ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΥΡΟΥ 4η… ΠΡΟΣ “IEFIMERIDA.GR”: ΕΣΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΪ !!! ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ (!!!) ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ;;; ΕΙΜΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ;;; ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!! ΥΠΟΜΟΝΗ…

Το “ifemerida.gr’, γνωστό προπαγανδιστικό της κυβέρνησης, της απάτης και των εμβολίων μέσο, ξεπέρασε ακόμη και τον ΣΚΑΪ, το ΟPEN  και όλα τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα (από την αναφορά μου στα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα μάλλον θα πρέπει να εξαιρέσω τα μέσα του κ. Μαρινάκη, γιατί αν θυμάμαι καλά τα επέστρεψε τα χρήματα που είχε λάβει. Αυτό βεβαίως δεν αναιρεί τον ενεργό ρόλο τους στην επιχείρηση στοχοποίησής μου, με πρωταγωνιστές το MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο).

Το συγκεκριμένο site δεν περιορίστηκε μόνο στην αναπαραγωγή των αθλιοτήτων του ΣΚΑΪ, αλλά προσέθεσε ακόμα χειρότερες αθλιότητες, κάνοντας λόγο για “απειλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα” σε βάρος του νοσοκομείου.

https://www.iefimerida.gr/ellada/kalamata-diasolinomeni-37hroni-koronoio

Οι “δημοσιογράφοι” του “iefimerida.gr”, την ώρα που ούτε το ίδιο το νοσοκομείο δεν έχει κάνει λόγο για “συκοφαντικά δημοσιεύματα”, που σημαίνει ισχυρισμός όχι απλά ψευδής, αλλά εν γνώσει μου ψευδής (άρθρα 363-362 Ποινικού Κώδικα), παρουσιάζουν στους αναγνώστες τους ως δεδομένο ότι τα όσα καταγγέλλει ο σύζυγος της Μαριέτας και δημοσίευσα εγώ, είναι εν γνώσει μου ψευδή. Και φυσικά εν γνώσει του Γιώργου, ο οποίος εμφανίζεται σαν περίπου ημίτρελος να βγάζει από το κεφάλι του ότι η γυναίκα του ήταν επί τρεις ώρες εγκαταλελειμμένη, να παγώνει, χωρίς αντιπυρετικά και χωρίς μία κουβέρτα, ενώ εκλιπαρούσε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να την βοηθήσει. Έβγαλε από το κεφάλι του ότι την έβαλαν σε κλινική Covid-19 χωρίς δικό τους τεστ θετικό, ενώ πήγε αρνητική με rapid test που έκανε σε φαρμακείο και τους είπαν ότι γι αυτούς δεν είναι αξιόπιστο το rapid του φαρμακείου αλλά μόνο το πρώτο το self test.

Και έκανε εχθρούς τους γιατρούς έτσι, από τρέλα…

Λίγη υπομονή και εσείς, καλόπαιδα, μαζί με τους άλλους.

Μην διαμαρτύρεστε, οι άλλοι περιμένουν περισσότερο.

Και όσο περιμένετε και εσείς, ρίξτε μία ματιά στη δημοσίευση αυτή…

https://nikosantoniadis.tv/2021/11/08/%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%8a-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83/

Υ.Γ. Εντάξει, το κορυφαίο όλων σας είναι ο τίτλος.

Τι καταλαβαίνει ο αναγνώστης;

Ότι o πόλεμος γίνεται από τον σύντροφό της, τον αντιεμβολιαστή δικηγόρο !

Δεν γράφετε “από τον σύντροφό της και ΑΠΟ αντιεμβολιαστή δικηγόρο !

Ώστε εγώ είμαι ο σύντροφός της !

Ούτε έναν τίτλο δεν μπορείτε να συντάξετε σωστά και θέλετε μετά να πιάσετε και τα κέρατα του ταύρου…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ…

Και ΞΑΝΑ εσείς στο ΚΑΤ !

ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΨΑ !

Scroll to top
x