ΟΙ “ΛΙΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ” ;;; ΣΟΒΑΡΑ ;;; ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ;;; ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΔΟΣΗ ;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ…) ΚΑΙ ΤΗΝ 4η, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ;;; ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ;;; ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ….

Μετά τις χθεσινές κατά ριπάς δημοσιεύσεις (εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) με την αποκάλυψη του μεγάλου αριθμού νοσηλευομένων σε κλινικές και ΜΕΘ Covid-19, και τους θανάτους εμβολιασμένων συνανθρώπων μας, με στοιχεία από τις δικές τους επίσημες ενημερώσεις, ο κ. Πλεύρης βγήκε σήμερα να μιλήσει για τους θανάτους αυτούς. Εμβολιασμένων ασθενών από κορωνοϊό. Δεν μπορούσε να το κρύψει πια. Ούτε να συνεχίσει να μιλάει για απλή γρίπη.

Και όπως ακριβώς είχα προβλέψει, επιχειρεί να προσαρμόσει τις αποκαλύψεις στα μέτρα της οργάνωσης. Αφού κατάπιε τα περί απλής γρίπης, ότι δηλαδή έτσι περνάνε τη νόσο οι εμβολιασμένοι αν τυχόν κολλήσουν, γιατί για τους 19 θανάτους π.χ. στην 2η Υγειονομική Περιφέρεια τον τελευταίο μήνα δεν το λες και εύκολα πλέον ότι πέθαναν από …γριπούλα, βγήκε και μας είπε ότι αυτοί οι θάνατοι, που γι αυτόν είναι και …λίγοι, είναι κυρίως, λέει, θάνατοι εμβολιασμένων που είχαν κάνει το εμβόλιο πριν από έξι μήνες.

Και προφανώς, και όλοι αυτοί οι δεκάδες εμβολιασμένοι που νοσηλεύονται στις κλινικές και ΜΕΘ Covid-19 και οι διασωληνωμένοι, και αυτοί πριν από έξι μήνες εμβολιάστηκαν, και …ούτε μέρα πιο νωρίς…

Αυτό δηλαδή που είναι το νέο αφήγημα της οργάνωσης, που όταν ο Δημήτρης Ποντίκας (διαβάστε εδώ την αποδόμηση από τον Δημήτρη της δημοσίευσης στο facebook  του διδάκτορα μοριακής βιολογίας από το Τορόντο του Καναδά, Γιάννη Πρασσά, που προσπάθησε να στηρίξει το αφήγημα της κυβέρνησης), τους τα έλεγε εδώ και μήνες, ότι δηλαδή ήταν τεράστιο ψέμα η ανοσία των έως και …13 μηνών, όπως μας διαβεβαίωνε π.χ. η κ. Θεοδωρίδου, η …παιδίατρος πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού, τον έβγαζαν …ψεκασμένο συνωμοσιολόγο, τυρέμπορα ψευτογιατρό.

Προχθές άρχισε ο …πλαστικός χειρουργός Θανάσης Εξαδάκτυλος να μας μιλάει για το εξάμηνο. Και είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι οι εμβολιασμένοι μετά από έξι μήνες θεωρούνται …ανεμβολίαστοι !

Από τότε έχουν πληθύνει οι αναφορές των “ειδικών” στο εξάμηνο και άρχισε και η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα της …3ης δόσης !

Και ότι το green pass θα έχει εξάμηνη διάρκεια. Μέχρι την …χιλιοστή δόση.

Και ήρθε σήμερα ο κ. Πλεύρης, σε ένα …διάλειμμα από το γράψιμο της Κ.Υ.Α. της απάτης, να παραδεχθεί ότι πεθαίνουν τελικά οι εμβολιασμένοι από την …γριπούλα του κορωνοϊού, ότι είναι λίγοι αυτοί οι θάνατοι, και είναι κυρίως ανθρώπων που εμβολιάστηκαν πριν από έξι μήνες.

Επομένως, κάντε και την 3η δόση να σωθείτε !!

Απίστευτα πράγματα !!

Ώστε εγώ θα πρέπει να απευθύνω μία ερώτηση στον κ. Πλεύρη. Ένα αίτημα.

Γιατί αμάσητο δεν θα το φάμε. Ούτε αυτό.

Στην επόμενη δημοσίευση…

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x