ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ;; ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ;; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ;; ΑΛΛΑ ΟΣΟ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Ο ΠΛΙΩΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΤΕ !!

Η διοικήτρια του νοσοκομείου της Καλαμάτας, δικηγόρος Ελένη Αλειφέρη, όπως μαθαίνουμε από το site eleftheriaonline.gr, μίλησε. Εννοείται ότι και το site αυτό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την προπαγάνδα περί “αντιεμβολιαστών” ώστε κάνοντας εισαγωγή στις δηλώσεις της διοικήτριας για την 37χρονη, γράφει:

Για την 37χρονη διασωληνωμένη γυναίκα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Covid, για την οποία υπήρξαν επικριτικές αναφορές για γιατρούς και διοίκηση, προερχόμενες κυρίως από αντιεμβολιαστικές πηγές, η κ. Αλειφέρη είπε…“.

Ναι, εντάξει παλικάρια. Προερχόμενες κυρίως από αντιεμβολιαστικές πηγές. Λες και το θέμα έχει να κάνει με το εμβόλιο, φωστήρες.

https://eleftheriaonline.gr/local/koinonia/ygeia/item/256606-se-oriako-simeio-to-nosokomeio-kalamatas-ekklisi-aleiferi-se-idiotes-giatroys

Αφού λοιπόν η διοικήτρια έκανε τις γνωστές εκκλήσεις για να είναι και αυτή στο κλίμα των ημερών, αναφέρθηκε στην υπόθεση της 37χρονης. Και ενώ περίμενε κανείς να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι η Μαργέτα παρέμενε επί ώρες χωρίς αντιπυρετικά και εκτεθειμένη στο κρύο, και κυρίως για το γεγονός ότι αποδείχθηκε ότι εισήχθη στην κλινική Covid-19 αρνητική παρά τα όσα ψευδώς περί του αντιθέτου βεβαίωνε το νοσοκομείο, είπε τα ακόλουθα:

Είναι λυπηρό για μια 37χρονη να κρίνεται η ζωή της με αυτό τον τρόπο. Είναι 2 ημέρες διασωληνωμένη και οι γιατροί προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να την βοηθήσουν. Δεν υπήρξε κίνηση νομική πέρα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε σάιτ. Υπήρξε επιρροή αντιεμβολιαστών στο περιβάλλον της ασθενούς, που οδήγησε σε καθυστερημένη προσέλευση. Ήρθε στις 3 Νοεμβρίου σε βαριά κατάσταση. Έχουν γίνει τα πάντα από το Νοσοκομείο. Είναι δραματικό αυτό που ζει η οικογένεια. Να σταθούμε στο ότι η ασθενής θα πρέπει να ξεπεράσει το συντομότερο αυτό που ζει“.

Επειδή βεβαίως αυτά δεν μπορώ να τα αφήσω έτσι να κυκλοφορούν, απευθύνω την παρακάτω ανοιχτή επιστολή στην κ. Ελένη Αλειφέρη:

Προς τη διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Ελένη Αλειφέρη.

Φέρεστε σύμφωνα με σχετικές δημοσιεύσεις να έχετε τοποθετηθεί επί της πολύ γνωστής πλέον σε όλο το πανελλήνιο υπόθεσης της 37χρονης Μαργέτας Σκιάου, η οποία εισήχθη την 3.11.2021 αρνητική στο νοσοκομείο σας και μεταφέρθηκε απευθείας επίσης αρνητική στην κλινική Covid-19, παρέμεινε σε αυτήν κατά διαστήματα χωρίς αντιπυρετικά και εκτεθειμένη στο κρύο, εν συνεχεία, την 6.11.2021, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Μ.Ε.Θ. Covid-19 του νοσοκομείου, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα 11.11.2021. Το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα που υπάρχει, και όπως υπάρχει, εντός του νοσοκομείου είναι ένα δηλωθέν στο gov.gr, μόνο ως αποτέλεσμα και χωρίς άλλα στοιχεία, το οποίο σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό της Μ.Ε.Θ. προέκυψε μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκε με δείγμα το οποίο ελήφθη το πρώτον στην Μ.Ε.Θ. μετά τη μεταφορά της εκεί. Τα πλήρη στοιχεία του τεστ αυτού έχουν ήδη ζητηθεί από τον σύζυγο της κ. Σκιάου, Γεώργιο Κοζομπόλη.

Στις σχετικές δηλώσεις σας αναφέρετε τα ακόλουθα:

Είναι λυπηρό για μια 37χρονη να κρίνεται η ζωή της με αυτό τον τρόπο.

*Ποιος είναι “αυτός ο τρόπος”, κυρία Αλειφέρη; Αν εννοείτε το γεγονός ότι παρέμεινε κατά τα άνω επί ώρες χωρίς αντιπυρετικά, εκτεθειμένη στο κρύο αλλά και στον κορωνοϊό ενώ εισήχθη στην κλινική Covid-19 αρνητική, θα συμφωνήσω μαζί σας.

Είναι 2 ημέρες διασωληνωμένη και οι γιατροί προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να την βοηθήσουν.

*Σωστά. Και ως προς τον χρόνο και ως προς την προσπάθεια στη Μ.Ε.Θ. να τη βοηθήσουν.

Δεν υπήρξε κίνηση νομική πέρα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε σάιτ.

*Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Απορώ με την “διευκρίνιση”.

Υπήρξε επιρροή αντιεμβολιαστών στο περιβάλλον της ασθενούς, που οδήγησε σε καθυστερημένη προσέλευση.

Εδώ σταθείτε.

1) Ποιο εννοείτε ως “περιβάλλον της ασθενούς”; Τον σύζυγο; Τον μπατζανάκη; Τον κουμπάρο; Τον Δαλάι Λάμα;

Ποιους;

Μήπως εμένα;

2) Εννοείτε ότι η ίδια ήταν υπέρμαχος των εμβολίων και επηρεάστηκε αρνητικά από αυτό το ακαθόριστο “περιβάλλον”;

3) Τι εννοείτε με τη λέξη “αντιμεμβολιαστές”;

Εννοείτε ότι η ίδια ή τέλος πάντων το “περιβάλλον” της είναι αντίθετο με πάσης φύσεως εμβολιασμούς και όλα τα εμβόλια γενικώς και όχι ότι αμφισβητούν το συγκεκριμένο; Γιατί ο όρος “αντιμεβολιαστής” παραπέμπει σε απόλυτα αρνητική στάση έναντι όλων των εμβολίων, εκτός και αν άλλα Ελληνικά μιλάτε εσείς και άλλα εμείς οι …αντιεμβολιαστές.

4) Τι σχέση έχει το “αντιεμβολιαστικό περιβάλλον” με τη νοσηλεία της 37χρονης;

Όχι, πραγματικά σας ρωτάω!

Μήπως αυτό παραπέμπει στη διπλή ταμπέλα “αντιεμβολιαστή” και “αρνητή του ιού”; Γιατί αρνήτρια του ιού δεν την λες και εύκολα την Μαργέτα, όταν έκανε με δική της πρωτοβουλία όχι ένα αλλά δύο διαγνωστικά τεστ ενός ιού του οποίου την ύπαρξη προφανώς και αναγνωρίζει.

Επομένως;

Επιμένω.

Με ποια έννοια;

Το εμβόλιο ήταν να πάει να κάνει και την καθυστέρησε το περιβάλλον των αντιεμβολιαστών;

Για να πάμε και στην “καθυστέρηση”.

Πού την είδατε την καθυστέρηση αυτή εσείς;

Όχι, πραγματικά και πάλι!

Πού την είδατε;

Πρώτη φορά το λέτε αυτό!

Έπρεπε κάτι να προσθέστε για να δικαιολογήσετε την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στα κρίσιμα ζητήματα και βρήκατε την “καθυστέρηση” για την οποία τίποτα δεν είχατε πει μέχρι τώρα; Γιατί αν είχατε πει να είστε σίγουρη ότι θα το είχαν αναφέρει πρώτο απ’ όλα τα κανάλια.

Λοιπόν;

Να μας εξηγήσετε ποια ήταν αυτή η καθυστέρηση όταν η Μαργέτα έκανε self test το οποίο βγήκε θετικό και όταν ο πυρετός της ανέβηκε επισκέφτηκε φαρμακείο, το τεστ στο οποίο βγήκε αρνητικό, πλην όμως επειδή ο πυρετός δεν υποχωρούσε η ίδια αποφάσισε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Επομένως;

Απλά να πείτε κάτι και ό,τι να ‘ναι;

Ήρθε στις 3 Νοεμβρίου σε βαριά κατάσταση.

Ορίστε;

Σε βαριά κατάσταση ήρθε;

Και πώς τότε πήγε μόνη της στο νοσοκομείο; Έτσι πάνε οι “βαριά ασθενείς” στα νοσοκομεία;

Περπατώντας;

Απίστευτα πράγματα λέτε κυρία Αλειφέρη.

Ή μήπως ήταν βαριά και τη μετέφερε ο άντρας της μετατρέποντας το αυτοκίνητό τους σε ασθενοφόρο εκτελώντας χρέη ταυτόχρονα οδηγού και τραυματιοφορέα με τέσσερα χέρια βεβαίως ελλείψει τρίτου προσώπου;

Πραγματικά απίστευτα πράγματα.

Τόσο πολύ έχετε συνηθίσει να λέτε ό,τι να ‘ναι στους “δημοσιογράφους” ξέροντας ότι αυτοί θα τα μεταφέρουν αμάσητα στον κόσμο για να τα φάει και αυτός με τη σειρά του αμάσητα ως δεδομένα και αληθή;

Και άντε να δεχθώ ότι έγιναν όλα αυτά, με τον Γιώργο Κοζομπόλη σε χρέη οδηγού και διπλού τραυματιοφορέα.

Στο νοσοκομείο αφού ήρθε σε βαριά κατάσταση πώς και άντεξε τρεις ολόκληρες μέρες;

Ξανάνιωσε προσωρινά όταν μπήκε, είδε τα χαμογελαστά πρόσωπα των ηρώων και καταχάρηκε που την είχαν σε κλινική covid αρνητική, να ψήνεται στον πυρετό χωρίς αντιπυρετικά, απολαμβάνοντας την παγωνιά, και απλά μετά από τρεις μέρες δεν την την χάρισε ο ανύπαρκτος κορωνοϊός και την έστειλε στη ΜΕΘ;

χουν γίνει τα πάντα από το Νοσοκομείο.

*Μην προκαλείτε…

Είναι δραματικό αυτό που ζει η οικογένεια.

Επιμένω.

Μην προκαλείτε.

Να σταθούμε στο ότι η ασθενής θα πρέπει να ξεπεράσει το συντομότερο αυτό που ζει.

Κρατώντας μία …μικρή διαφωνία ως προς πού οφείλεται αυτό που ζει, κατά τα λοιπά δεν θα διαφωνήσω. Γι αυτό άλλωστε, για να ξεπεράσει η Μαργέτα “αυτό που ζει” αγωνίζομαι από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της και στο πλευρό του άντρα της.

Σας προκαλώ λοιπόν !

Απαντήστε στην επιστολή αυτή !

Και δώστε επιτέλους απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα τα οποία αφήνετε αναπάντητα !

Ο κόσμος κατάλαβε κυρία Αλειφέρη.

Και καταλαβαίνει επίσης ότι τα ίδια θα λέτε και θα κάνετε όσο έχετε την κάλυψη του υπουργού, της κυβέρνησης, του Πλιώτα και της Εισαγγελίας Καλαμάτας.

Και γι αυτό αγωνίζομαι όμως.

Για να μην την έχετε για πολύ ακόμα…

 

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x