ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !! ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ ;; ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ” ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΘΕΤΙΚΗ 37ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID-19 ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΣΤ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ !!

Δεν έχουμε ακούσει ούτε έχουμε διαβάσει στα Μ.Μ.Ε. κάτι για την Εισαγγελία της Καλαμάτας. Φυσικά, το σχέδιο ήταν να στοχοποιηθώ εγώ με συνεχείς επιθέσεις ώστε να παρέμβει η τοπική εισαγγελική αρχή. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να παρενέβαινε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Να πάρει και το αίμα του πίσω ο Βασίλης Πλιώτας που τόσα έχω πει και γράψει γι αυτόν και τον έχω άλλωστε σε περίοπτη θέση και στη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου. Για τον σκοπό αυτό άλλωστε (και γι αυτόν), ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας συμμετείχε στις επιθέσεις λάσπης εναντίον μου, προσδίδοντας σε αυτές νομικό/ποινικό χαρακτήρα αφού έκανε λόγο για “παραπληροφόρηση” (191 Π.Κ.) και “κίνδυνο” για την υγεία των πολιτών (306 Π.Κ.).

Μετά τη δημοσιοποίηση του αρνητικού τεστ της 37χρονης Μαργέτας Σκιάου μέσα στο νοσοκομείο στις 5 Νοεμβρίου (εδώ η δημοσίευση), δύο μέρες μετά την εισαγωγή της στην κλινική Covid-19, και για να γίνει απολύτως ξεκάθαρο για τι πράγμα μιλάμε και με τις δικές τους παραδοχές, μετά τη δημοσιοποίηση του αρνητικού για λέπρα τεστ δύο μέρες μετά τη μεταφορά της στην Σπιναλόγκα δίπλα σε λεπρούς, τα Μ.Μ.Ε., πλην των αμετανόητων ψευτών του ελεεινότερου προπαγανδιστικού μέσου του Φαλήρου (δείτε εδώ), έβγαλαν τον σκασμό, την ίδια ώρα που αναμένω απάντηση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας στην καταγγελία-πρόσκληση που απηύθυνα χθες το μεσημέρι στον πρόεδρό της Περικλή Ξηρογιάννη, και τα στοιχεία των μελών του συλλόγου που υπέγραψαν τον λίβελλο εναντίον μου. Εδώ η σχετική δημοσίευση.

Οι εισαγγελικές αρχές της χώρας έχουν παίξει από την πρώτη στιγμή καθοριστικό ρόλο στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Καλύπτουν συστηματικά όλες τις παραβατικές συμπεριφορές των μελών της εγκληματικής οργάνωσης και των συνεργών της, κλείνοντας τα μάτια ακόμα και στις συμπεριφορές εκείνες οι οποίες είναι παραβατικές με βάση τις αποφάσεις και τα μέτρα που η ίδια η οργάνωση επιβάλλει στους πολίτες, και κυρίως κλείνοντας τα μάτια στα αμέτρητα εγκλήματα που έχω δημόσια καταγγείλει όλο αυτό το διάστημα σε δεκάδες νοσοκομεία. Έχω όμως εξηγήσει ότι όταν μιλάμε για εισαγγελικές αρχές δεν εννοούμε το σύνολο των εισαγγελέων της χώρας αλλά τη μικρή αυτή ομάδα που κρατάει τα κλειδιά της Δικαιοσύνης. Και αναφέρομαι στη Δικαιοσύνη και όχι μόνο στις Εισαγγελίες, αφού τις ποινικές διαδικασίες τις κινούν οι εισαγγελείς και επομένως ελέγχουν την ποινική Δικαιοσύνη στο μεγαλύτερο βαθμό.

Αυτοί αποφασίζουν ποιοι πολίτες θα καταστούν ύποπτοι και θα τρέχουν στα αυτόφωρα και ποιοι θα μείνουν στο ακαταδίωκτο όσο σοβαρά και αν είναι τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Όταν όμως λέμε οι “εισαγγελείς” εννοούμε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την προϊσταμένη της Εισαγγελίας της πρωτεύουσας και όλους τους άλλους προϊσταμένους των Εισαγγελιών της χώρας. Οι υπόλοιποι εισαγγελείς δεν έχουν τη δικονομική δυνατότητα να παρέμβουν. Μιλάω για την αυτεπάγγελτη κίνηση των ποινικών διαδικασιών. Στις περιπτώσεις των μηνύσεων που κατατίθενται από πολίτες, εκεί την αρμοδιότητα την έχουν οι εισαγγελείς στους οποίους αυτές χρεώνονται, είτε στο αρχικό στάδιο της υποβολής της μήνυσης είτε μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης. Και εκεί συναντάμε δύο κατηγορίες εισαγγελέων. Τους εισαγγελείς δηλαδή που κάνουν το καθήκον τους, όπως αυτοί που έδωσαν αμέσως την αυτονόητη εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής μετά την υποβολή μηνύσεως για το έγκλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αλλά και αυτοί που με διάφορα προσχήματα ή απλώς καθυστερώντας χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα, αφήνουν τις σορούς των νεκρών στα νεκροτομεία επί μήνες. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της αντεισαγγελέως Ειρήνης Χρυσικού στην υπόθεση της Άννας Ψυχογυιού, για την οποία θα διαβάσετε σε επόμενη δημοσίευση.

Η υπόθεση της 37χρονης έλαβε τεράστιες διαστάσεις. Καθόλου τυχαία αφού τα κοράκια των Μ.Μ.Ε. πίστεψαν ότι αυτή εδώ η ιστορία προσφερόταν για μία νέα οργανωμένη επίθεση εναντίον μου, χωρίς αυτή τη φορά να σπάσουν τα μούτρα τους όπως έγινε στην υπόθεση του Ευαγγελισμού. Τελικά τα έσπασαν και τώρα και ο κρότος ακούστηκε μέχρι το διάστημα.

Οπότε μετά τα ψέματα που αποκαλύφθηκαν και την αποδεδειγμένη έκθεση της 37χρονης στον κορωνοϊό, θα ανέμενε κανείς υπό φυσιολογικές συνθήκες να είχε άμεσα παρέμβει η κατά τόπο αρμόδια εισαγγελική αρχή, η οποία εν προκειμένω είναι αυτή της Καλαμάτας, και να διατάξει κατεπείγουσα μάλιστα προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των αξιοποίνων πράξεων, η τέλεση των οποίων προκύπτει από σωρεία δημοσιεύσεων σε τέσσερα μέσα με άπειρες κοινοποιήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες.

Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα. Σιγή ιχθύος από την Εισαγγελία της Καλαμάτας. Καταλαβαίνετε τι θα είχε γίνει αν το νοσοκομείο αποδείκνυε ότι είχε γίνει τεστ προ της εισαγωγής της στην κλινική Covid-19 και αυτό ήταν θετικό. Εκεί ιερή αγανάκτηση θα καταλάμβανε τα Μ.Μ.Ε. για τον αντιεμβολιαστή δικηγόρο και η Εισαγγελία της Καλαμάτας θα είχε σπεύσει.

Όπως έκανε τότε στην υπόθεση του Ευαγγελισμού η Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία ικανοποιώντας των κοινό περί “δικαίου” αίσθημα των …Μ.Μ.Ε. και των μισθοφόρων του διαδικτύου διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, εξαιρώντας τους ήρωες γιατρούς του Ευαγγελισμού από τον ποινικό έλεγχο, προκαταλαμβάνοντας κατά το μεγαλύτερο μέρος την κρίση της Δικαιοσύνης την οποία επιχείρησε να χειραγωγήσει από την πρώτη στιγμή, αναθέτοντας στον εισαγγελέα Γεώργιο Νούλη τη διενέργεια της εξέτασης, και εκεί που τα αφηνιασμένα κοράκια ανέμεναν με λαχτάρα τη μεγάλη είδηση, πήραν φόρα και έσπασαν το κεφάλι τους στον τοίχο, αφού ο κ. Νούλης κατάλαβε τι είχε συμβεί και δεν με κάλεσε ποτέ.

Βεβαίως ενώ τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. έβγαλαν τον σκασμό για την υπόθεση του Ευαγγελισμού, τα έμμισθα αποτυχημένα πρακτόρια του διαδικτύου, μην έχοντας τίποτα άλλο να γράψουν και να δημοσιεύσουν εξακολούθησαν να αναφέρονται στην υπόθεση με σχόλια του τύπου “υπάρχει …ανοιχτή ποινική διαδικασία εναντίον τους” (βάζουν και τον Δημήτρη μέσα), “έχω πληροφορίες εγώ, έρχεται η ώρα τους”, τα γνωστά δηλαδή τα πρακτορίστικα τα γκεμπελικά, αν και που και που τους βγαίνει και η απελπισία σε κάτι σχόλια του τύπου “τι κάνει ο κ. Νούλης, γιατί αργεί;” ή του επιτίθενται κιόλας, “κοιμάται ο Νούλης”, ενώ ένα άλλο πρακτοράκι έφτασε στο σημείο από την απόγνωσή του και την επίγνωση της αποτυχίας του ιδίου και των “συναδέλφων” του, και βλέποντας ότι έρχεται η ώρα που το σύστημα θα τους πετάξει σαν στυμμένες λεμονόκουπες, ενώ αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι όπου να ‘ναι έρχεται η δική τους ώρα αντί να έρθει η …δική μου και ότι το σύστημα πολύ σύντομα θα τους παρατήσει ως αναλώσιμους στο έλεός μου, άρχισε να αναρωτιέται απευθυνόμενο σε αυτούς που τον …πληρώνουν (για να τους πει ουσιαστικά τι άλλο να κάνει πια…) “από που σας κρατάει” !

Δυστυχώς για τα πρακτόρια, η οργάνωση, που εν προκειμένω ενεργεί όπως οι Ναζί με τους δοσίλογους, έχει πολύ σοβαρότερους πυλώνες να στηρίξει. Με τα άπλυτα ανθρωπάρια των υπογείων θα ασχοληθεί; Όσο δούλεψαν δούλεψαν, έκαναν το μεροκάματό τους, αλλά ως εδώ. Μία τρύπα στο νερό έκαναν ώστε η οργάνωση αναγκάστηκε να βάλει τα μεγάλα μέσα ρίχνοντας στην αρένα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. και τα μεγάλα “δημοσιογραφικά” ονόματα, και τους “στρατηγούς” της “πανδημίας” και των προπαγάνδας των εμβολίων όπως τους έχει χαρακτηρίσει ο Δημήτρης, από Ελλάδα, Η.Π.Α. και Καναδά.

Τώρα όμως αν η Εισαγγελία της Καλαμάτας επέμβει πρέπει υποχρεωτικά να επέμβει εναντίον του συστήματος, μέρος του οποίου είναι και η ίδια βεβαίως, και αυτό είναι κάτι που οι εντολοδόχοι του Μαξίμου ούτε που να το σκέφτονται. Κρύος ιδρώτας…

Ίδια σιωπή άλλωστε είχαμε από την Εισαγγελία της Καλαμάτας και την προηγούμενη φορά που επιτέθηκα στο νοσοκομείο, τότε που έσωσα τον πατέρα του φίλου πλέον Γιώργου Ζωντανού, ο οποίος είχε επίσης περιγράψει συνθήκες πλήρους εγκατάλειψης του πατέρα του και έκθεσής του τόσο στον κορωνοϊό όσο και στο κρύο.

Ο άνθρωπος μετά την παρέμβασή μου τότε γλίτωσε και πήγε στο σπίτι του.

Θέλω να τους δω πόσο θα εκτεθούν ακόμα.

Και εγώ εδώ είμαι.

Άπραγος δεν θα μείνω…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x