Ξέρω, ξέρω… Ακούς τι λένε εδώ πέρα για τα κρούσματα, τους ανεμβολίαστους που είναι υπεύθυνοι για όλα, ακούς για εμάς τους ψεκασμένους, συνωμοσιολόγους και επικίνδυνους, ακούς αυτή τη γιγαντιαία προπαγάνδα, διαβάζεις την φοβερή Κ.Υ.Α. – σύμβολο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους μας, και σκέφτεσαι …”σε λάθος εποχή γεννήθηκα ο π@@στης”… Δεν το περίμενες ούτε εσύ, έτσι…;

Πραγματικά, αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες δεν έχει κανένα προηγούμενο. Μιλάμε για την απόλυτη διαστροφή. Η αλήθεια, η πραγματικότητα και η λογική δέχονται ομαδικά πυρά μέσα από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, στα οποία παρελαύνουν οι νοσταλγοί του Γκέμπελς και λένε ό,τι κυριολεκτικά τους κατέβει στο κεφάλι προκειμένου να κάνουν το άσπρο μαύρο. Πίσσα.

Δεν έχει μείνει κανένας τους έξω από την ασύλληπτου μεγέθους προπαγάνδα των τελευταίων ημερών.

Και όλα αυτά με φόντο την απίστευτη αυτή Κ.Υ.Α. των 121 σελίδων, την Κ.Υ.Α. σύμβολο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Εγώ απλώς τα συγκεντρώνω για την συμπληρωματική μήνυση. Ένα-δύο χτυπήματα θα κάνω, μία-δύο νομικές κινήσεις πριν την τελική κίνησή μου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Και πολλές δημοσιεύσεις.

Το έχω πει όμως.

Ότι αυτή η κορύφωση των απίστευτα παράλογων και αντιφατικών μέτρων, και η γιγάντωση της προπαγάνδας, δείχνουν ότι η οργάνωση τα παίζει όλα για όλα. Για να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στον στόχο της. Αυτή ξέρει πού έχει βάλει τον πήχη της μείωσης του ελληνικού πληθυσμού. Και η συμπεριφορά της αποδεικνύει ότι βρίσκεται ακόμα πολύ πίσω.

Μία απόδειξη γι αυτό είναι η εικόνα των χώρων εστίασης, των θεάτρων, των κινηματογράφων και όπου αλλού έχει επιβάλει τους πέρα από κάθε επιστημονική λογική, πέρα από κάθε λογική γενικώς, περιορισμούς, στην προσπάθειά της να εκβιάσει τον πληθυσμό για το εμβόλιο.

Αν είχε πετύχει την εμβολιαστική κάλυψη που επικαλείται, τα εστιατόρια σήμερα το βράδυ, ημέρα Σάββατο, δεν θα παρουσίαζαν αυτή την θλιβερή εικόνα. Κατά τα λοιπά, η κυβέρνηση δεν έχει επιβάλει lovk down.

Και αυτό εκεί έξω τι είναι;

Σίγουρα σε ένα βαθμό ο εκβιασμός έχει πετύχει. Οι πληροφορίες που είχα από την πρώτη μέρα που προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας τα μέτρα, ήταν ότι αυξήθηκαν τα ραντεβού για εμβολιασμούς.

Το φοβερό είναι ότι τουλάχιστον σε τρία νοσοκομεία, ενώ διπλασιάστηκαν τα ραντεβού για το Pfizer, για το Johnson τετραπλασιάστηκαν !

Αυτό δείχνει και το επίπεδο της πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι πολίτες, οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν υπνωτισμένοι. Ακόμη “πουλάει” το παραμύθι του μονοδοσικού ! Αφού ο κόσμος δεν τρελαίνεται όταν διαβάζει και ακούει ότι “άνοιξε η πλατφόρμα για τη ΔΕΥΤΕΡΗ δόση του ΜΟΝΟΔΟΣΙΚΟΥ Johnson”, και δεν βλέπει την αντίφαση μέσα σε αυτή την πρόταση, αυτός ο κόσμος είναι άξιος της μοίρας του.

Μα δεν έχει βγάλει από τα ρούχα του τον κόσμο αυτό ούτε η απάτη της ανοσίας των δώδεκα ή και δέκα τριών μηνών. Υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει με λαχτάρα την τρίτη δόση για να …θωρακιστεί, ενώ υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ήταν ακόμα θωρακισμένος. Τους είχαν πει ότι αυτό το “καλή ανοσία” που αντάλλασσαν ως ευχή οι εμβολιασμένοι, και το έκαναν μεταξύ τους περήφανα και στα social media, θα κρατούσε ένα χρόνο, και ενώ πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις τους λένε ότι μετά τους έξι μήνες θεωρούνται ανεμβολίαστοι, και θα πρέπει να κάνουν και τρίτη δόση, με την κυβέρνηση να τους λέει ευθαρσώς ότι θα την κάνει και αυτή υποχρεωτική, εκεί αυτοί. Τρέχουν. Και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν θα μείνουν ούτε στην τρίτη, και οι εμβολιασμένοι με το …μονοδοσικό Johnson ούτε στη δεύτερη.

Ακούνε σήμερα τον Τζανάκη να λέει ότι με την τρίτη δόση θα έχουμε 1000 με 2000 κρούσματα λιγότερα την ημέρα, και δεν αναρωτιέται καν ο κόσμος αυτός πού το βρήκε αυτό το νούμερο. Το τρώει αμάσητο. Όπως τότε που μας έλεγε ο Τσιόδρας με ακρίβεια μονάδας πόσους νεκρούς θα είχαμε αν δεν είχαν ληφθεί τα πρώτα μέτρα και το πρώτο lovk down.

Πείθονται ότι η κυβέρνηση και οι “ειδικοί” θέλουν το καλό τους και αγωνίζονται και ότι τώρα κατάλαβαν οι φτωχοί ότι η ανοσία κρατάει μόλις έξι μήνες, και δεν καταλαβαίνουν την απάτη και δεν εξοργίζονται όταν τους ακούνε να λένε για το εξάμηνο ότι ήταν “επικοινωνιακό λάθος”. Δεν καταλαβαίνουν δηλαδή ότι αυτό είναι ομολογία της απάτης. Γιατί τους τα λένε με ωραία λόγια, όπως τότε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε εκείνο το περίφημο “mea culpa”.

Και όλα αυτά γιατί ο κόσμος δεν έχει πεισθεί για το τι μπορεί να πάθει από το εμβόλιο. Και είναι λογικό όταν του κρύβουν τις παρενέργειες, όταν δεν συμπληρώνεται η κίτρινη κάρτα, όταν κανένας δεν τους είπε, εκτός από αυτό εδώ το site και όπου αλλού κάνω τις δημοσιεύσεις μου, ότι κάποιοι σπουδαίοι επιστήμονες, γενετιστές και μοριακοί βιολόγοι, περιέγραψαν τον μηχανισμό των εμβολίων, απαίτησαν εξηγήσεις και απαντήσεις από την κυβέρνηση και τους συνεργαζόμενους με αυτήν τηλεστάρ “ειδικούς”, και ότι αυτοί δεν μπόρεσαν ούτε μία λέξη να αντικρούσουν. Και είναι λογικό όταν κανένας επίσης δεν τους είπε για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στην Θεσσαλονίκη για τις εκατοντάδες περιτπώσεις απόκρυψης του εμβολιασμού ασθενών που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με το ΕΚΑΒ.

Θα φροντίσω να ταρακουνήσω τον κόσμο, δημοσιεύοντας ξανά, παράγραφο προς παράγραφο αυτή τη φορά, τον αναπάντητο επιστημονικό κόλαφο της 5ης Αυγούστου.

Θα δημοσιεύσω τις λίστες του ΕΚΑΒ. Για να εξηγήσω στον κόσμο αυτό, ότι αν αυτοί που τους λένε ότι πρέπει να εμβολιαστούν και ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, αν είχαν καλές προθέσεις, δεν θα έκρυβαν, αποδεδειγμένα, τις παρενέργειες.

θα αρχίσω να φέρνω στο κανάλι εμβολιασμένους και οικογένειες εμβολιασμένων να πουν στον κόσμο τι έπαθαν, πώς τους αντιμετώπισαν τα νοσοκομεία, και για την κίτρινη κάρτα που δεν συμπληρώθηκε ποτέ.

Θα δημοσιεύσω στοιχεία νεκροτομών σε εμβολιασμένους που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Θα μπορούσα να γράφω μέχρι το πρωί, αλλά κρατάω τις δυνάμεις μου και την ενέργειά μου για την αντεπίθεσή μας. Ψύχραιμα και οργανωμένα, όπως κάνω από την πρώτη μέρα.

Ο εχθρός έχει ανοιχτεί πολύ.

Έχει εκτεθεί.

Και αυτό σκοπεύουμε να το εκμεταλλευτούμε.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x