ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ, ΠΡΟΣ ZOUGLA.GR KAI MAKH TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ… ΓΙΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΚΗ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΟΤΙ “ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ: ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ 5ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ! ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ !

Από χθες γίνεται ένας μικρός χαμός στο διαδίκτυο, στο facebook, και φυσικά δεν έμεινε εκτός και το Together Greece…

O χαμός δημιουργήθηκε από ένα δημοσίευμα στο zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, σύμφωνα με το οποίο:

“Αρχίζει σταδιακά η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα νοσοκομεία”

https://www.zougla.gr/ygeia/article/arxizi-i-epistrofi-ton-anemvoliaston-igionomikon-sta-nosokomia

Κατ’ αρχάς, δεν είναι κάτι τωρινό για να γίνεται ξαφνικά θέμα. Πρόκειται για εγκύκλιο που εκδόθηκε πριν από ένα μήνα.

Εις ό,τι δε αφορά στο συμπέρασμα του δημοσιεύματος, αυτό υποτίθεται πως προκύπτει από το περιεχόμενο της εγκυκλίου.

Στο δημοσίευμα διαβάζουμε:

“Τι αναφέρεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας της 4ης Οκτωβρίου:

«Αποφασίζουμε τα εξής: Για το υγειονομικό προσωπικό που υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Η Επιτροπή Nοσοκομειακών Λοιμώξεων κάθε νοσοκομείου, σε συνεργασία με τον διευθυντή του τμήματος που υπηρετεί και αναλόγως της ειδικότητάς του, αποφασίζει για την τοποθέτησή του σε κατάλληλες θέσεις, για την προστασία τόσο του ίδιου του υγειονομικού προσωπικού όσο και των ασθενών. Το εν λόγω υγειονομικό προσωπικό υποχρεούται στην ενέργεια διαγνωστικού ελέγχου δύο φορές την εβδομάδα με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test)».

Το λάθος είναι προφανές πού βρίσκεται. Η εγκύκλιος δεν αναφέρεται στο υγειονομικό προσωπικό που υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης, αλλά στο προσωπικό που εξαιρέθηκε.

 

Διαβάστε το εδώ σε πιο καθαρή εικόνα, όπως το δημοσίευσα εγώ.

Όταν το διάβασα, το κατήγγειλα αμέσως ως μία ακόμα απόδειξη της απάτης των αναστολών. Διότι οι υγειονομικοί αυτοί εξαιρέθηκαν από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Όχι και από τη δυνατότητα να …μεταδίδουν τον ιό !

Ώστε είναι ξεκάθαρο ότι είναι κόντρα στη “λογική” των αναστολών η παραμονή στα νοσοκομεία των ανεμβολίαστων υγειονομικών, επειδή απλά και μόνο εξαιρέθηκαν από την υποχρεωτικότητα λόγω συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας. Θα έπρεπε με τη “λογική” των αναστολών, το υπουργείο του κ. Πλεύρη να τους κρατήσει στα σπίτια τους, και επειδή δεν ήταν δική τους η ευθύνη που δεν εμβολιάστηκαν, να τους πλήρωνε κανονικά. Έστω.

Αλλά τι έχει λογική στον παραλογισμό της υπόθεσης των αναστολών για να έχει αυτό εδώ λογική;

Αμέσως έκανα τότε την παρακάτω δημοσίευση.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/22/%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf-%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba/

Το δε γεγονός και αυτής της απόδειξης της απάτης των αναστολών, το ανέφερα στην εξώδικη απάντησή μου στον υπουργό Υγείας.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/26/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%bf%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%be%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%85/

Καμία απάντηση βεβαίως δεν είχε στο έγγραφο αυτό με το οποίο αποδομώ την επιστημονική και νομιμοποιητική βάση των αναστολών, ενώ θυμίζω ότι μετά το πρώτο εξώδικο με είχε παραπέμψει με την απάντησή του σε αυτό στο …Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τη δημοσίευση αυτή την κάνω προς αποκατάσταση της αλήθειας, αφενός για να μην προκαλείται εσφαλμένα ενθουσιασμός στις τάξεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών, γιατί αυτό δεν είναι καλό, αφετέρου για να προστατεύσω τον αγαπητό Μάκη, ο οποίος δίνει καλό αγώνα στη μάχη της αλήθειας για τα εμβόλια (και δεν ξεχνάω ότι έδωσε βήμα στο site του στην οικογένεια της Άννας Ψυχογυιού, αλλά και ιδιαίτερα μεγάλο και σε μένα, κάτι που καθόλου βεβαίως δεν …συνηθίζεται από τα Μ.Μ.Ε.), και θέλω να προλάβω τα Ελληνικά Hoaxes που σίγουρα ακονίζουν τα …πληκτρολόγιά τους.

Αυτά…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x