ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΒΕΛΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΤΩΡΑ !! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΣ ΣΥΜΠΡΑΞΑΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ !!

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, η οποία αναρτημένη στο διαδίκτυο, απέστειλα πριν από λίγα λεπτά καταγγελία-πρόσκληση με το περιεχόμενο που παραθέτω,

Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή για την απάντηση.

Μετά θα ακολουθήσουν άλλες ενέργειες. Προς όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Θα ρωτήσω έναν προς έναν.

Καλό θα ήταν να μη φτάσουμε μέχρι εκεί.

 

Καταγγελία-Πρόσκληση
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς: ***@freemail.gr
Τρί, 9 Νοε στις 3:03 μ.μ.
Η παρούσα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνσή σας που είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι από την επισκόπηση της ιστοσελίδας του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας δεν προέκυψε η ύπαρξη κάποιας ηλεκτρονικής διεύθυνσης δική σας ή του συλλόγου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Ματρώζου αρ. 2 & Πιπεροπούλου.

ΠΡΟΣ

Περικλή Ξηρογιάννη, δικηγόρο, πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, κάτοικο Καλαμάτας, οδός Ψαρών αρ. 13 – Δικαστικό Μέγαρο.

**********************************

     Την 3.11.2021 εισήχθη με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο Καλαμάτας η Μαργέτα Σκιάου, αλβανικής καταγωγής (Marjeta Shqau), 37 ετών. Είχαν προηγηθεί δύο διαγνωστικοί έλεγχοι για τον ιό SARSCoV-2 (ασθένεια Covid-19). Ο πρώτος πραγματοποιήθηκε τρεις μέρες προ της εισαγωγής της κ. Σκιάου, στην οικία της με self test, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό. Ο δεύτερος πραγματοποιήθηκε σε φαρμακείο, με rapid test, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

     Κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο δεν πραγματοποιήθηκε τεστ. Σε ερώτηση της ιδίας και του συζύγου της και εντολέα μου Γεωργίου Κοζομπόλη αν θα γίνει μοριακό τεστ, η απάντηση των ιατρών ήταν ότι δεν χρειάζεται και ότι θα εισαχθεί στην κλινική Covid-19 λόγω του θετικού self test. Σε ερώτηση του ζεύγους πώς είναι δυνατόν να γίνει μεταφορά στην κλινική Covid-19 χωρίς να γίνει μοριακός έλεγχος στο νοσοκομείο και ενώ το δεύτερο τεστ, σαφώς πιο αξιόπιστο αφού έγινε σε φαρμακείο από επιστήμονα φαρμακοποιό, ήταν αρνητικό, η απάντηση των ιατρών ήταν ότι γι αυτούς τα rapid test στα φαρμακεία είναι αναξιόπιστα, ενώ τα self test που κάνουν οι ίδιοι οι πολίτες είναι αξιόπιστα.

     Στη συνέχεια η κ. Σκιάου διαμαρτυρήθηκε ότι ενώ κρύωνε και είχε υψηλό πυρετό ήταν πλήρως εγκαταλελειμμένη. Εκλιπαρούσε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να της δώσει αντιπυρετικά και να της φέρει κουβέρτα να ζεσταθεί αλλά δεν συγκινείτο κανείς. Η ίδια κατάσταση, με μικρότερη διάρκεια, επαναλήφθηκε το βράδυ.

     Με αυτά τα δεδομένα προχώρησα τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Νοεμβρίου σε δημοσίευση, όπως κάνω 18 μήνες τώρα, στην προσωπική μου ιστοσελίδα nikosantoniadis.tv, η οποία καίτοι δημιουργήθηκε πολύ πρόσφατα έχει φτάσει στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας, με 3 εκατομμύρια page views σε πολύ μικρό διάστημα και επισκέψεις από 134 χώρες. Η δημοσίευση αυτή έγινε ταυτόχρονα και στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα makeleio.gr, όπου έχω δικό μου banner, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Together Greece.

     Εντελώς αιφνιδιαστικά, και ενώ η ίδια η κ. Σκιάου, η οποία διαμαρτυρόταν κλαίγοντας στον σύζυγό της ότι έκαιγαν οι πνεύμονές της από το υπερβολικό οξυγόνο, έβλεπε το οξυγόνο της στο 91, διασωληνώθηκε στις 6 Νοεμβρίου. Δεν υπήρχε η παραμικρή ενημέρωση περί επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της ούτε στην ίδια ούτε στον σύζυγό της. Στον τελευταίο, όταν ρώτησε γιατί δεν ενημερώθηκε, οι ιατροί ανέφεραν ότι τον κάλεσαν πολλές φορές αλλά δεν απαντούσε. Ο κ. Κοζομπόλης επιμένει ότι αυτό είναι ψευδές. Άλλωστε, όπως μου ανέφερε, οι ίδιοι ιατροί στη συνέχεια του είπαν ότι τελικά μόνο μία φορά τον κάλεσαν, πλην όμως ο εντολέας μου με βεβαιώνει ότι ούτε αυτό είναι αληθές.

     Και ενώ έτσι είχαν τα πράγματα, από προχθές το βράδυ άρχισε μία ασύλληπτου μεγέθους επίθεση λάσπης στο πρόσωπό μου, η οποία συνεχίστηκε χθες μέχρι το μεσημέρι, από όλα τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία αναπαρήγαγαν τις αθλιότητες σε βάρος μου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Τα δημοσιεύματα και οι τηλεοπτικές εκπομπές έκαναν λόγο για τον «πολύ γνωστό αντιεμβολιαστή δικηγόρο» ή «τον δικηγόρο που χειρίζεται υποθέσεις αντιεμβολιαστών», φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα εμένα αφού είναι πολύ γνωστή η δράση μου σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και έξω από τα σύνορα της χώρας, όχι βεβαίως με την άθλια ταμπέλα του «αντιεμβολιαστή» που παραπέμπει σε αρνητή των εμβολίων γενικώς και όχι ειδικώς του συγκεκριμένου mRNA ή DNA εμβολίου, αλλά ως του δικηγόρου που καταγγέλλει επί 18 μήνες την εφαρμογή πρωτοκόλλου θανάτου σε δεκάδες νοσοκομεία της χώρας, πάντα τεκμηριωμένα και με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων, μαρτυριών και οπτικοακουστικού υλικού, στοιχείων από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες-νεκροτομές. Του δικηγόρου που συγκέντρωσε όλο αυτό το αποδεικτικό υλικό και το κατέθεσε στις 19 Ιουλίου στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

     Είναι η πολύ γνωστή μήνυσή μου των 4.311 σελίδων, εκ των οποίων οι 2.500 αφορούν στο πρωτόκολλο του θανάτου και οι υπόλοιπες στο πρωτόκολλο της απάτης, της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Του δικηγόρου που έχει επιφυλαχθεί να συμπληρώσει τη μήνυση αυτή με το τρίτο πρωτόκολλο για το οποίο εφαρμόστηκαν τα πρώτα δύο, ήτοι αυτό του μαζικού εμβολιασμού και της μείωσης του πληθυσμού. Του δικηγόρου που εκπροσωπεί ομάδα κορυφαίων επιστημόνων και επέδωσε για λογαριασμό τους στις 5 Αυγούστου τον επιστημονικό κόλαφο που συνέταξαν, των 106 σελίδων με τις 131 παραπομπές στη βιβλιογραφία σε επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και μελέτες, στον πρωθυπουργό της χώρας, στον υπουργό Υγείας, στον πρόεδρο της εθνικής επιτροπής για τον κορωνοϊό, στην πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και στην πρόεδρο της Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής, και με το οποίο επιστημονικό κείμενο οποίο αποδεικνύουν τον δολοφονικό μηχανισμό των εμβολίων mRNA και DNA, πλην του κινεζικού που είναι κλασικό εμβόλιο, απαιτώντας απαντήσεις σε τεραστίας σημασίας ερωτήματα που έθεσαν και τα οποία βεβαίως έμειναν αναπάντητα.

     Του δικηγόρου που εκπροσωπεί δεκάδες εμβολιασμένους συνανθρώπους μας και συγγενείς νεκρών συνανθρώπων μας που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους. Του δικηγόρου που πέτυχε σε συνεργασία με ιατρούς και στελέχη του ΕΚΑΒ την άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για την απόκρυψη των παρενεργειών των εμβολίων σε εκατοντάδες περιπτώσεις εμβολιασμένων ασθενών που μεταφέρθηκαν με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία.

     Του δικηγόρου που έχει σώσει δεκάδες ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία, αλλάζοντας με τις παρεμβάσεις του τις νοσηλείες, οδηγώντας σε ματαίωση μεγάλο αριθμό διασωληνώσεων και προκαλώντας τη διακοπή διασωληνώσεων που είχαν γίνει, επειδή τα νοσοκομεία πολύ απλά δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν ιατρικά τις διασωληνώσεις αυτές. Του δικηγόρου που βοήθησε δεκάδες ανθρώπους να ασκήσουν το απόλυτο δικαίωμά τους να λάβουν εξιτήριο από τα νοσοκομεία τα οποία τους παρακρατούσαν παράνομα. Του δικηγόρου που άλλαξε τις νοσηλείες δεκάδων ασθενών, ώστε από «βαριά» ασθενείς γίνονταν καλά και επέστρεφαν στα σπίτια τους, όχι γιατί έχει μαγικές ιδιότητες ή είναι ο Ιησούς Χριστός αλλά γιατί οι ασθενείς αυτοί ήταν εξ αρχής καλά και αυτός απλώς επανέφερε τα πράγματα στην πραγματική διάστασή τους, «αρνητικοποίησε» αμέτρητους ανθρώπους, γιατί πολύ απλά ήταν εξ αρχής αρνητικοί και όχι «θετικοί» με ψευδή ή και ανύπαρκτα «θετικά» αποτελέσματα. Του δικηγόρου που βοήθησε ανθρώπους, ακόμη και μικρά παιδιά, να χειρουργηθούν ή να λάβουν την άμεσα αναγκαία θεραπεία για άσχετα με τον κορωνοϊό σοβαρότατα προβλήματα, όπως μετά από τροχαία ατυχήματα, όταν θυσιάζονταν στον βωμό της απάτης της πανδημίας.

     Του δικηγόρου που παρά τις βαρύτατες καταγγελίες που εξαπολύει επί 18 μήνες κατά δεκάδων νοσοκομείων, τα οποία αποκαλεί κολαστήρια, Νταχάου και Άουσβιτς, τις διοικήσεις τους και συγκεκριμένες μικρές ομάδες σε κάθε νοσοκομείο που εφαρμόζουν το πρωτόκολλο του θανάτου σε αυτά, που παρά τις βαρύτατες καταγγελίες του κατά των ειδικών επιστημόνων που έχουν αποκλείσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής επιστήμης την αντίθετη επιστημονική θέση και άποψη, με την κοινότητα αυτή των επιστημόνων που αντιτίθεται, αμφισβητεί και αντιστέκεται, να βάλλεται συστηματικά, να στοχοποιείται, να λοιδορείται, να φιμώνεται και να απειλείται, γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στο πλαίσιο των παρατηρήσεών της επί της τροποποίησης του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα, που παρά τις βαρύτατες καταγγελίες του κατά του πρωθυπουργού της χώρας, τον οποίο έχει μηνύσει ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης που οργάνωσε και εφαρμόζει τα τρία ως άνω πρωτόκολλα, αλλά και όλων των υπουργών της κυβέρνησης, που παρά τις βαρύτατες καταγγελίες του κατά της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, της μικρής δηλαδή αυτής ομάδας που την ελέγχει στην σκοτεινή αυτή περίοδο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, παραμένει όρθιος χωρίς ούτε μία προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του, ακριβώς διότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε μία λέξη από τις αμέτρητες καταγγελίες του.

     Σύμφωνα με το άθλιο «ρεπορτάζ» του ΣΚΑΪ, «δημοσιογράφοι» του σταθμού επικοινώνησαν με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση, δικηγόρο και μέλος του συλλόγου του οποίου είστε πρόεδρος, γεγονός το οποίο ελπίζω να μην συνδέεται με την κατωτέρω εκτιθέμενη άθλια ανακοίνωσή του σε βάρος μου, η οποία διοικήτρια τους διαβεβαίωσε ότι ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα, ότι είναι ψευδές ότι η κ. Σκιάου εισήχθη αρνητική στην κλινική Covid-19, διότι έγινε μοριακό τεστ το οποίο ήταν θετικό. Και ότι τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί επειδή δεν έπεφτε ο πυρετός, ώστε το ακούσαμε και αυτό, να γίνεται διασωλήνωση επειδή δεν πέφτει ο πυρετός και όχι γιατί είναι χαμηλός ο κορεσμός και ότι και οι άλλες σχετικές τιμές είναι στο κόκκινο, όπως το διοξείδιο, το ph, οι αναπνοές, και η εικόνα της αξονικής είναι κακή.

     Σύμφωνα λοιπόν με την κ. Αλαιεφέρη-Καραθαάση, έγινε μοριακός έλεγχος στις 3 Νοεμβρίου, το αποτέλεσμα ήταν θετικό και έτσι ορθά η κ. Σκιάου μεταφέρθηκε την ίδια μέρα στην κλινική Covid-19. Για την επί τρίωρο εγκατάλειψή της χωρίς αντιπυρετικά και κουβέρτα δεν αναφέρθηκε τίποτα στο «ρεπορτάζ».

     Χθες το βράδυ σε ζωντανή μετάδοση που έκανα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook και στη συνέχεια με δημοσίευση στα ανωτέρω μέσα (nikosantoniadis.tvmakeleio.grFacebook και Together Greece), απέδειξα ότι η διοίκηση του νοσοκομείου εψεύσθη σχετικά με τον μοριακό έλεγχο που έγινε στην κ. Σκιάου, δημοσιοποιώντας το αποτέλεσμα της 5ης (και όχι 3ης) Νοεμβρίου του μοριακού τεστ που έγινε στο νοσοκομείο με δείγμα που ελήφθη μέσα σε αυτό και εστάλη σε ιδιωτικό εργαστήριο. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό (επισυνάπτεται), ώστε η κ. Σκιάου εισήχθη αρνητική στην κλινική Covid-19, όπου παρέμεινε αρνητική τουλάχιστον μέχρι τον μοριακό ως άνω έλεγχο, για να διασωληνωθεί στις 6 Νοεμβρίου επειδή …δεν έπεφτε ο πυρετός, και να μεταφερθεί στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου, όπου εκεί το πρώτον βγήκε θετική, όπως ισχυρίζεται το νοσοκομείο. Πλην όμως δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για το αποτέλεσμα αυτό. Αυτό που εμφανίζεται στο σύστημα δεν είναι το μοριακό αποτέλεσμα με όλα τα στοιχεία του, όπως το αρνητικό που σας επισυνάπτω, αλλά μία απλή σημείωση κάτω δεξιά ότι «ο τελευταίος διαγνωστικός έλεγχος βρέθηκε θετικός!». Σας επισυνάπτω και το στοιχείο αυτό. Πουθενά το αποτέλεσμα που να γράφει πότε ελήφθη το δείγμα και πότε βγήκε το αποτέλεσμα. Ώστε και αυτό είναι κάτι που άμεσα επίσης θα διερευνήσουμε.

     Χθες, την ώρα που ετοιμαζόμουν να κάνω την ζωντανή μετάδοση και να προχωρήσω στη δημοσίευση για να ρίξω τη βόμβα στα θεμέλια της προπαγάνδας των συστημικών Μ.Μ.Ε. και να αποκαλύψω τα ψεύδη της διοίκησης του νοσοκομείου, με ενημέρωσαν για ένα δημοσίευμα στον ιστότοπο «messinialive.gr». Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Διευκρινίσεις από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας – Δεν είναι μέλος μας ο δικηγόρος της 37χρονης που διασωληνώθηκε». Ήδη από τον τίτλο καταλάβαινε κανείς ότι θέλατε να διώξετε από πάνω σας την «ρετσινιά» να είναι μέλος σας ο «δικηγόρος της 37χρονης». Η πρώτη απορία που δημιουργήθηκε όχι μόνο σε μένα αλλά και σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που με γνωρίζουν και με ακολουθούν, ήταν από πού προέκυψε η ανάγκη της διευκρίνισης αυτής. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο δικηγόρος της 37χρονης είναι ο Νίκος Αντωνιάδης, όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι είναι δικηγόρος Αθηνών. Υπέθεσα ότι στην ανακοίνωση θα διαβάζαμε τον λόγο της «διευκρίνισης».

     Πουθενά. Είναι σαν να αποτέλεσε πρόσχημα μόνο και μόνο για να γίνει επίθεση στο πρόσωπό μου και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας και να συμμετάσχει και αυτός στην επιχείρηση στοχοποίησης και λάσπης στο πρόσωπό μου.

     Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτό ακριβώς αποδεικνύει:

            «Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

“Σχετικά με το περιστατικό της διασωλήνωσης 37χρονης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για το οποίο αναφέρεται η εμπλοκή Δικηγόρου ως συμβούλου της οικογένειας, που φέρεται να δηλώνει ότι αμφισβητείται η ιατρική κρίση για την κατάσταση της υγείας της 37χρονης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας ενημερώνει ότι δεν πρόκειται για Δικηγόρο μέλος του, και ότι θα πράξει ότι προβλέπεται για την διακρίβωση του Δικηγορικού Συλλόγου του οποίου είναι μέλος ο αναφερόμενος, και την κίνηση των προβλεπομένων διαδικασιών, δεδομένου ότι οι Δικηγόροι είναι πρώτοι από όλους υποχρεωμένοι να τηρούν τους νόμους και να μην συμβάλλουν σε οποιαδήποτε παραπληροφόρηση, που μάλιστα να οδηγεί και σε διακινδύνευση της ζωής συμπολιτών μας”.

     Μέχρι την περίεργη «διευκρίνιση» και το «φέρεται ότι αμφισβητεί την ιατρική κρίση για την κατάσταση της υγείας της 37χρονης», θα μπορούσα να προσπεράσω την ανακοίνωση χωρίς να δώσω σημασία. Η συνέχεια όμως με υποχρεώνει να αντιδράσω.

     Διότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας «ενημερώνει» ότι «θα πράξει ό,τι (το κόμμα δικό μου…) προβλέπεται για την διακρίβωση του Δικηγορικού Συλλόγου του οποίου είναι μέλος ο αναφερόμενος, δεδομένου ότι οι Δικηγόροι είναι πρώτοι από όλους υποχρεωμένοι να τηρούν τους νόμους» !!

     Επομένως με την ανακοίνωση αυτή ισχυρίζεστε ότι εγώ δεν τηρώ τους νόμους, χωρίς βεβαίως να γίνεται η ελαχίστη αναφορά στους νόμους τους οποίους ισχυρίζεστε ότι δεν τηρώ.

     Και ολοκληρώνετε την βαρύτατα προσβλητική αναφορά στο πρόσωπό μου,  το οποίο ουδείς μπορεί να σας πιστέψει ότι δεν γνωρίζατε ή στην απίθανη περίπτωση που δεν το γνωρίζατε δεν μπορούσατε να μάθετε σε ένα λεπτό ποιο είναι επικοινωνώντας με όποιο μέσο επιλέγατε από όλα όσα μου επιτίθεντο ταυτόχρονα, με τη φράση «να μην συμβάλλουν σε οποιαδήποτε παραπληροφόρηση, που μάλιστα οδηγεί σε διακινδύνευση της ζωής των συμπολιτών μας» !!

     Επομένως εγώ επιπλέον παραπληροφορώ και θέτω σε κίνδυνο τη ζωή συμπολιτών μου, χωρίς βεβαίως και πάλι να γίνεται η ελαχίστη αναφορά σε τι συνίσταται η πληροφόρηση αυτή, ποια γεγονότα που διέδωσα είναι ψευδή, δυνάμενα δε να θέσουν τη ζωή των συμπολιτών μας σε κίνδυνο.

     Φροντίσατε δε να έχετε στην ανακοίνωση αυτή με έντονα γράμματα τα επίμαχα σημεία ώστε να εξασφαλίσετε ότι δεν θα διαφύγουν της προσοχής των αναγνωστών.

     Μετά ταύτα δια της παρούσης καταγγέλλω την απρόκλητη συκοφαντική και βαρύτατα προσβλητική σε βάρος μου ως άνω ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας του οποίου είστε πρόεδρος, και σας καλώ όπως άμεσα με ενημερώσετε για τα στοιχεία των μελών του συλλόγου που υπογράφουν τον ως άνω λίβελλο, πέραν υμών που αυτονοήτως συμπράξατε στη σύνταξη και δημοσιοποίησή του, προκειμένου να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου ενώπιον των αρμοδίων ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων και εισαγγελικών αρχών.

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2021

Ο Καταγγέλλων-Προσκαλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x