ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ COVID-19 ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ Μ.Ε.Θ. COVID-19, ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ …ΤΕΞΑΣ !!!

Mερικές φορές απορώ. Πώς τα λένε και τα γράφουν όλα αυτά οι γνωστοί προπαγανδιστές των εμβολίων.

Προφανώς γνωρίζουν ότι όλο και κάποιον θα πείσουν ότι στην Ελλάδα η πραγματικότητα είναι άλλη παρουσιάζοντας παραδείγματα από το ..Τέξας !

Όπως στο πρώτο διάστημα της τρομερής πανδημίας όταν μας παρουσίαζαν μία τρομακτική πραγματικότητα στην Ελλάδα με εικόνες από φέρετρα στην …Βραζιλία !

Δείτε τα τελευταία “κατορθώματα” του Μόσιαλου.

Διαβάζω εδώ στο capital.gr:

Ηλίας Μόσιαλος: Δεν έχει αποτύχει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αν νοσήσει ένας εμβολιασμένος

“Μπορεί να δούμε έναν αυξημένο αριθμό θετικών μοριακών τεστ PCR σε εμβολιασμένους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα αναπτύξουν σοβαρή νόσο, επειδή το τεστ τους βγήκε θετικό” !!

“Όπως επισημαίνει, αν κάποιος εμβολιασμένος κολλήσει, δεν έχει αποτύχει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, καθώς οι εμβολιασμένοι προστατεύονται από τη σοβαρή λοίμωξη και την μετέπειτα επιπλοκή της υγείας τους και την εισαγωγή στο νοσοκομείο” !!

Και μετά μας “υπενθυμίζει” ότι τα εμβόλια επιτελούν τρεις βασικές λειτουργίες:

1. Μπορούν να αποτρέψουν πλήρως τη λοίμωξη από ένα παθογόνο οργανισμό.

2. Αν δεν καταφέρουν να αποτρέψουν τελείως τη λοίμωξη και κολλήσουμε μια νόσο, μπορούν να μας προστατεύσουν από τη σοβαρή έκβαση των συμπτωμάτων που προκαλεί το παθογόνο, δηλαδή να μην μπούμε στο νοσοκομείο επειδή νοσούμε βαριά.

3. Μπορούν να μειώσουν τη διασπορά της νόσου από εμάς και δεδομένου πως μας έχουν ήδη προστατεύσει από τη σοβαρή νόσο.

Εγώ δεν θα γράψω κάτι άλλο.

Απλά θα ρωτήσω τον κ. Μόσιαλο να μου πει σε ποια από τις αυτές κατηγορίες υπάγονται τα στοιχεία του παρακάτω πίνακα. Και είναι έτσι ενδεικτικά ένας από τους τελευταίους. Γιατί του θυμίζω ότι έχω δημοσιεύσει και άλλους…

Αυτό.

Τίποτα άλλο…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x