ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ GOV.GR ΚΑΙ ΤΟ “ΘΕΤΙΚΟ” “ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ” ΜΕΣΑ ΣΤΗ Μ.Ε.Θ. !!! “ο τελευταίος διαγνωστικός έλεγχος βρέθηκε θετικός!” !!! ΤΕΛΟΣ !!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ !!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ – ΤΙΠΟΤΑ !!! ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Κ Α Ι ΑΥΤΟ !!!

Δεν ξέρω αν σήμερα το βράδυ έμεινε κανένα κανάλι που να συνέχισε την ιστορία με την “37χρονη”. Καθόλου βεβαίως δεν το αποκλείω να συνέχισε ο ΣΚΑΪ. Έχετε παρακολουθήσει τον οχετό και τα ψέματα των “δημοσιογράφων” και “ρεπόρτερ” του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, οι οποίοι συνέχισαν και μέχρι σήμερα το πρωί. Στο link εδώ είναι η τελευταία δημοσίευση για Οικονόμου και Αναστασοπούλου, στην οποία υπάρχουν και το προηγούμενο ιστορικό.

Και τώρα ήρθε η ώρα να δείτε και το “θετικό” αποτέλεσμα της Μ.Ε.Θ. Θυμίζω ότι είτε το τεστ αυτό είναι πραγματικά θετικό είτε όχι, το νοσοκομείο είναι ούτως ή άλλως καταδικασμένο.

Θα έχει όμως πραγματικά ενδιαφέρον αν ούτε αυτό το τεστ είναι θετικό.

Περιμέναμε λοιπόν να δούμε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα στο gov.gr, όπως το αρνητικό της 5ης Νοεμβρίου.

 

Αντ’ αυτού τι βρίσκουμε;

Αυτό…

Καλό;

Eκεί πού να εκδώσει τη βεβαίωση του αρνητικού αποτελέσματος, κάτω εκεί κάτω δεξιά “ο τελευταίος διαγνωστικός έλεγχος βρέθηκε θετικός!”.

Αυτό.

Πού είναι το αποτέλεσμα;

Πού είναι πού έγινε;

Πού είναι πότε ελήφθη το δείγμα;

Πού είναι πότε βγήκε το αποτέλεσμα;

Τίποτα απολύτως!

Απλά “θετικός”!

Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, αύριο θα ζητήσουμε από το νοσοκομείο με έγγραφο του Γιώργου δια εμού το δείγμα και όλα τα στοιχεία του τεστ.

Για να δούμε…

 

Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο.

Στον λογαριασμό του Γιώργου στο facebook, κάποιοι φίλοι του σε σχόλιά τους του γράφουν ότι δεν ξέρει πόσο ύπουλος είναι ο ιός και ότι μπορεί να εμφανιστεί αργότερα και ας είναι αρνητικό ένα μοριακό.

Για να τελειώνουμε με αυτά τα σχόλια. Το θέμα μας εδώ είναι αν θα μπορούσε να βγει στην πορεία θετική η Μαργέτα ή ότι το νοσοκομείο είπε ψέματα ότι εισήχθη θετική στην κλινική Covid-19; Τότε να τους βάζουν όλους στην Σπιναλόγκα με την πιθανότητα να εμφανιστεί η λέπρα αργότερα! Πραγματικά τα θέλουν και τα γράφουν αυτά;

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x