ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΜΒΑ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ – ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΠΛΕΥΡΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΕΡΤ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ !!! 38% ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ !!! ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ COVID-19 ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ !!! ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΕ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ (με τα δικά σας !!) Κ.Υ.Α. !!! ΤΗΝ Κ.Υ.Α – ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται στις ζωντανές μεταδόσεις στα Μ.Μ.Ε. !! Τις οποίες τους βλέπω σιγά σιγά να τις κόβουν και να περιορίζονται στα στημένα ρεπορτάζ και στα κόψε – ράψε !!

Έγινε το πρωί απευθείας σύνδεση της ΕΡΤ με τον Ευαγγελισμό. Η ρεπόρτερ έχει δίπλα της έναν βοηθό πνευμονολόγου να μιλήσει για την ασφυκτική πίεση που δέχεται το Ε.Σ.Υ. και τη δραματική αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Αυτό δηλαδή που πρέπει οπωσδήποτε να βγει για να συντηρηθεί η προπαγάνδα.

Και κάπου εκεί αρχίζουν οι κεραυνοί του πνευμονολόγου ο οποίος δεν είχε σταματημό !

Και αφού τα λέει όλα αυτά που διαβάζετε στους τίτλους και θα τα ακούσετε και στο βίντεο, ο παρουσιαστής επιχειρεί να τα μπαλώσει λίγο γιατί άλλο πίστευε ότι θα βγει και άλλο έβγαινε, και άρχισε να ψελλίζει εκεί κάτι του τύπου “εμβολιασμένοι οι οποίοι αν έχουν και κανένα υποκείμενο νόσημα οι άνθρωποι…” (λες και οι ανεμβολίαστοι που μπαίνουν μέσα είναι ο Superman παρέα με τον Spiderman και την Wonder Woman, δίπλα στον Λεωνίδας με τους 300 πριν συναντήσουν τους Πέρσες, μαζί με τον Ηρακλή σε διάλειμμα από άθλους του…), για να έχει ταυτόχρονα και ενίσχυση από το πάνελ του τύπου “και αν έχει περάσει και μεγάλο διάστημα από τον εμβολιασμό τους…“.

Για να πέσει και ο τελευταίος κεραυνός που δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πάνελ το οποίο γέμισε με σκυμμένα κεφάλια πλην ενός ο οποίος μάλλον έμεινε στήλη άλατος. Πάγωσε.

 

Όχι, όχι, τους λέει ο πνευμονολόγος !!

“Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε εμβολιασμένους χωρίς νοσηρότητες που νόσησαν βαριά” !!!

Εντάξει, κύριε Πλεύρη;

Όλα καλά εκεί με τις αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών και τη φονική Κ.Υ.Α.;

Ευχαριστημένος με αυτά που κάνετε;

Ευχαριστημένος που έχετε τους ανεμβολίαστους μακριά από τα νοσοκομεία για να προστατεύσετε την υγεία των εμβολιασμένων υγειονομικών ώστε απλώς να κολλάνε και να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον και μαζί και τους ασθενείς;

Ευχαριστημένος με την Κ.Υ.Α. με την οποία έχετε δώσει ελευθερίες σε όλους τους εμβολιασμένους ανεξαρτήτως του χρόνου του εμβολιασμού τους, ενώ εσείς ο ίδιος και όλοι οι “ειδικοί” και τα τσιράκια σας στα κανάλια, μας λέτε ότι όσοι εμβολιάστηκαν πριν το εξάμηνο είναι ανεμβολίαστοι; Και που τώρα ο Βασιλακόπουλος, ο δικός σας Βασιλακόπουλος, το έκανε τετράμηνο;

Ακόμα δε περιμένει όλη η χώρα να δώσετε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους νοσήσαντες, τους διασωληνωμένους και τους νεκρούς από κορωνοϊό που ήταν εμβολιασμένοι. Για να δούμε πόσοι από αυτούς είχαν εμβολιαστεί προ εξαμήνου και πίσω και ποιοι μέσα στο τελευταίο εξάμηνο. Για να δούμε μέχρι που φτάνουν τα παραμύθια σας.

Όλα καλά λοιπόν;

Πάντα καλά.

Δεν θα έλεγα όμως το ίδιο και για την Ελλάδα, κύριε Πλεύρη.

Την έχετε διαλύσει…

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x
Hide picture