικά, στα μακαρόνια και τα depon…q

Και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τους πιστεύουν, κυκλοφορούν μόνοι τους με μάσκα στον δρόμο, ακόμα και μόνοι τους μέσα στα αυτοκίνητά τους, και δεν βλέπουν την ώρα να κάνουν και την τρίτη δόση (και σίγουρα μετά και τις επόμενες), για να προστατευτούν από έναν ιό που κάνει διακρίσεις, έχεις θρησκευτικές πεποιθήσεις, ωράρια, δεν πάει super market ούτε στα φαρμακεία.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού τα ανεχόμαστε.

Αφού τους ανεχόμαστε…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχ, αχ, αχ…

ΕΚΕΙ !!!

Scroll to top
x