ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ;; TEΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΗΚΕ ΜΕ COVID ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΝΟΝ COVID Μ.Ε.Θ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ !! ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!! ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ;; ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ Μ.Ε.Θ. COVID ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΟΝ COVID ;; ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Ή ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ;;

Και δείτε τώρα πώς επιστρέφουμε στην Καλαμάτα. Εκεί που νοσηλεύεται η Μαργέτα Σκιάου, σε σταθερή κατάσταση πλέον, με τη γνωστή σε όλη τη χώρα επίθεση που δέχθηκα ταυτόχρονα από όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε. για τις συνθήκες της νοσηλείας της και τις δημόσιες καταγγελίες μου. Μέχρι που οι καταγγελίες αυτές αποδείχθηκαν αληθείς, το αρνητικό τεστ που δημοσιοποίησα γκρέμισε το νοσοκομείο και τα ψέματα που έλεγε μέχρι εκείνη την ώρα, και τα Μ.Μ.Ε. έβγαλαν τελικά τον σκασμό, με τον ΣΚΑΪ να επιμένει μέχρι και προχθές το πρωί για να το βουλώσει και αυτός από τότε.

Επίθεση δέχθηκαν και η ίδια η Μαργέτα με τον σύζυγό της, Γιώργο Κοζομπόλη, από τα αδίστακτα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα. Το γεγονός άλλωστε ότι είναι και οι δύο  ανεμβολίαστοι ήταν το κίνητρο του κανιβαλισμού τους από τα Μ.Μ.Ε. Κάθε μέρα έχουμε όργιο προπαγάνδας με ολόκληρα “ρεπορτάζ” για διασωληνώσεις και θανάτους ανεμβολίαστων.

Για το μακελειό όμως που γίνεται με τους εμβολιασμένους μούγκα τα κανάλια. Είτε το μακελειό αυτό αφορά στις παρενέργειες των εμβολίων είτε αφορά σε νοσηλείες, διασωληνώσεις και θανάτους εμβολιασμένων σε κλινικές και Μ.Ε.Θ. Covid-19.

Μία τέτοια περίπτωση και μάλιστα με δραματικές διαστάσεις και στοιχεία που παραπέμπουν σε επιχείρηση συγκάλυψης, απόκρυψης και αλλοίωσης των πραγματικών περιστατικών, φαίνεται πως έχουμε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Από χθες κυκλοφορεί στα social media η είδηση ότι ένας νέος άντρας πέθανε στο νοσοκομείο αυτό. Διαβάζουμε ότι είχε κάνει τη δεύτερη δόση τον Αύγουστο, ότι εν συνεχεία νόσησε και ότι ενώ απέκτησε και φυσική ανοσία επιπλέον, πέραν του διπλού εμβολιασμού του, πείστηκε από τους γιατρούς του, όπως ο ίδιος είχε γράψει σε ανάρτησή του στο facebook, και στους δύο μήνες πάνω έκανε και την τρίτη δόση. Ότι όμως μετά από δύο μέρες νόσησε εκ νέου και αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Ότι εκεί διασωληνώθηκε αμέσως σε Μ.Ε.Θ. Covid-19 και ότι όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ελπίδες επιβίωσης, με εντολή της διοικήτριας μεταφέρθηκε σε απλή Μ.Ε.Θ. (όχι Covid-19) ώστε να μη δηλωθεί ως θάνατος από κορωνοϊό τριπλά εμβολιασμένου.

 

Αν ισχύουν αυτά είναι προφανές ότι έχουμε ένα νοσοκομείο όπου αρνητικούς, όπως ήταν η Μαργέτα Σκιάου, τους πάνε στις Μ.Ε.Θ. Covid-19, και θετικούς τους πάνε στις non covid.

Η διαφορά των δύο περιπτώσεων είναι ότι η Μαργέτα είναι ανεμβολίαστη ενώ ο άτυχος άντρας ήταν τριπλά εμβολιασμένος.

Εγώ δεν θα κάνω αυτό που κάνουν οι κανίβαλοι των Μ.Μ.Ε. να αρχίσω να γράφω ή να δημοσιεύσω τι έγραφε ο ίδιος ο συγχωρεμένος για τα εμβόλια και για αυτούς που τα αμφισβητούσαν. Μακριά από μένα αυτά. Μπορώ να σας πω ότι περισσότερο από όλα και όλους λυπάμαι για τους ανθρώπους αυτούς που είχαν πειστεί από την εγκληματική οργάνωση για τα καλά, αποτελεσματικά και ασφαλή εμβόλια. Και που από την τεράστια προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που τους έκαναν τους μετέτρεψαν και αυτούς μέρος της προπαγάνδας αυτής στην οποία ακούσια συμμετέχουν. Για αυτούς παλεύουμε. Και όταν δεν καταφέρνουμε να τους πείσουμε για τις προθέσεις της οργάνωσης για εμάς είναι μία αποτυχία και αισθανόμαστε συνυπεύθυνοι για τον θάνατό τους.

Ανεξαρτήτως όμως του τρόπου αντιμετώπισης του δράματος αυτού και της διαφοράς μας από τα αρπακτικά των Μ.Μ.Ε. και του διαδικτύου, εδώ είναι προφανές ότι πρόκειται για μία περίπτωση στην οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες η δημοσιοποίησή της θα είχε προκαλέσει την επέμβαση της εισαγγελικής αρχής.

Υπό φυσιολογικές…

Για να δούμε τώρα που τη δημοσιοποιώ και εγώ που με διαβάζει όλο το σύστημα μαζί με τα εκατομμύρια των επισκεπτών και αναγνωστών του site.

Και θα επανέλθω βεβαίως…

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x